Įkraunama...
Įkraunama...

Ką atsakyti, kai nebeturi žodžių?

QUOTE(Knyga @ 2007 02 15, 14:20)
o viena karta diedas sako man, nu jau kojos kokios plonos, tai kaip pagaliukai i subine sustumti  unsure.gif As maniau numirsiu is gedos, ale irgi prisiminiau, ka galima barzdylai atsakyti. sakau ale isimk dantis tau is burnos ir bus gryna subine blush2.gif

zmogelis gal komplimenta norejo pasakyt, pagirt dailias kojeles, o tu... irnesakyk.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamia: 19 vasario 2007 - 01:04
QUOTE(VaNilline @ 2007 02 14, 00:06)
na nezinau cia grazus ar negrazus, bet mano drauge vartoja, kai kur prisikabina kokie bernai nevyke ir kai papraso numerio sako 86 sexas sexas ir nieko daugiau. tai kazkaip dauguma pasimeta

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
pirk drambli...

ir ka besakytu- atsakymas vienas- pirk drambli.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Knyga @ 2007 02 15, 13:20)
o as is mamos zvilgsni paveldejau, nu toki nutaisau kaip raganos, tai kartais pravercia kai pritruksta zodziu tai taip pasiziuriu, kad  matyciau tai pati issigasciau  lotuliukas.gif
Papildyta:
o viena karta diedas sako man, nu jau kojos kokios plonos, tai kaip pagaliukai i subine sustumti  unsure.gif As maniau numirsiu is gedos, ale irgi prisiminiau, ka galima barzdylai atsakyti. sakau ale isimk dantis tau is burnos ir bus gryna subine blush2.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
nieko nesakyt, arba geriausia ginyba puolimas smile.gif
Atsakyti
geriausias atsakymas- KA? thumbup.gif zmones pasimeta ir nebepakartoja nesamones
Atsakyti
geriausia patyleti. Ne veltui dievas mums dave dvi ausis ir viena burna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DITTĖ @ 2007 03 15, 17:58)
geriausia patyleti. Ne veltui dievas mums dave dvi ausis ir viena burna biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bey uztat rankos dvi, ir kojos....galima veiksmais thumbup.gif
Atsakyti
Dažniausiai sugalvoju po laiko,kaip galėjau atsikirsti doh.gif Numykiu kokią nesamonę,o po to pykstu ant savęs doh.gif
Atsakyti
kai nera ka pasakyti as tyliu.
Atsakyti
..galima buka zvilgsni nustacius pradeti krapstyti nosi..
Atsakyti
Kasyk sliekui pazastis durniakai!..
Kramtyk ka kalbi!..
Pasiziurek i save gerai!..
Ko cia skaliji kaip suo!

Ka ne kieti atsakymai?? Pasakysi is kart pasimes... lotuliukas.gif

Atsakyti