Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mes, Moterys, paliekam vyrus..

QUOTE(kulka @ 2009 12 13, 14:21)
tikiuosi jau autorė gyvena vien išvykimo pas artimuosius nuotaikom, kuo dideliausios sėkmės ir linksmų,jaukių švenčių 4u.gif

bijau, kad ji vėl nusileido, priėmė vyrą atgal...
vėl viskas nuo pradžių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 12 13, 14:25)
bijau, kad ji vėl nusileido, priėmė vyrą atgal...
vėl viskas nuo pradžių... g.gif

labai tikiuosi, kad ne unsure.gif ir draugė gi turėjo atsikraustyt...turbūt prieš išvažiavimą daug nervų kainuoja, nenori išleist su vaiku pas tėvus TAS
Atsakyti
Kodėl autorė nerašo? Labai įdomu kaip jai sekasi
Atsakyti
Manau, kad galiausiai pasidavė vyro spaudimui... doh.gif
O dabar - jau turbūt ir pas tėvus į užsienį šventėm išvažiavo 4u.gif
Atsakyti
O aš manau, kad nepasidavė vyro spaudimui. Manau, kad UgDo*Wow pas tėvelius užsienyje. Linksmų švenčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Sveiki visi ir visos 4u.gif Linkejimai nuo manes is uzsienio. Su Sv. Kaledomis newyear.gif 000054.gif 000059.gif wink_3.gif santa2.gif
Paskutines dvi savaites pries isvykstant buvo gan itemta ir miglota, bet pagaliau as su suneliu beveik savaite laiko esam cia, pas tevus ir seseri. Nei susitaikiau su vyru nei ka.. Ir neketinu taip pasielgti bent artimiausiu metu. Pries isvykstant buvo labai daug ir apie viska kalbeta. Vyras sake jei duosiu paskutini sansa jam irodyti kad jis del visko gailisi, kad istrinciau viska kas buvo iki dabar ir pradetumem viska is naujo pamatyciau kad jis sako tiesa ir nesigaileciau kad sutikau vel likt su juo. Dar sake kad jei susitaikus po kazkurio laiko vel matysim kad nieko mums nesigauna tada jis taikiai sutiks issiskirti. Kalbejo jis gan rimtai. Bet tiek visko ivyko.. Tiek jis griebesi krastutiniu veiksmu.. Tokie dalykai greit neuzsimirsta...
O norsis normalios seimos, norisi silumos, supratingumo. Tikros laimes.. Tik labai abejoju kar tikrai ta laime suteiks jis kai prarastas pasitikejimas juo ir isgaraves svelnumo jausmas..
Dziaugiuosi kad esu su tevais, tik jie vieninteliai palaiko mane bet kokioje situacijoje, bet kaip nuspresciau, tai padeda jaustis tvirciau, nesijaust vienisai smile.gif

Bet dabar sita tema trumpam uzmigdom kol sventines nuotaikos sirdyje wub.gif
Atsakyti
Tikiuosi tavo vyras greitai ras kita. Savigarbos pas bachura aisku mazoka. O tau linkiu laimingo gyvenimo del meiles. Ir nedarykit is savo vyru durniu, pacios budamos emocinemis vejavaikemis.
Atsakyti
tikiuosi nieko neužrūstinsiu smile.gif tiesiog pastebėtas atsakymas į šios temos klausimą "kaip pasikeičia gyvenimas"

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sukurys @ 2009 12 29, 18:27)
tikiuosi nieko neužrūstinsiu smile.gif tiesiog pastebėtas atsakymas į šios temos klausimą "kaip pasikeičia gyvenimas"

user posted image

Prajuokinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sukurys @ 2009 12 29, 14:27)

user posted image

super, kaip techniškai, man rūpi, tu padarei, sukury? tokį pav? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 12 30, 12:37)
super, kaip techniškai, man rūpi, tu padarei, sukury? tokį pav?  ax.gif

darai Print screen, isidedi kad ir i painta, ten iskerpi kiek reikia (ai, nors neatsimenu, ar painte leidzia kirpti biggrin.gif), ir viskas, turi paveiksleli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 12 30, 18:14)
darai Print screen, isidedi kad ir i painta, ten iskerpi kiek reikia (ai, nors neatsimenu, ar painte leidzia kirpti biggrin.gif), ir viskas, turi paveiksleli smile.gif

Leidžia, leidžia paint'as kirpti smile.gif
Atsakyti