Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas su Arbata 4

QUOTE(Leidana @ 2010 03 12, 20:23)
Ale ir atmintis mano  doh.gif  blush2.gif 

O neprisimeni, katrie vaistukai tau labiausiai pasiteisine buvo? Ir ar reikejo su jais mityba keisti, maisto kieki mazint?

Po kiek kcal dabar suvartoji? Ar taip besilaikydama ir numetei situos -4kg, kuriuos liniuote dabar rodo?  bigsmile.gif

O kokiu budu ir per kiek laiko buvai pasiekusi savo norima svori pernai? Irgi kcal skaiciavimu?  bigsmile.gif

As rinkdavaus tuos vaistukus, kurie man apetita blokuodavo. kadangi ju (pvz Lida, Reductil) toks poveikis, tai savaime valgyt "reikedavo" maziau, ir zymiai mazesnemis porcijomis. gal del to ir krito svoris, nes as megstanti apsivalgyti ax.gif
Dabar nenaudoju jokiu vaistu, save tramdau, ir sumazinau kcal kieki iki 1200. Dar darau iskrovas. tokiu budu yra numesti sitie 4 kg smile.gif

Pernai norima svori taip pat pasiekiau kcal skaiciavimu, tiksliai nepamenu, bet gal per 2-3 menesius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule1 @ 2010 03 12, 20:14)
4u.gif sveikos merginos prisijungiu ir as prie jusu arbatų gėrimo tiesa pasakius jau ne pirma diena geriu sia arbata ir tikri galiu pasakyt  thumbup.gif man ji labai uzmusa alkį

Sveika! bigsmile.gif

Oho, ir pas tave neblogi rezultatai liniuoteje matosi thumbup.gif Prasom pasigirti, kokiu budu kg meti, kaip mityba reguliavai kartu su pienarbate? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(saule1 @ 2010 03 12, 21:35)
ax.gif kazkaip i jusi skyreli buvau uzsukus aksciau su cinamonu nebandziau bet su pienu tai  labai patikoo pagrindas aisku nevalgau po 18 val ir sumazinau porcijas 4u.gif

Uoj, tik veliau perskaiciau sita tavo zinute blush2.gif

O apie sumazintas porcijas galima issamiau? ax.gif Turbut irgi kcal skaiciavimas? bigsmile.gif

As po 18 nevalgiau , o porciju diena nemazindavau, tai nulis efekto buvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 03 12, 20:45)
As po 18 nevalgiau , o porciju diena nemazindavau, tai nulis efekto buvo sad.gif

Gal nulis efekto buvo, nes ir anksciau tavo pagrindiniai valgymai budavo diena, o vakare nieko nekrimsdavai (nebent uoga viena kita smile.gif ).
arba nustojai valgyt vakarais ir padidinai nejucia porcijas dienomis biggrin.gif
Papildyta:
Leidana, o koks dabar tavo ugis/svoris?
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 12, 21:37)
Dabar nenaudoju jokiu vaistu, save tramdau, ir sumazinau kcal kieki iki 1200. Dar darau iskrovas. tokiu budu yra numesti sitie 4 kg smile.gif

Pernai norima svori taip pat pasiekiau kcal skaiciavimu, tiksliai nepamenu, bet gal per 2-3 menesius bigsmile.gif

O tau uztenka dabar tu 1200? Neapima silpnumas,apatija ir nenoras imtis darbu? blush2.gif Ar nepriprato organizmas per toki laika prie sito kcal skaiciaus ir vis dar toliau krenta svoris? bigsmile.gif

Dar vat labai idomu.. Tarkim, pasiekiu norima svori su 1200, o kaip maitintis toliau, kad tas svoris isliktu? g.gif Visa laika reikes ant 1200 ir laikytis, didinti negalima, nes svoris ims po truputi grizti, taip?
Ir ka daryti su sventemis ir baliukais, kuriu isvengti neiseina ir po kuriu svoris atgal lipa?
Ar per sita -4kg metimo laika jokiu grieku pas tave nebuvo? rolleyes.gif

Sory, kad tiek klausineju, tiesiog manau, kad ir man teks skaiciuoti kalorijas, kitaip svorio turbut niekad nenumesiu.. Tai norisi viska suzinoti is anksto, kaip elgtis, kad numestasis po to nesugriztu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 12, 21:49)
arba nustojai valgyt vakarais ir padidinai nejucia porcijas dienomis  biggrin.gif
Papildyta:
Leidana, o koks dabar tavo ugis/svoris?

Zinok, sitas variantas labai galimas g.gif blush2.gif Kaip pavakarieniauju pries 18 val. sociai, tai po to visa vakara nieko nesinori lotuliukas.gif

ugis 175. Svoris, net paciai keista - 60.5 kg. Bet apimtys doh.gif , lyg kokius 70 kg sverciau.. Tai todel darau isvada, kad pas mane beveik visai nelike raumenu, nes jau seniai nesportuoju.. O kunas turbut vieni riebalai, kurie mazai sveria doh.gif

Pats svoris tai man dzin, svarbiausiai apimtis susimazint.. Ypac viena vieta, pacia placiausia, kuri yra beveik 98 cm sad.gif Nors pagal ugi/svori ziurint, tai tureciau buti 90-60-90 biggrin.gif , taciau is tikruju esu 87-70-98. Zodziu, viskas apacioj - uodegoj ir leskose. Galetu buti atvirksciai biggrin.gif
O kokia tavo klubu apimtis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 03 12, 20:54)
O tau uztenka dabar tu 1200? Neapima silpnumas,apatija ir nenoras imtis darbu?  blush2.gif  Ar nepriprato organizmas per toki laika prie sito kcal skaiciaus ir vis dar toliau krenta svoris?  bigsmile.gif 

Dar vat labai idomu.. Tarkim, pasiekiu norima svori su 1200, o kaip maitintis toliau, kad tas svoris isliktu?  g.gif  Visa laika reikes ant 1200 ir laikytis, didinti negalima, nes svoris ims po truputi grizti, taip?
Ir ka daryti su sventemis ir baliukais, kuriu isvengti neiseina ir po kuriu svoris atgal lipa?
Ar per sita -4kg metimo laika jokiu grieku pas tave nebuvo?  rolleyes.gif

Sory, kad tiek klausineju, tiesiog manau, kad ir man teks skaiciuoti kalorijas, kitaip svorio turbut niekad nenumesiu.. Tai norisi viska suzinoti is anksto, kaip elgtis, kad numestasis po to nesugriztu  rolleyes.gif

Silpnumo nera, depresija man buvo tada, kai nieko isvis nedariau, kad liekneciau. Dabar kaip tik nuotaika pagerejus smile.gif aisku, buna uzplaukia, ypac, kai noris kuo greiciau, o gaunas kitaip.. arba kai svoris stovi savaite, tada irgi uzeit gali sunkumas sirdy smile.gif
Dabar nesunku laikytis tokio kcal skaiciaus, gal skrandis susitrauke, nebera apsirijimu. kol kas dar krenta svoris. Bet zinai, nepatarciau as niekam laikytis mazo kaloringumo dietu toki laiko tarpa, kol pasieksi norima svori. cia tik as gal esu tokia truputi drastiska. man jeigu reikia, tai reikia GREITAI ir ne kitaip.

protingiau butu apskaiciuoti (yra kazkokios formules) pagal svori, kiek kcal tau reikia per diena, nuo to skaiciaus nubraukti 100 kcal, paskui dar 100kcal ir ziuret, kaip liekneji. na o baliukai, sventes ir griekai - svarbu per ilgai neuzsitestu. pasventei dienele, o kita diena jau vel normaliai maitiniesi ir viskas. tegu tik sventes nebuna baisiai daznos biggrin.gif
per si laika tikrai buvau sugriesijus, bet motyvacija padeda laikytis toliau.

O kai jau pasieki norima svori, nereikia pereiti nuo 1500 ant 2500 kcal smile.gif bet po truputuka vel didini kcal iki reikiamo skaiciaus, stengies neapsiryti ir dar fizini aktyvuma palaikai. stai ir visa paslaptis 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leidana @ 2010 03 12, 21:04)
ugis 175. Svoris, net paciai keista - 60.5 kg. Bet apimtys  doh.gif  , lyg kokius 70 kg sverciau.. Tai todel darau isvada, kad pas mane beveik visai nelike raumenu, nes jau seniai nesportuoju.. O kunas turbut vieni riebalai, kurie mazai sveria  doh.gif

Pats svoris tai man dzin, svarbiausiai apimtis susimazint.. Ypac viena vieta, pacia placiausia, kuri yra beveik 98 cm sad.gif  Nors pagal ugi/svori ziurint, tai tureciau buti 90-60-90  biggrin.gif , taciau is tikruju esu 87-70-98. Zodziu, viskas apacioj - uodegoj ir leskose. Galetu buti atvirksciai  biggrin.gif
O kokia tavo klubu apimtis?  blush2.gif

na tikrai ir man keista girdet, kad tu esi nepatenkinta savimi smile.gif drauges ugis 172cm, sveria kaip tu, o jau kuda kaip sakaliukas...
tau gal tikrai sportas padetu apimtis pakoreguot? net nezinau. pas mane tie lasiakai tolygiai visur issideste smile.gif
kai kuriems buna, kad laikantis dietos krenta ne nuo problematiskiausiu vietu, o nuo ploniausiu. paradoksas ar ne ? biggrin.gif
dabar kokia klubu apimtis tai nezinau. bet kai sveriau 65kg, klubai buvo 92 cm lygtais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 12, 22:10)
na tikrai ir man keista girdet, kad tu esi nepatenkinta savimi smile.gif drauges ugis 172cm, sveria kaip tu, o jau kuda kaip sakaliukas...
tau gal tikrai sportas padetu apimtis pakoreguot? net nezinau. pas mane tie lasiakai tolygiai visur issideste smile.gif
kai kuriems buna, kad laikantis dietos krenta ne nuo problematiskiausiu vietu, o nuo ploniausiu. paradoksas ar ne ? biggrin.gif
dabar kokia klubu apimtis tai nezinau. bet kai sveriau 65kg, klubai buvo 92 cm lygtais  bigsmile.gif

Tai va, tavo drauge kaip sakaliukas, o as su tokiu pat svoriu - burbuliukas lotuliukas.gif doh.gif
Sporta anksciau meginau. Tai nuo jo labai apetitas sukildavo, valgydavau dar daugiau ir ne lieknejau, o po truputi svori auginau.. Nu visai as niekam tikus doh.gif biggrin.gif

Oho, tau gerai smile.gif As, kai sveriau 65, tai klubai buvo 100 cm doh.gif
Reikia man pasidaryti liniuote su 70-75 kg, tuomet pagal mano apimtis atitiks lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif kaip idomiai cia su tom apimtim biggrin.gif idomu nuo ko cia priklauso? siaip as nebuvau niekad kazkokia sportuojanti ir dabar nesportuoju (bet reiks uzlipt pamint savo treniruokli apdulkejusi biggrin.gif ), tai kas cia pas mane sitiek sveria? g.gif ai ka as cia bandau apgaut, lasiniai pas mane sveria doh.gif biggrin.gif ir kaulai ne per smulkiausi unsure.gif
bandau prisimint savo apimtis, kai buvau 65kg g.gif man rodos buvo taip: 91-64-92, kazkas tokio, eh visai neblogai skamba biggrin.gif kaip laukiu tos dienos, kai tikslas bus pasiektas!
sportas tai tikrai apetita kelia, speju, jei sportuociau ir valgyciau, kiek noreciau, tai sverciau 100 kg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 12 kovo 2010 - 20:29
Aciu, sveikatele , uz issamius atsakymus apie kalorijas 4u.gif

Paskutinis klausimuks blush2.gif Jei ,pvz. suliekneji iki norimo svorio su 1500kcal, tai po to galima kas savaite po +100kcal prideti? Nekils svoris atgalios? Ar dar reciau didinti tas kcal reiketu, kad pasiekta svori palaikyti?

Dar prisiminiau, kad ir as anksciau turejau uodega 92 cm wub.gif , bet sveriau tada tik 55 kg smile.gif Siaubas, man reikia 10-cia kilogramu maziau sverti nei tau, kad tureti tokias apimtis blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 03 12, 21:33)
Aciu, sveikatele , uz issamius atsakymus apie kalorijas  4u.gif 

Paskutinis klausimuks  blush2.gif  Jei ,pvz. suliekneji iki norimo svorio su 1500kcal, tai po to galima kas savaite po +100kcal prideti? Nekils svoris atgalios? Ar dar reciau  didinti tas kcal reiketu, kad pasiekta svori palaikyti?

Dar prisiminiau, kad ir as anksciau turejau uodega 92 cm  wub.gif , bet sveriau tada tik 55 kg  smile.gif  Siaubas, man reikia 10-cia kilogramu maziau sverti nei tau, kad tureti tokias apimtis  blink.gif  doh.gif

tai ner uz ka irnesakyk.gif as tik dalinuos savo patirtim ir siaip sapalionemis biggrin.gif
o kokiu daznumu reiktu didinti kalorijas, tai zinok nezinau, bijau nusikalbeti sia tema, geriau paieskok info internete g.gif
ir dar del apimciu - as kazkaip i apimciu skaiciukus niekad neziuredavau. man svarbu matyti, kad jau geros tos apimtys, o ne "va klubai 90, vadinas mano subine jau grazi" lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif leidana as manu tau nera ko pergivent mano galva tu normalaus svorio gal tik per daug sau galvoji kad tau reikia tiek daug numest 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 12, 21:41)
tai ner uz ka  irnesakyk.gif as tik dalinuos savo patirtim ir siaip sapalionemis biggrin.gif
o kokiu daznumu reiktu didinti kalorijas, tai zinok nezinau, bijau nusikalbeti sia tema, geriau paieskok info internete  g.gif
ir dar del apimciu - as kazkaip i apimciu skaiciukus niekad neziuredavau. man svarbu matyti, kad jau geros tos apimtys, o ne "va klubai 90, vadinas mano subine jau grazi"  lotuliukas.gif

ax.gif o kas liecia del apimciu mazinimo manau sportas geriausias draugas as pati intensyviai suku lanka dar ir tikrai atsirado liemuo kaip as sakau mirksiukas.gif
Atsakyti

Saule1
, o koki lanka suki? paprasta, lengvuti ar kazkoki ypatingesni? va katik apie lanku sukima skaiciau, galvoju visai nieko butu pasukt, nors mano akimis gal ir yra tas liemuo pas mane, tik tie soniniai lasiniai per dideli doh.gif biggrin.gif
beje, kiek minuciu suki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 13, 14:47)

Saule1
, o koki lanka suki? paprasta, lengvuti ar kazkoki ypatingesni? va katik apie lanku sukima skaiciau, galvoju visai nieko butu pasukt, nors mano akimis gal ir yra tas liemuo pas mane, tik tie soniniai lasiniai per dideli  doh.gif  biggrin.gif
beje, kiek minuciu suki? ax.gif

turiu masazini lanka pirkau pigu.lt toks melynas su baltu 99 lt kainavo o siaip 30 min mano toks laikas pastovus tik va dabar jau 4 dienos nesukau blush2.gif
Atsakyti