QUOTE(saule1 @ 2010 02 12, 14:10)


Jis vadinasi medaus-cinamono gerimas

I puodeli (250ml) ideti 1 arbat. sauksteli cinamono. Uzplikyti verdanciu vandeniu, kaip arbata, ismaisyti. Pastatyti ant palanges 30-ciai minuciu, kad praaustu. Tuomet tik deti medu. Medaus reikia 2 arbat. sauksteliu. Ismaisom medu ir geriam visa puodeli, tik nusedusi ant dugno cinamona paliekam. Iseina saldu kaip du medu, bet greit priprantama

O geriamas taip:
Ryte, nevalgius, negerus, pasigaminam si gerimuka, isgeriam. Tuomet dar pusvalandi negalima nei valgyti nei gerti. Po pusvalandzio - jau galima viskas, iki pat vakaro (as nei maisto rusiu nei porciju neriboju visai). Valgyti galima iki 18-19 val. vakaro. Po to - tik siaip vandeni ar arbatas be cukraus gerti, jei norisi. Na, o pries einant miegoti vel pasigaminti ta gerimuka pagal recepta ir isgerti. Po to - jau nei valgyti nei gerti, o miegoti

Medu butinai reikia deti po tu 30 min, kad praaustu cinamonine arbatele, nes kitaip karstam vandeny zus gerosios medaus savybes ir gerimas gali buti neveiksmingas. Po gerimuko isgerimo - irgi butinai pusvalandi nevalgyti. Tai iseina, kad pusryciai nusikelia valandai veliau nei iprastai.
Na kaip, labai sudetinga?

Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2010 02 12, 14:20)
Aciukas
