jei darbe su valdzia konfliktine situacija sakyt nieko nereikia
reikia pasidaryt marskinelius su uzrasu:
JIE APSIMETA, KAD MAN MOKA
AS APSIMETU, KAD DIRBU
Ir vaiksciot i ofisa
man tai retai buna, kad neturiu ka sakyt
.. tai kai jau nebeturiu, tai ishkart prisipazhistu
.. kazkaip zmones pasimeta. ai, o jei dar pasakai piktoku tonu ir nutaisai kreiva zhvilgsni - virshune viskam

QUOTE(Knyga @ 2007 02 15, 14:20)
o viena karta diedas sako man, nu jau kojos kokios plonos, tai kaip pagaliukai i subine sustumti
As maniau numirsiu is gedos, ale irgi prisiminiau, ka galima barzdylai atsakyti. sakau ale isimk dantis tau is burnos ir bus gryna subine 

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2005 12 21, 21:18)
1. Liepk jam išsivalyt dantis, išsinaikint pleiskanas, pasiskiepyt nuo pasiutligės ir užsirašyt pas ortopedą.
2. "Oi ačiū jums už konsultaciją, jūs turbūt dizaineriu dirbat?"
3. "Gerai, sutvarkysiu. O dar galėtumėt ką nors pasakyt? Va, matot, pelargonija, labai sausa žemė. Ką man daryt? Ir dar ten, anam kambary, nepaklota lova, ką patartumėt? Oi, o gal jūs ir pas mūsų kaimynus nueitumėt, ir ten jiems patartumėt..."
4. "Čia - ne dulkės, čia mano mikrodalelių kolekcija. Ar ne puiki?
Gal jums padidinamą stiklą duot, pasigėrėtumėt iš arčiau?
".
5." Taip taip, mes irgi girdėjom, kad dulkės potencijai negerai, bet va kai mes tokios problemos neturim, tai nepastebėjom
"
6. Paduok skuduriuką žmogui... "oi, ačiū, kad pasisiūlėt pavalyt, aš taip neprisiruošiu... O mes einam vynelio išgersim - kai baigsit, prisijunkit prie mūsų, gerai? Seniai nebuvau sutikus tokio mielo ir paslaugaus žmogaus
"
2. "Oi ačiū jums už konsultaciją, jūs turbūt dizaineriu dirbat?"

3. "Gerai, sutvarkysiu. O dar galėtumėt ką nors pasakyt? Va, matot, pelargonija, labai sausa žemė. Ką man daryt? Ir dar ten, anam kambary, nepaklota lova, ką patartumėt? Oi, o gal jūs ir pas mūsų kaimynus nueitumėt, ir ten jiems patartumėt..."

4. "Čia - ne dulkės, čia mano mikrodalelių kolekcija. Ar ne puiki?

5." Taip taip, mes irgi girdėjom, kad dulkės potencijai negerai, bet va kai mes tokios problemos neturim, tai nepastebėjom

6. Paduok skuduriuką žmogui... "oi, ačiū, kad pasisiūlėt pavalyt, aš taip neprisiruošiu... O mes einam vynelio išgersim - kai baigsit, prisijunkit prie mūsų, gerai? Seniai nebuvau sutikus tokio mielo ir paslaugaus žmogaus

Noa tu super

Ka atsakot i daznai girdima klausima Kaip sekasi/gyveni/laikaisi? noretus kaipnors maloniai arba idomiai atsakyti.Atsibodo visi tie normaliai,neblogai,gerai

QUOTE(rosela @ 2007 05 02, 23:18)
Ka atsakot i daznai girdima klausima Kaip sekasi/gyveni/laikaisi? noretus kaipnors maloniai arba idomiai atsakyti.Atsibodo visi tie normaliai,neblogai,gerai 

Atsakau-kaip matai,nes užknisa tokie klausimai.
QUOTE(Spyglė @ 2007 05 03, 00:57)
Atsakau-kaip matai,nes užknisa tokie klausimai.
mane irgi

Pailsėk, gerai ?

QUOTE(rosela @ 2007 05 02, 22:18)

Klausimas "kaip sekas?" yra beveik retorinis, praktiškai gali į jį ir neatsakyti, atsakymo vistiek niekas nepasigestų. Tai kaip įprotis-kadangi žodis labas skamba vienišai, tad pridėkime "kaip sekas?"

Kai jau labai susinervini, gali pasakyti: "Su tavim ginčytis, kaip su pliku pešiotis."
P.S. Tikiuosi nesikartoju.

P.S. Tikiuosi nesikartoju.

Kai mane kas nors įžeidinėti bando, aš pareiškiu - Pats tu tokis negražus
Dažniausiai pašnekovas pritrūksta žodžių....
Papildyta:
mano puseserė trim metais vyresne, tik susitikusi, manęs klausdavo, kada ištekėsiu, išpradžių tai labai pasimesdavau, o paskui išmokau atsikirst - negaliu gi ankščiau tavęs tekėti, bo liksi rugienojų grėbstyti...

Dažniausiai pašnekovas pritrūksta žodžių....
Papildyta:
QUOTE(Pigalica @ 2006 12 11, 12:46)
Man tai pyktis imdavo, kai kokia kaimo bobulka pristodavo su klausimu: "Kada gi tu pagaliau istekesi?"
Atsakydavau labai paprastai: "Šiuo metu niekas nenori būti laimingas"
Dar labai mėgstu šį posakį: kad tau kelnėse ežys išdygtų

Dar labai mėgstu šį posakį: kad tau kelnėse ežys išdygtų
mano puseserė trim metais vyresne, tik susitikusi, manęs klausdavo, kada ištekėsiu, išpradžių tai labai pasimesdavau, o paskui išmokau atsikirst - negaliu gi ankščiau tavęs tekėti, bo liksi rugienojų grėbstyti...
QUOTE(solo @ 2007 05 03, 12:28)
Klausimas "kaip sekas?" yra beveik retorinis, praktiškai gali į jį ir neatsakyti, atsakymo vistiek niekas nepasigestų. Tai kaip įprotis-kadangi žodis labas skamba vienišai, tad pridėkime "kaip sekas?" 

QUOTE(Odora @ 2007 04 24, 20:36)
vyro tokiai maikutei jau 6 metai

neturintys ką pasakyti rūko