Įkraunama...
Įkraunama...

Burokėliai

Pirmąkart burokėliu sūnui daviau kai jam buvo gal 8 mėn. Įmaišiau į daržovienę. Nepatiko. Duodavau retai, nes nenoriai valgydavo ir labai skystindavo viduriukus.
Atsakyti
Pirmą kartą daviau vakar (8 mėn.) kartu su daržoviene ir mėsa. Lapnojo, net ausys linko, o suvalgęs dar reikalavo.
Buroką virtą draugė nupirko ūkininkų turguje Konarskio m-kloje.
Atsakyti
Reikės ir man pabandyti jas duoti, nes dar neragavome schmoll.gif Mums 7 mėn. smile.gif Šiandien paragavome daržovienę su žirneliais, bet nelabai noriai valgė schmoll.gif
Atsakyti
Reiks ir man pabandyti gal padės nes mano suneliui uškietėja viduriukai g.gif
Atsakyti
Sakykit, ka norit, nepastebejau burokeliu laisvinanco poveikio ne kiek schmoll.gif , nes mano dukrytei uzkieteje viduriukai neretai buna, bet burokelis to nepakeicia... Be to, gi neduosit vien buroko, nuo tokio kiekio, kuri i kosele idedam, nieko jis ten nelaisvins.
Atsakyti
O kazin kodel anksciau burokelio negalima duoti? g.gif Man jis tokia nekalta darzove atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Austre 123 @ 2006 03 14, 12:38)

Reiks ir man pabandyti gal padės nes mano suneliui uškietėja viduriukai g.gif

Pas mus tas pats blink.gif ..ir duok nedaves ragaut nauju produktu, vistiek tas pats g.gif
...burokeliu dar neragavom, bet ryt reik pabandyt mirksiukas.gif ...tik kaip cia ju parsivezus is mociutes doh.gif ...nes pirktinis yr pirktinis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2006 03 16, 15:47)
O kazin kodel anksciau burokelio negalima duoti? g.gif Man jis tokia nekalta darzove atrodo blink.gif

Burokėlius rekomenduojama pradėt duot bent jau nuo 9 mėnesio. Paprasčiausia kad ir kiek jie vertingi bebūtų vaikučio organizmas sunkiai jį virškina. Todėl ir patariama valgyt vėliau.
Atsakyti
aš vis pagalvoju apie burokėlius ir vėlpraeina mintys.nebuvau pasidomėjus nuo kada galim valgyt. mes dar nevalgėm,bet gal jau po mažą gabaliukągalima pradėt g.gif
Atsakyti
Reik ir man jau duot, mums jau 8mėn rolleyes.gif
Bet neturiu iš kur ekologiškų gaut.. gal kas patartų kur Kaune nusipirkt?
Atsakyti
mūsų ekologiškiausi - iš močiutės daržo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 04 03, 20:41)
mūsų ekologiškiausi - iš močiutės daržo biggrin.gif

ir mums reikėtų močiutės.. ir dar daržo.. ax.gif
Atsakyti