Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas su Arbata 4

QUOTE(sveikatele @ 2010 03 12, 15:54)
merginos sveikos  biggrin.gif pienarbate turetu uzpildyti skrandi ir taip sumazinti apetita. ji tikrai neturi stebuklingu galiu kaip kokie stiprus liekninantys vaistai ir t.t.
taigi vat  4u.gif

Sveika! smile.gif

Zinok keista, bet sita pienarbate veikia panasiai lyg apetita musancia piliule butum prarijus smile.gif Ji tikrai ne taip veikia, kad tik skrandi uzpildai ir pasisotini, nea.. Tarkim ,isgertum stikline tirstu sulciu vietoj jos, tai tikrai bus ne toks poveikis, kaip nuo pienarbates schmoll.gif smile.gif Ji kazkaip dar jegu, energijos priduoda, nuotaika kelia, spaudima kazkiek pakelia ir pasotina zinoma. Ir veikia man asmeniskai, kokias 4 val. tai tikrai - valgyt nesinori smile.gif Na, nebent per nenoriu valgai, nes akys nori, ir tuomet jautiesi persiedus blush2.gif

O tu pati ja pasidaryti meginai? bigsmile.gif O gal vaistus kokius ismeginai ir galetum mums papasakot, kaip jie tau veike, kokie rezultatai, kaip mityba pasikeite juo vartojant? Tikrai butu idomu isgirsti bigsmile.gif

Siaip tai ir tuos vaistus stiprius visokius geriant, kiek skaiciau atsiliepimu, tai tenka arba kokios dietos laikytis, arba sveikus produktus tik valgyti (po mazai) arba kcal skaiciuoti.. sad.gif Vaistu paskirtis matyt irgi tik padeti lieknintis, mazinant apetita, o visa kita zmogus turi vistiek stengtis pats sad.gif

Tai galima besiliekninant, tarkim po 2 puodelius per diena pienarbates ikalt, ir butu manau toks pats efektas smile.gif ~ 7 val. sotumo jausmas per diena smile.gif

Dar manau, kad sis gerimas prie kaloriju skaiciavimo super tiktu, kad valgyt nesinoretu ir energijos nemazai suteiktu smile.gif Jei su dviem gerimais (cinamonine ir pienarbate) man eksperimentai nepavyktu, tai tuomet taip ir bus: kcal skaiciavimas + pienarbate smile.gif
Atsakyti
taip, meginau biggrin.gif dar cia budavo uzlekdavau pasirasineti, man rodos, kad antraja ir treciaja temas as ir sukuriau/pratesiau, jei neklystu biggrin.gif
Na, pienas visgi turi kcal (ne kaip kokia arbata be cukraus), tai savaime aisku, kad energijos duoda. beto siltas gerimelis pasotina labiau negu saltos sultys tarkim smile.gif
Tik vat man si pienarbate spaudima pakeldavo ir nakti kankindavaus su nemiga..
oi daug ka esu isbandzius, jau net pati nepamenu nuo ko kiek kg nukrisdavo doh.gif biggrin.gif siuo metu laikausi dietos. ne kazkokios konkrecios, bet tiesiog mazinu kcal kieki, daug skysciu geriu.
eh, gaila buvau kvaila, ir beveik pasiekus savo norima svori (~pries metus), pradejau valgyt nesveikai, naktimis ir pan. labai pasikeite gyvenimo ritmas apskritai, tai sumakalavau savo valgyma, stai ir vel ataugau savo kilogramelius doh.gif
na bet nieko, as jais atsikratysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes

as vis neprisiruosiu pienarbates vakare pasidaryti doh.gif o jau pasiilgau to skonio... viena vartoju kitiems reikalam, kad ir siandien priviriau spurgyciu ir su pieneliu suvalgiau wub.gif

QUOTE(Leidana @ 2010 03 12, 13:53)
Eh, jei kristu svoris man vien tik nuo nevalgymo vakarais, tai buciau jau seniai nendre  biggrin.gif  Deja, net nevalgant po 18-19h sugebu svori augint  schmoll.gif Bent jau vietoj stovetu visalaik, o ne i sonus pusciausi  doh.gif

vadinasi gal maisto raciona reiktu keisti, daugiau vaisiu, darzoviu, maziau baltymu, daugiau angliavandeniu rolleyes.gif
Atsakyti
Nėryte, velniu nori? devil.gif apie spurgas mat jinai cia sneka blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 12 kovo 2010 - 15:48
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 12, 15:48)
Nėryte, velniu nori?  devil.gif apie spurgas mat jinai cia sneka  blink.gif  lotuliukas.gif

galiu ir parodyt kokios skanios cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 12 kovo 2010 - 16:14
Nu kosmaras! doh.gif pabandysiu isivaizduot, kad cia paprasciausi akmenukai, kamuoliukai, visiskai nevalgomas daiktas biggrin.gif

ale koks grozis...jezau marija... kaip is zurnalo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 12, 16:09)
Nu kosmaras! doh.gif pabandysiu isivaizduot, kad cia paprasciausi akmenukai, kamuoliukai, visiskai nevalgomas daiktas biggrin.gif

ale koks grozis...jezau marija... kaip is zurnalo  wub.gif

tai gal as geriau isimsiu ta nuotrauka kol galiu

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 03 12, 14:58)
Na ir kaip skonis, patiko, ar labai per saldu? smile.gif Na, del kartu gerimo, tai man butina gerti siuos gerimus abu (ryte- cinamonine, diena - pienarbate, vakare - cinamonine), nes kitaip niekas nebekrenta, o tai ir auga  doh.gif

O tu gali is pradziu pameginti vien cinamonine gerti, paziuresi, gal tau svoris kris. O jei ne - tuomet pienarbate prijungsi wink.gif

O ar valgysi vakarais?  rolleyes.gif

Na skonis kaip cia pasakyt, keistas sakyciau mirksiukas.gif bet gerti galima o per laika gal ir patikt prades.... ax.gif
o del valgymo vakarais, tai bandysiu nevalgyt nuo 19val, as anksti miegot einu tai manau man problemu nebus... tikiuos blush2.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos prisijungiu ir as prie jusu arbatų gėrimo tiesa pasakius jau ne pirma diena geriu sia arbata ir tikri galiu pasakyt thumbup.gif man ji labai uzmusa alkį
Atsakyti
Sveika prisijungus mirksiukas.gif Smagu kai nuo pirmu dienu matai efektus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 12, 16:36)
taip, meginau biggrin.gif dar cia budavo uzlekdavau pasirasineti, man rodos, kad antraja ir treciaja temas as ir sukuriau/pratesiau, jei neklystu biggrin.gif
oi daug ka esu isbandzius, jau net pati nepamenu nuo ko kiek kg nukrisdavo  doh.gif  biggrin.gif siuo metu laikausi dietos. ne kazkokios konkrecios, bet tiesiog mazinu kcal kieki, daug skysciu geriu.
eh, gaila buvau kvaila, ir beveik pasiekus savo norima svori (~pries metus), pradejau valgyt nesveikai, naktimis ir pan. labai pasikeite gyvenimo ritmas apskritai, tai sumakalavau savo valgyma, stai ir vel ataugau savo kilogramelius doh.gif
na bet nieko, as jais atsikratysiu  bigsmile.gif

Ale ir atmintis mano doh.gif blush2.gif

O neprisimeni, katrie vaistukai tau labiausiai pasiteisine buvo? Ir ar reikejo su jais mityba keisti, maisto kieki mazint?

Po kiek kcal dabar suvartoji? Ar taip besilaikydama ir numetei situos -4kg, kuriuos liniuote dabar rodo? bigsmile.gif

O kokiu budu ir per kiek laiko buvai pasiekusi savo norima svori pernai? Irgi kcal skaiciavimu? bigsmile.gif
Papildyta:

QUOTE(Nerytė @ 2010 03 12, 17:19)
vadinasi gal maisto raciona reiktu keisti, daugiau vaisiu, darzoviu, maziau baltymu, daugiau angliavandeniu rolleyes.gif

Tai reiketu keisti, bet.. blush2.gif Kolkas dar taip nesinori.. Norisi atrasti buda, kad valgyt galeciau bet ka ir bet kiek, o liekneciau lotuliukas.gif
Siaip is tikro, kiek anksciau liekninausi, tai nebuvo skirtumo ka valgai, sveika maista ar nelabai, esme - jo kiekyje (kcal). Todel, veliau jei ir skaiciuosiu kcal, tai valgysiu tik tai, ko labiausiai norisi, bet ribotai. Nes su vaisiais darzovem ir kita sveika mityba, nutruksiu jau po trecios dienos doh.gif Neimanoma taip ilgai istverti, kai aplinkui visi valgo tai, kas skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 03 12, 19:49)
Sveika prisijungus  mirksiukas.gif  Smagu kai nuo pirmu dienu matai efektus  thumbup.gif

ax.gif kazkaip i jusi skyreli buvau uzsukus aksciau su cinamonu nebandziau bet su pienu tai labai patikoo pagrindas aisku nevalgau po 18 val ir sumazinau porcijas 4u.gif
Atsakyti