Įkraunama...
Įkraunama...

Ką atsakyti, kai nebeturi žodžių?

QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 02 17, 21:33)
g.gif  Kas liečia žmogaus įžeidimą, tai jau sunkiau g.gif  Kadangi jis tave erzina, tai ir norisi atsikirst taip, kad daugiau nebeerzintų, o kai TAIP atsikerti, tai dažniausia ir įžeidi unsure.gif  nebijok aštriau atsikirst mirksiukas.gif Jeigu tas žmogus puikiai viską žino ir specialiai tave erzina rolleyes.gif

Bet ka? g.gif Kas labiausiai erzina,kai every day, tas pats. doh.gif
Atsakyti
user posted image

Va gali taip padaryt biggrin.gif Ir sakyk- tu manęs neklausinėk, kada vestuvės ir tada aš nesakysiu, kur tau eiti!!!!!! unsure.gif

Arba sakyk: O jūsų toks beviltiškas asmeninis gyvenimas, kad diena iš dienos nepamirštate manojo? rolleyes.gif

Arba: Šiandien, bet jau kavinėj vietos užsakytos, daugiau žmonių netilps... blush2.gif

Arba: Atsakyčiau, jei pernelyg dažnai šito neklausinėtumėte blush2.gif

Jei trūks pvz, galiu dar pagalvot biggrin.gif
Atsakyti
Super! thumbup.gif Bet ir dar pagalvok!Man linksmiau bus! biggrin.gif Pagalvokite! tongue.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Jums linksmiau bus, o mano galvelėj tuo tarpu neuronai perdegs unsure.gif OK lotuliukas.gif

Jūs taip dažnai manęs šito klausinėjate, tai tikriausiai norite padovanoti kelionę? bigsmile.gif bigsmile.gif na, žinot, medaus mėnesiui wub.gif

Ech, tikrai bus, ir jūs būsite pirma, kuri apie tai sužinos(ir nutaisyk be galo mielą šypseną wub.gif smile.gif )

Čia tuo atveju, jei jis/ji gyvena santuokoje:
TIKRAI NEBUS, matydama Kai Kuriuos-->( blush2.gif ) pavyzdžius, esu labiau linkusi skalbti tik savo kojines smile.gif

Atsakyti
Aciu! 4u.gif Jus nuostabios! biggrin.gif
Atsakyti
Nėr už ką smile.gif tik atsikirsk mirksiukas.gif
Atsakyti
'O gal tu tiesiog mane nuzudyk?' blink.gif

blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
jei klausimas nepatinka,sakau''be komentarų'' ax.gif
Atsakyti

wacko.gif kai neturi ka atsakyti, geriau jau tada patyleti, tai pats geriausias budas, nes kam nusisneketi, geriau tyla, o tas zmogus tegul sau suka smegenine g.gif ka tu manai, as manau tai geriausia thumbup.gif
Atsakyti
girdejau, kaip viena mergaite susinevinus sake, nebuk kaip batonas, nes gausi i kepala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(florentina @ 2008 03 06, 16:36)
girdejau, kaip viena mergaite susinevinus sake, nebuk kaip batonas, nes gausi i kepala biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš taip niekada nesakau,tad pamaniau kokia būtų mb veido išraiška jei taip pasakyčiau lotuliukas.gif
Geriau protingai patylėti,nei kvailai nusišnekėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 02 17, 20:48)
user posted image

Va gali taip padaryt biggrin.gif Ir sakyk- tu manęs neklausinėk, kada vestuvės ir tada aš nesakysiu, kur tau eiti!!!!!!  unsure.gif

Arba sakyk: O jūsų toks beviltiškas asmeninis gyvenimas, kad diena iš dienos nepamirštate manojo?  rolleyes.gif

Arba: Šiandien, bet jau kavinėj vietos užsakytos, daugiau žmonių netilps... blush2.gif

Arba: Atsakyčiau, jei pernelyg dažnai šito neklausinėtumėte blush2.gif

Jei trūks pvz, galiu dar pagalvot biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti