Įkraunama...
Įkraunama...

L-karnitinas

Argi ne naivuoles, perkat ,leidziat litus karnitinui ,o naudos nekažką. smile.gif Jeigu jau skiriat pinigus tokiem dalykam, tai bent pasidomekit ,ką perkat, o nepasikliaukit tik žavingom farmacininku etiketėm smile.gif
Atsakyti
Na lyg tokios temeles nebuvo;)) cia geriu tuos papildus ir kontraceptines tabletes.. neturiu galimybes pasitart su daktaru. Gal zinote ar tokie kaip carnitinas nesusilpnina KT poveikio?
Atsakyti
QUOTE(zodiake @ 2012 11 28, 15:46)
Argi ne naivuoles, perkat ,leidziat litus karnitinui ,o naudos nekažką.  smile.gif Jeigu jau skiriat pinigus tokiem dalykam, tai bent pasidomekit ,ką perkat, o nepasikliaukit tik žavingom farmacininku etiketėm smile.gif

Manau puikiai zinom su kuo ir kaip jis "valgomas" fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(zodiake @ 2012 11 28, 16:46)
Argi ne naivuoles, perkat ,leidziat litus karnitinui ,o naudos nekažką.  smile.gif Jeigu jau skiriat pinigus tokiem dalykam, tai bent pasidomekit ,ką perkat, o nepasikliaukit tik žavingom farmacininku etiketėm smile.gif

Kodel nepasinaudojus karnitinu jei jis yra? beto jame yra labai naudingu musu orGAnizmui medziagu tongue.gif ko cia but nepatenkinkintai, kad kitos/kiti perka? nepadetu, nebutu tokia paklausa mergyt doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif .... kalbu apie tai, gal tu nepirkt jogurto ar siaip kokios varskes, nepasikliauk zavingom farmacininku etiketem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo258 @ 2013 02 06, 21:30)
Kodel nepasinaudojus karnitinu jei jis yra? beto jame yra labai naudingu musu orGAnizmui medziagu  tongue.gif  ko cia but nepatenkinkintai, kad kitos/kiti perka? nepadetu, nebutu tokia paklausa mergyt doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif .... kalbu apie tai, gal tu nepirkt jogurto ar siaip kokios varskes, nepasikliauk zavingom farmacininku etiketem  blush2.gif

sutinku su Jusu nuomone, L karnitinas turi begale naudingu savybiu organizmui, tai manau dar vienas puikus papildas musu organizmui, ir beabejo ji reikia vartoti taip, kai rekomenduoja gamintojas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 11 08, 15:06)
Mokslininku aiskinimu rezultatai priklauso nuo :  80 % mitybos, 10% genu ir 10 % sporto ( fizinio aktyvumo).

Man atrodo, kad tai, ar pritarsite šiam teiginiui, priklauso nuo to, kurioje barikados pusėje stovite.
Noriu numesti svorio. Mano dieta super griežta, jokių nuodėmių. Sportuoju kaip beprotė (man visi treneriai sakydavo ir sako, kad per daug, nes aš kai nueinu į salę, tai tikrai nebejaučiu saiko). Na ir ką, šnipštas man gaunasi su svorio metimu. Todėl niekaip nesuvokiu kaip žmonės sugeba mesti svorį su lieknėjimo planu "iš akies sumažinsiu cepelinų ir kebabų kiekį bei kai netingėsiu padarysiu porą atsilenkimų".
Daug pavyzdžių mačiau. Turėjau labai lieknų draugių, kurios sukirsdavo tokią vakarienę, kokią ne kiekvienas drūtas vyras įveiktų. Viena iš jų labai norėjo priaugti svorio, bet niekaip nepavykdavo. Turėjau sporto draugę, sportuodavau daugiau už ją (didesni svoriai ir ilgesnis kardio), tik ji valgė kaip visada, o aš turėjau dietologo sudarytą dietą. Na ir ką - jai rezultatai buvo greiti ir akivaizdūs (tikrai super figūrą buvo pasidarius), o man... doh.gif Nesakau, kad nebuvo, bet buvo labai nežymūs.
Man atrodo, kad aš tiesiog linkusi tukti ir, deja, sunkiai numesti. Man nuolatos reikia žiūrėti ką valgau, riboti maistą, atsisakyti ko noriu, nes kitaip svoris auga kosminiu greičiu. Manau, kad čia kaip ir su oda, plaukais - kišk kiek nori pinigų už visokius tepalus, vitaminus ir procedūras, bet jei gamta menkai apdovanojo, tai niekada labai gražu nebus. Bent jau tokia mano asmeninė patirtis.

Grįžtant prie temos, aš irgi planuoju pradėti vartoti karnitiną. Dar domiuosi ar nekenkia sveikatai ir ar nebus po to taip, kad paskatins buvusį svorį grįžt.
Atsakyti
QUOTE(cdrom @ 2013 02 16, 22:20)

Grįžtant prie temos, aš irgi planuoju pradėti vartoti karnitiną. Dar domiuosi ar nekenkia sveikatai ir ar nebus po to taip, kad paskatins buvusį svorį grįžt.

Parašykit į šią temą, jeigu apsispręsit naudoti 4u.gif aš taip pat pradėjau juo domėtis
Atsakyti
kiek teko dometis,tai reikia pirkti toki kur buti dozeje 2 gr maziausiai.o kiek ziuriu internete tai tik 1,5 randu.gal kuri gali parekomenduoti kur nusipirkti pigesnio
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2013 02 17, 21:01)
Parašykit į šią temą, jeigu apsispręsit naudoti 4u.gif  aš taip pat pradėjau juo domėtis

Kol kas turbūt dar nenaudosiu, asmeninis treneris sako, kad dabar man nereikia, nepadės.
Atsakyti
QUOTE(cdrom @ 2013 02 18, 17:31)
Kol kas turbūt dar nenaudosiu, asmeninis treneris sako, kad dabar man nereikia, nepadės.

Dėl kokių priežasčių nepadės? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(MAILUTĖ @ 2013 02 18, 16:40)
kiek teko dometis,tai reikia pirkti toki kur buti dozeje 2 gr maziausiai.o kiek ziuriu internete tai tik 1,5 randu.gal kuri gali parekomenduoti kur nusipirkti pigesnio

Vartojant mažesnę dozę nebūna poveikio? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2013 02 18, 17:19)

Sake, kad pirma reikia susitvarkyti mityba ir treniruociu programa (nes kol kas svoris nekrenta taip, kaip noretusi, kazka ne taip darau), kadangi kol to nebus, tai papildai irgi niekuo nepades.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 18 vasario 2013 - 21:15
QUOTE(Galinti @ 2013 02 18, 17:19)
Papildyta:

Vartojant mažesnę dozę nebūna poveikio? ax.gif  blush2.gif

ax.gif po pirmo vaikucio gimdymo labai juo domejausi.pagrinde forumuose,tai ten rase kad reik maziausiai 2 gr kad butu poveikis.nzn ar tai tiesa.pries kelis men buvau nusipirkusi buteliuka dozeje 2 gr.grupinis lt pardavinejo uz puse kainos.tai man patiko jis.per rezultatas tikrai buvo,tik reik sportuot.dabar merginos rasys kad jei sportuosi ir be karnitino nus rezultatas,bet as jau apie metus sportuoju su pertraukom,tai su karnitinu greiciau raumenukai ryskeja. wub.gif
Atsakyti