QUOTE(Leidana @ 2010 03 12, 20:54)
O tau uztenka dabar tu 1200? Neapima silpnumas,apatija ir nenoras imtis darbu?

Ar nepriprato organizmas per toki laika prie sito kcal skaiciaus ir vis dar toliau krenta svoris?
Dar vat labai idomu.. Tarkim, pasiekiu norima svori su 1200, o kaip maitintis toliau, kad tas svoris isliktu?

Visa laika reikes ant 1200 ir laikytis, didinti negalima, nes svoris ims po truputi grizti, taip?
Ir ka daryti su sventemis ir baliukais, kuriu isvengti neiseina ir po kuriu svoris atgal lipa?
Ar per sita -4kg metimo laika jokiu grieku pas tave nebuvo?
Sory, kad tiek klausineju, tiesiog manau, kad ir man teks skaiciuoti kalorijas, kitaip svorio turbut niekad nenumesiu.. Tai norisi viska suzinoti is anksto, kaip elgtis, kad numestasis po to nesugriztu
Silpnumo nera, depresija man buvo tada, kai nieko isvis nedariau, kad liekneciau. Dabar kaip tik nuotaika pagerejus

aisku, buna uzplaukia, ypac, kai noris kuo greiciau, o gaunas kitaip.. arba kai svoris stovi savaite, tada irgi uzeit gali sunkumas sirdy

Dabar nesunku laikytis tokio kcal skaiciaus, gal skrandis susitrauke, nebera apsirijimu. kol kas dar krenta svoris. Bet zinai, nepatarciau as niekam laikytis mazo kaloringumo dietu toki laiko tarpa, kol pasieksi norima svori. cia tik as gal esu tokia truputi drastiska. man jeigu reikia, tai reikia GREITAI ir ne kitaip.
protingiau butu apskaiciuoti (yra kazkokios formules) pagal svori, kiek kcal tau reikia per diena, nuo to skaiciaus nubraukti 100 kcal, paskui dar 100kcal ir ziuret, kaip liekneji. na o baliukai, sventes ir griekai - svarbu per ilgai neuzsitestu. pasventei dienele, o kita diena jau vel normaliai maitiniesi ir viskas. tegu tik sventes nebuna baisiai daznos

per si laika tikrai buvau sugriesijus, bet motyvacija padeda laikytis toliau.
O kai jau pasieki norima svori, nereikia pereiti nuo 1500 ant 2500 kcal

bet po truputuka vel didini kcal iki reikiamo skaiciaus, stengies neapsiryti ir dar fizini aktyvuma palaikai. stai ir visa paslaptis
Papildyta:
QUOTE(Leidana @ 2010 03 12, 21:04)
ugis 175. Svoris, net paciai keista - 60.5 kg. Bet apimtys

, lyg kokius 70 kg sverciau.. Tai todel darau isvada, kad pas mane beveik visai nelike raumenu, nes jau seniai nesportuoju.. O kunas turbut vieni riebalai, kurie mazai sveria
Pats svoris tai man dzin, svarbiausiai apimtis susimazint.. Ypac viena vieta, pacia placiausia, kuri yra beveik 98 cm

Nors pagal ugi/svori ziurint, tai tureciau buti 90-60-90

, taciau is tikruju esu 87-70-98. Zodziu, viskas apacioj - uodegoj ir leskose. Galetu buti atvirksciai
O kokia tavo klubu apimtis?
na tikrai ir man keista girdet, kad tu esi nepatenkinta savimi

drauges ugis 172cm, sveria kaip tu, o jau kuda kaip sakaliukas...
tau gal tikrai sportas padetu apimtis pakoreguot? net nezinau. pas mane tie lasiakai tolygiai visur issideste
kai kuriems buna, kad laikantis dietos krenta ne nuo problematiskiausiu vietu, o nuo ploniausiu. paradoksas ar ne ?
dabar kokia klubu apimtis tai nezinau. bet kai sveriau 65kg, klubai buvo 92 cm lygtais