Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas su Arbata 4

QUOTE(Leidana @ 2009 10 20, 12:24)
Labadienis  4u.gif

Na, Vaiddda, kaip vakar vakaras baigesi? Atsilaikei visgi?  mirksiukas.gif

Atsilaikiau assa.gif thumbup.gif Net pati nesitikejau kad tai imanoma biggrin.gif Nors nakti kokius 5 kartus buvau pabudus-pilvas marsus grojo biggrin.gif Tai kad apgaut skrandi atsigeriau vandens tik.Bet vos tik uzmiegu iskart kepsnius sapnuoju blush2.gif Na bet svarbu kad nepaluzau,vadinasi viskas imanoma,reikia nepasiduot thumbup.gif Siandien vel po 6 bandysiu nevalgyt...noreciau kad tai taptu iprociu rolleyes.gif Na aisku bus isimciu...juk draugu kompanijoj nepribadausi,bet nieko tokio jei kartkartemis leisiu sau atsipalaiduoti blush2.gif
merginos o kokias svarstykles jus naudojate-mechanines ar elektronines g.gif Mano svarstykles mechanines ir pradejo "pievas"rodyti-per diena kelis kartus uzlipu ir rodo kartais net 2 kg svorio skirtuma g.gif Bet bijau ir elekrtonines pirkt,nes mama neseniai pirko bet jos rodo labai netiksliai g.gif Tai net nezinau kokias pirkt kad neapsisaut unsure.gif
Atsakyti
Malacius, kad atsilaikei, imk balioneli 4u.gif

Dar kokias 3-4 dienas kepsnius pasapnuosi, o po to jau viskas bus ok, kuo toliau - tuo maziau besinores, kazkur per savaite iprantama nevalgyt vakare mirksiukas.gif

Svarstykles pas mane jau daug metu, mechanines, ir batareikiu joms keisti nereikia biggrin.gif

Tik tu nesokinek kelis kart per diena ant ju mirksiukas.gif Svertis reikia atsikelus ryte, nuejus i wc, be rubu , nevalgius ir net vandens negerus, tada suzinosi tikraji savo svori smile.gif Ir visuomet sverkis rytais tokiu principu mirksiukas.gif Nes diena pavalgom, vandens koki litra- puslitri isgeriam, o jei dar su rubais - nu tai aisku bus +2 kg smile.gif Mano rytinis svoris 61.2kg, o va dabar diena - 63kg, vakare - dar daugiau bus, nes dar valgysiu iki 19 h nemazai smile.gif Taip kad geros tos tavo svarstykles.
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2009 10 20, 13:43)
Malacius, kad atsilaikei, imk balioneli  4u.gif

Aciu uz balioneli wub.gif Save tuo ir guodziau kad tik pradzia sunki blush2.gif
O svarstykles tai vistiek reikia keisti,nes daznai labai nusireguliuoja jos man.Vos ne kasdien reikia is naujo nustatyt kad ant nulio rodykle butu.
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 10 20, 11:19)
Atsilaikiau  assa.gif  thumbup.gif  Net pati nesitikejau kad tai imanoma biggrin.gif

merginos o kokias svarstykles jus naudojate-mechanines ar elektronines g.gif

ot saunuole, taip ir toliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pas mane elektronines... ryte, diena ir vakare irgi nemazi skirtumai gaunasi, del to reikia svertis pastoviai vienu laiku, geriausiai ryte dar nevalgius ir negerus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 20, 16:38)
ot saunuole, taip ir toliau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif Stengiuos labai,bet tikrai nelengva blush2.gif Vakar buvom isvaziave tai paskutini kart tik 19 val valgiau,kitaip neisejo blush2.gif Bet naktis tai kazko sunkoka buvo.Maza to kad labai sunku uzmigt buvo tai dar apie 3 nakties nezmoniskai pykint pradejo blink.gif Galvoju reikia bent kazka suvalgyt kad praeitu,bet vos tik uzuodziau maista dar blogiau pasidare doh.gif Jei nebutu buves tuscias skrandis tikrai buciau vemus unsure.gif Bet aciu dievui po keliu minuciu praejo tas pykinimas.Atsiguliau ir iskart uzmigau.Iki pat zadintuvo ismiegojau.Keista,bet ryte jokio alkio nebuvo.Pusryciavau tik todel kad reikia.Idomu kodel nakti pykint pradejo g.gif ...Tikiuosi daugiau to nebus unsure.gif
Atsakyti
4u.gif linkiu, kad nepasikartotu
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 21, 20:21)
4u.gif linkiu, kad nepasikartotu

Aciu,tikiuosi sianakt bus geriau.Tik labai jau anksti siandien alki pajutau,tai bijau kad ko nors neuzkrimsciau doh.gif O dar vyras i maxima isvaziavo,tai prisipirks visokiu skanumynu ir valgys salia doh.gif Bet as atsilaikysiu...kad ir kiek mane erzintu tongue.gif
Atsakyti
as neatsilaikyciau doh.gif stiprybes...

as neatsilaikiau net ir viena budama, prikirtau trokinio ir keksiuku cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 21, 23:32)
as neatsilaikyciau  doh.gif stiprybes...
as neatsilaikiau net ir viena budama, prikirtau trokinio ir keksiuku  cool.gif  doh.gif

Labukas 4u.gif Atsilaikiau thumbup.gif Net pati netikiu kad tai imanoma rolleyes.gif Ir pagaliau gerai issimiegojau-visa nakti ismiegojau net nesapnuodama thumbup.gif .Ir pusryciauju tik dabar ax.gif Ryte sveriausi ir pagaliau po triju dienu pasimate rezultatas -1 kg thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 10 22, 10:17)
Labukas 4u.gif Atsilaikiau thumbup.gif Net pati netikiu kad tai imanoma rolleyes.gif Ir pagaliau gerai issimiegojau-visa nakti ismiegojau net nesapnuodama thumbup.gif .Ir pusryciauju tik dabar ax.gif Ryte sveriausi ir pagaliau po triju dienu pasimate rezultatas -1 kg thumbup.gif

ot saunuole - SVEIKINU 4u.gif , as nors kelis vakarus atsilaikiau nevalgius, bet man nei 0,5 kg. nepajudejo doh.gif
Atsakyti
Labutis,

seniai cia besilankiau, nors arbata geriu pilnu tempu reguliariai po viena puoduka kiekviena diena. Padeda po pietu atsilaikyt nuo pagundu, nors rodos supratau jau, kad norint numesti svorio, reikia "smegenis" susitvarkyt. Mane i prieki varo tai, kad negaliu i veidrodi ziuret, zodziu, labai kritiska tapau blush2.gif Na, o rezultatai... Nelabai dziuginantys. Atsisiunciau pilateso pratimuku video, kazkada bandziau, tikrai poveiki turi smile.gif Mazu ir dabar pades, jeigu nepatingesiu pasimokyti 4u.gif
Atsakyti
Guvile, kada pilates poveiki pajutai? bigsmile.gif
Atsakyti