karts nuo karto galim paskolint

O siaubas, tik dabar suzinojau, kad negalima duoti burokelio be 9 men
O as pradejau nuo 4,5 men. virti darzovienes su burokeliu
Na tiesa pasakius nieko nenutiko, tik kakuciai buvo raudonesni
Bet paskutiniu metu nustojo valgyti burokeli, kazako nebepatiko

O as pradejau nuo 4,5 men. virti darzovienes su burokeliu

Bet paskutiniu metu nustojo valgyti burokeli, kazako nebepatiko

oi mamytes,nebijokit jus to brokelio, mes brokelio paragavom kai mum dar nebuvo 5 men. su gyd zinia
kadangi mum buvo labai sunku su viduriukais,aisku daktare paaiskino kad: 1 ziureciau ar leliukui tai nepersunkus maistas( ta prasme kaip virskina ) 2 del elergijos ,taciau mums jis tiko ir mes ji vartojam su darzoviene bent 1 karta i sav,nors gaila kad viduriuku mums taip ir nesutvarko
tad nebijokit pabandyti, jug mes mamos op ne kas kitas zinom kas musu leliui geriausia

Mums burokėlis tubūt pati skaniausia daržovė
O valgom nuo 6,5 mėn.
parasčiausiai į daržovienę įpjaustau virto burokėlio arba įtarkuoju žalio

Mano maziukei tai 9 menesiukas bus, o as galvojau, kad dar negalima jai duot burokeliu, nes gydytoja kazkaip tylejo ir nieko nesake del ju

Mes ir dar neragavom, bet gal jau reikėtų

QUOTE(Donata007 @ 2006 04 27, 08:51)
Mano maziukei tai 9 menesiukas bus, o as galvojau, kad dar negalima jai duot burokeliu, nes gydytoja kazkaip tylejo ir nieko nesake del ju

Gydytoja irgi visko negali išvardinti. Tokio amžiaus jau galima drąsiai bandyt. Aš laikausi nuomonės, kad su egzotiniais vaisiais ir daržovėm reikia atsargiai, o lietuviškas burokėlis, ypač savo užaugintas - į sveikatą!

QUOTE(Nihile @ 2006 05 07, 14:03)
Gydytoja irgi visko negali išvardinti. Tokio amžiaus jau galima drąsiai bandyt. Aš laikausi nuomonės, kad su egzotiniais vaisiais ir daržovėm reikia atsargiai, o lietuviškas burokėlis, ypač savo užaugintas - į sveikatą! 

oi zinok mano maziuke, valgo ta ka ir mes. Turi jau daug dantuku, beveik 8, moka puikiai kramtyt, del vaisiu, tai jau ragavo ir apelsinus ir mandarinus ir net greifruktus (aisku su saiku)

gal kas zinot?

labas..as tai dar neduodu,bet galvoju po nedaug jau glima,tik burokeliai vidurius laisvina.

as i girdejau kad burokeliu maziam negalima bet kai verdu sriubyte kartais koks vienas kitas galabiukas papuola ir nieko skaniai valgo. bet maniske tokia viska ka valgom mes ir ji nori valgyt...apetitu neisikundziam