Įkraunama...
Įkraunama...

Ką atsakyti, kai nebeturi žodžių?

Šiaip žodžių nepritrūkstu niekada,na dažniausiai smile.gif ,bet kažkada viena moterytė darbe (ji dirbo aukštesnėse pareigose) mus juokais pamokino kai jau nebežinai,kaą sakyt,sakyk- atsiprašau,ponia, aš einu na.....,prašom paskui mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adika: 19 gruodžio 2007 - 14:18
Tada geriausia patyleti nei save prievartauti ir bandyti kazka pasakyti smile.gif
Atsakyti
jei jau pritrukstu zodziu tai nieko ir nebesakau
Atsakyti
Na ka as jum daugiau galiu pasakyt...tai gal as jau ir eisiu...
Atsakyti
Kai tiesiogiai matai žmogų, su juo bendrauji ir jeigu jis tavęs paklausia-ką veiki?
Atsakyk-skalbiu! Paprastai pasimeta lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane tai biesina, kai kiekvienasyk susitikus, prie ,"kaip sekasi" prideda, kaip privaloma,"kada vestuves"? doh.gif Atrodo, nei as to zmogaus kviesiu, nei man jo reikia...Ir taip kaskart...Neturiu zodziu... rolleyes.gif
Atsakyti
Tai sakyk, kad jau apsiženijai biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 02 17, 19:13)
Mane tai biesina, kai kiekvienasyk susitikus, prie ,"kaip sekasi" prideda, kaip privaloma,"kada vestuves"? doh.gif Atrodo, nei as to zmogaus kviesiu, nei man jo reikia...Ir taip kaskart...Neturiu zodziu... rolleyes.gif

žinai tą gerą anekdotą? "kai manęs pradėjo klausinėti per vestuves "ar tu būsi sekanti?", pradėjau per laidotuves uždavinėti tą patį klausimą" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 02 17, 17:09)
Tai sakyk, kad jau apsiženijai  biggrin.gif  hihihi.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif arba ''aciu daugiau nebenoriu, uzteks jau tu vestuviu''.Tada tikrai kazkam zodziu pritruks mirksiukas.gif
Atsakyti
Maloniai nusisypsom ir "tai ka, iki pasimatymo!". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Blonde* @ 2008 02 17, 19:14)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif arba ''aciu daugiau nebenoriu, uzteks jau tu vestuviu''.Tada tikrai kazkam zodziu pritruks  mirksiukas.gif

Tai kad tas zmogus puikiai zino, kad nebuvo tu vestuviu. schmoll.gif ir kad artimiausiu metu ju tikrai nebus.Tiesiog taip varo is iprocio.Bet mane tai veikai... doh.gif Tiesiog kiekvienas rytas prasideda nuo:" labas,tai kada vestuves"?Patarkit, kaip su bajeriu atsikrst, kad butu suprasta visam likusiam laikui+kad tas zmogus neliktu izeistas. rolleyes.gif
Atsakyti

g.gif Kas liečia žmogaus įžeidimą, tai jau sunkiau g.gif Kadangi jis tave erzina, tai ir norisi atsikirst taip, kad daugiau nebeerzintų, o kai TAIP atsikerti, tai dažniausia ir įžeidi unsure.gif nebijok aštriau atsikirst mirksiukas.gif Jeigu tas žmogus puikiai viską žino ir specialiai tave erzina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akviliukas:D: 17 vasario 2008 - 20:33