veiksmingesnis yra milteliu pavidale, nes istirpusi vandenyje ji geriau ir greiciau pasisavina organizmas

tabletes zymiai ilgiau pasisavina organizmas, todel jos yra maziau efektyvios... geriausia gerti kokteiliukus, juos tereikia gerti panasiai 30 min pries treniruote

tabletemis geriau vien del grynumo.
dazniausiai perkant skysti atrodo kad nusiperki daug, net visa LITRA !
)
taciau kai pasiziuri kad tiek, kiek sudeta i ta litra, tai juokas ima.
Skystas geriau todel kad greiciau pasisavina... o del to cia nereikia sukt galvos, ir nemanau kad jausite skirtuma isgere ta paty kieki gryno karnitino is kapsuliu ar is skyscio.
jei norite greito pasisavinimo, is isberkite is kapsules karnitina i vandeni ir isgerkite, bus tas pats
tuo labiau kad karnitinas yra skanus, tai skonis nebus tikrai blogas.
dazniausiai perkant skysti atrodo kad nusiperki daug, net visa LITRA !

taciau kai pasiziuri kad tiek, kiek sudeta i ta litra, tai juokas ima.
Skystas geriau todel kad greiciau pasisavina... o del to cia nereikia sukt galvos, ir nemanau kad jausite skirtuma isgere ta paty kieki gryno karnitino is kapsuliu ar is skyscio.
jei norite greito pasisavinimo, is isberkite is kapsules karnitina i vandeni ir isgerkite, bus tas pats

pries enstuma as vaistinej pirkdavau tai man jis neskanus budavo.o kazin maitinanciai galima jo ar ne
QUOTE(MAILUTE @ 2011 04 15, 13:41)
pries enstuma as vaistinej pirkdavau tai man jis neskanus budavo.o kazin maitinanciai galima jo ar ne
Na nescias niekada nebuvau

jeigu sportuoju 4k i savaite, tai man tuos 4kartus pries treniruote gert ji, ar kasdiena, nepriklausomai ar yra treniruote ar ne?? Ir pries kiek gi laiko visdelto reik ji isgert iki treniruotes kad per treniruote butu maxximalus poveikis?? aciu
Del efektyvumo ... taip karnitinas veiksmingiausias pasidaro po poros valandu, todel ir bandykite pora valandu iki treniruotes gert. Aisku galima ir 20 min. Karnitinas, seip, jis pacios treniruotes jums efektyvesnes labai ir nepadarys, dauguma net nejaucia jo poveikio isgeriant pries treniruote.
Na ir prie to pacio labai svarbu pamyneti, kad karnitinas yra toks dalykas, kuris buna naudingiausia kai ji vartoji bent puse metu, aisku, jis pades ir pirma savaite, taciau per tuos puse metu, organizmas labai geros savijautos pasidaro, labai daug privalumu turi karnitinas, todel tame tarpe ir svori geriausia bus reguliuot po puses metu.
Mano asmenine nuomone, nera labai didelio skirtumo kada isgeri ta karnitina, nes cia toks dalykas, kuriuo organizma nuolat "uzkraunant, kaip telefono baterija" , tada jis pasidaro naudingiausias.
Na ir prie to pacio labai svarbu pamyneti, kad karnitinas yra toks dalykas, kuris buna naudingiausia kai ji vartoji bent puse metu, aisku, jis pades ir pirma savaite, taciau per tuos puse metu, organizmas labai geros savijautos pasidaro, labai daug privalumu turi karnitinas, todel tame tarpe ir svori geriausia bus reguliuot po puses metu.
Mano asmenine nuomone, nera labai didelio skirtumo kada isgeri ta karnitina, nes cia toks dalykas, kuriuo organizma nuolat "uzkraunant, kaip telefono baterija" , tada jis pasidaro naudingiausias.
aciu labai uz atsakymus, bet dar turiu klausima apie sudeti: anksciau rasei apie gryno karnitino kiekio svarba kapsuleje, tai aisku nulekiau ziuret koki pati turiu, tai nzn ar as glusha ir nesuprantu ar cia keista parasyta
zodziu ant mano buteliuko parasyta:
Por capsula: L-carnitina 450mg. tai ka cia reiskia??
O pats preparatas vadinasi "L-carnitina Stack"
as geriu po dvi kapsules tai kaip suprantu po tris reik gert bent jau?? ACiu!!
Papildyta:
aj ir dar - ar gert ji tik trefkiu dienom ar kiekviena miela diena? aciu

Por capsula: L-carnitina 450mg. tai ka cia reiskia??
O pats preparatas vadinasi "L-carnitina Stack"
as geriu po dvi kapsules tai kaip suprantu po tris reik gert bent jau?? ACiu!!
Papildyta:
aj ir dar - ar gert ji tik trefkiu dienom ar kiekviena miela diena? aciu
is pasakymo "Por capsula: L-carnitina 450mg" suprantu, kad vienoje capsuleje 0.45g karnitino.
rekomenduojama gert sportuojantiems ir sveikiems 2gr (kitoje temoj mane uzsipuole del tokios rekomendacijos, nors visi straipsniai apie tai sneka).
Kaip sakiau, turejote suprast, kad karnitinas naudingiausias tada kai jis yra pastoviai vartojamas, nesvarbu ar treniruotes dienos, ar ne
rekomenduojama gert sportuojantiems ir sveikiems 2gr (kitoje temoj mane uzsipuole del tokios rekomendacijos, nors visi straipsniai apie tai sneka).
Kaip sakiau, turejote suprast, kad karnitinas naudingiausias tada kai jis yra pastoviai vartojamas, nesvarbu ar treniruotes dienos, ar ne
Sveikutės, norėčiau ir aš pasidalinti savo patirtimi
Praėjusią vasarą sąžiningai tris mėnesius iš eilės, keturis kartus per savaitę sportavau po 2 val. ir gėriau L-karnitiną (Pasitarusi ir prižiūrima profesionalo) Galiu pasakyti, kad aštuoni kg tikrai nukrito, ir nebegrįžo. Nors dabar leidžiu sau patinginiaut... Bet esmė ne tame... O tame, kad sutriko mmm... Apie pusę metų jų tiesiog nebuvo... Ginekologas sakė, kad L-karnitinas dėl to gali būti kaltas....
Sėkmės visoms dailinančioms figūra

QUOTE(Loretutttia @ 2011 08 04, 15:42)
Sveikutės, norėčiau ir aš pasidalinti savo patirtimi
Praėjusią vasarą sąžiningai tris mėnesius iš eilės, keturis kartus per savaitę sportavau po 2 val. ir gėriau L-karnitiną (Pasitarusi ir prižiūrima profesionalo) Galiu pasakyti, kad aštuoni kg tikrai nukrito, ir nebegrįžo. Nors dabar leidžiu sau patinginiaut... Bet esmė ne tame... O tame, kad sutriko mmm... Apie pusę metų jų tiesiog nebuvo... Ginekologas sakė, kad L-karnitinas dėl to gali būti kaltas....
Sėkmės visoms dailinančioms figūra 

gali buti kaltas ne tik L-carnitinas, bet ir tas faktras, kad nukrito 8kg, visgi tai sioks toks stresas kunui

QUOTE(Fifux'e @ 2012 01 23, 20:34)
merginos,o seip zinot,kad karnitinas pradeda veikti kaip riebalu tirpdytojas tik po 120 dienu jo vartojimo 

jis riebalu tikrai netirpdo