Netyčia šiandien užtikau šitą temą. Suintrigavo. Gal todėl, kad man, tarkim, dvigubai daugiau nei autorei. Gal todėl, kad labai į temą - esu iš tų - palikusių vyrą. Tiksliau, paprašiusi išeiti. Nes gyvenau savo namuose. Gal todėl, kad irgi turiu sūnų. Tik tada jis jau buvo paaugliukas. Ir šeimyninis stažas buvo beveik trylika metų. Plius du metai iki santuokos. Ko gero, ne toks jau mažas

Ką galiu pasakyti šiandien, kai po išsiskyrimo praėjo ..... reik paskaičiuoti, nes tai atrodo taip toli ir taip neberealu, kad buvo

Na, tarkim, tikrai daugiau nei penkmetis. Išsiskyrėm, tiesa, ne iš karto. Du metus gyvenom atskirai, tik maždaug po metų prisiteisiau alimentus, nes nesiteikė anksčiau taip mylėtam vaikui net kišenpinigių duoti. Po dviejų metų skirtis buvo paprasta. Džiaugiuosi, kad nekilo problemų dėl turto, nes ką turėjom, viskas buvo dovanota mano tėvų man. Tai teisme nekėlė jokių diskusijų, juolab, kad skyrėmės bendru sutarimu. Taip paprasčiau. Alimentų klausimas jau irgi buvo išspręstas. Visa tai- tik procedūros, jos išsprendžiamos, su advokaitais, ar be. Svarbiausia- moraliniai dalykai. Ilgai nesiplėsdama (tiesiog baigiasi darbo laikas

) pasakysiu, kad po išsiskyrimo gailėjausi tik vieno vienintelio dalyko - kad nepadariau to anksčiau. Kad kaip kai kurios čia pasisakančios vis tikėjau, kad gal galima kažką pakeisti. Šiandien žinau, kad du skirtingi žmonės geriau tegul būna laimingi su tais, kurie jiems tinka į porą. Ex netruko susirasti, matyt, ne vieną, šiandien turi šeimą, du vaikus, matyt, laimingas. Nežinau, nes nebendrauju. Aš irgi laiminga, nes turiu tokį žmogų, su kuriuo galiu taip jaustis. Nors ir man kažkada ex sakė, kad už jį geresnio tai tikrai jau nebus

Tik moterims viena bėda - jos negali pavėluoti. Nes joms skirtas ribotas laikas gimdyti vaikus ir kurti naujas šeimas. Man buvo jau per vėlu. Nors su malonumu dabar užaugintume bendrą vaikelį

Manau, pasisekė ir man, ir sūnui. Jis irgi jaučiasi puikiai, nors jau visas jaunuolis
Šiandien tiek. Prisjungsiu ryt, jei kam bus įdomu, galėsim dar paplepėti