Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur

zinociau kad kelis kart isies islekti per sezona, tai butinai imciau ji lai tikruose kalnuose papozuoja o ne vietiniuose:) bet jei tik vienas kartas isies slidinet, tai kazkuris tures pusiau tik slidineti...nes jau dukra tai geriau uz mane laksto tai del jos specialiai nelengvinam trasu arba maziau neslidinejam, bet mazulis....nezinau nezinau

Pas mus ta pati dilema.
Ir imti norisi, bet gaila bus kai vienas kuris turėsim po "lygumas" tampytis.
Atsakyti
ir man jau mintys apie slidinejima kyla ax.gif ... jau vasara baiginejasi, norisi slidziu biggrin.gif
QUOTE(ziulyte @ 2010 08 03, 12:11)
Na, Greja, saunuole  lotuliukas.gif Kaip toj patarlej - slides ziemai ruosk vasara. Mes jau irgi karts nuo karto susimastom kur trauksim, su kuo ir kada, mat pirmoka turesim ziema seimoje, baigesi katino dienos kada sugalvoju, tada ir vaziuoju...

mes pernai su pirmoku vaziavom, tai derinomes prie jo ziemos atostogu, kad nebutu svarbiau slidinejimas nei mokykla cool.gif
ir siemet vel derinsimes prie atostogu... tik reik grafika suzinot tongue.gif
Atsakyti
as pagal darbo grafika deliojuosi, ir gaunasi gal geriausia slidineti Kaledu/Nauju metu savaite...kaip visada pats brangiausias laikas gaunasi, nu bet kad kitaip nei pro kur....
tai jei nuspresim sventes kalnupse svet jau reik pradeti apaprtamentus ziurynet uzssakynet. Priminkit merginos kas buvusios per sventes kalnuose-tikrai pamenu kad nemazai tokiu laiku slidinejot-ar nebuvo taip kad puse trasu tik veike??/ zinau kad ziema ziemai nelygi, nu bet...jei patvirtinimu gausiu kad ojjjjjjjjjjjjjj su sniegu jokiu problemu nebuvo, tai paciai ramiau bus:)
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2010 08 20, 08:43)
Priminkit merginos kas buvusios per sventes kalnuose-tikrai pamenu kad nemazai tokiu laiku slidinejot-ar nebuvo taip kad puse trasu tik veike??/ zinau kad ziema ziemai nelygi, nu bet...jei patvirtinimu gausiu kad ojjjjjjjjjjjjjj su sniegu jokiu problemu nebuvo, tai paciai ramiau bus:)

mes pernai buvom kalėdų savaitę, viskas veikė net gruodžio 25 smile.gif važiuodama pergyvenau, kad bus laaabai daug žmonių, bet buvo ne daugiau nei paprastai (man paprastai yra ne sezono metu biggrin.gif ) o pergyventi teko dėl oro... tik pirmą (-7 laipsniai) ir antrą (-14 laipsnių) dieną sniegas buvo geras, o sekančias tris (+3/+7 laipsniai) dienas lijo verysad.gif
iš savo kuklios patirties sprendžia, kad vis dėlto geriausias laikas yra sausio pabaiga/vasario pradžia
Atsakyti
Kas su vaikais geriau Serfaus ar Fiss (čia Austrija) g.gif Gal yra buvusių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 08, 15:07)
Kas su vaikais geriau Serfaus ar Fiss (čia Austrija) g.gif Gal yra buvusių  bigsmile.gif

mes buvom pernai ax.gif man ten viskas thumbup.gif pirmokelis visur su mumis slidinėjo rolleyes.gif Fiss mokykleles neuzfiksavau, bet Serfaus mačiau, bet man atrodo Ladis irgi nebloga smile.gif

Labai gerai ten keltuvai sudelioti, tai is vieno miestelio kalno leidiesi i kitą miesteli ir t.t.
musu ispudziai

o apie ką būtent klausi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terė: 08 rugsėjo 2010 - 17:18
QUOTE(Terė @ 2010 09 08, 18:07)
o apie ką būtent klausi?  g.gif

Nu fainai mirksiukas.gif
Domina varlinykai, nes maniškis dar žiogas ant slidžių doh.gif O ir aš pati norėčiau varlinyko- bandysiu antrą kartą ant snieglentės stotis thumbup.gif
Mes praeitais metais buvo Livinjo, tai ten LABAI patiko kad DAUG varlinykų ir tiesiog beveik viena ant kalno "vartaisi" tongue.gif
Kažin kaip čia g.gif

O šiaip kaip tenai kainos g.gif Man pasirodė brangokos ax.gif
Tuo pačiu gal galit išduoti, kur Austrijoj pigiau bigsmile.gif

Na ir paskutinis klausimas (šiam kartui hihihi.gif ) gal kas buvot Vokietijoj bigsmile.gif Kaip tenai kažin g.gif
Atsakyti
Mergaitės, atsiprašau, kad gal ne į temą- kur perkat vaikams slidinėjimo apatinius? Nerandu mažiui to pirmojo sluoksnio, doh.gif kuris prakaitą šalina į tolimesnius sluoksnius.
Dar kojinės tragedija.Dydis 110-116cm, koja 30d.
Nu vienžo, galvasopė, ale gal gausiu iki žiemos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 09, 09:02)

Na ir paskutinis klausimas (šiam kartui hihihi.gif ) gal kas buvot Vokietijoj  bigsmile.gif Kaip tenai kažin  g.gif

Esu buvusi, galiu pasakyt, kad beveik ištisai raudonos trasos. Tikrai ne pradžiai tinkamos.
Pati mąstau, kur savo varliūkštį pastatyt ant slidžių g.gif

Kas esat buvę Jasnoj ar šiaip Slovakijoj, kaip ten mokyklėlės vaikams? Neįsikertu , kaip treneriai susikalba su jais nemokėdami kalbos. Kosmosas ir pagarba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 09, 09:02)
Domina varlinykai, nes maniškis dar žiogas ant slidžių  doh.gif O ir aš pati norėčiau varlinyko- bandysiu antrą kartą ant snieglentės stotis  thumbup.gif
Mes praeitais metais buvo Livinjo, tai ten LABAI patiko kad DAUG varlinykų ir tiesiog beveik viena ant kalno "vartaisi" tongue.gif
Kažin kaip čia  g.gif

O šiaip kaip tenai kainos  g.gif Man pasirodė brangokos ax.gif

yra Ladis miestelyje labai plati ir ilga mėlyna trasa. Mes ja praciuožėm vieną kartą ir užteko... bet mokintis ten idealu mirksiukas.gif Dėl serfaus miestelio ir Fiis nepasakysiu, nes varlinykais nesinaudojom rolleyes.gif

O dėl aukštokų kainų sutinku, bet kad austrijoj kur tik daugiau km ir įvairesnės trasos, tai ir kaina iš karto jaučiasi cool.gif na už tą kainą atitinkamai ir gauni sakyčiau thumbup.gif

QUOTE(snickers @ 2010 09 09, 11:44)
Mergaitės, atsiprašau, kad gal ne į temą- kur perkat vaikams slidinėjimo apatinius? Nerandu mažiui to pirmojo sluoksnio, doh.gif  kuris prakaitą šalina į tolimesnius sluoksnius.
Dar kojinės tragedija.Dydis 110-116cm, koja 30d.
Nu vienžo, galvasopė, ale gal gausiu iki žiemos. ax.gif

mes apsiėjom be apatinių rūbų, bet kojinių tai prisipirkom Decatlon parduotuvėj Varšuvoj vykdami į Austriją ax.gif bent jau buvo, nes LT, tai arba nėra arba kaina kosminė doh.gif

va čia daugiau info apie mokykleles, tai susidarysi vaizdą ir del varlynukų mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip treneriai susikalba kitose salyse..Italijoj, Prancuzijoj..
Jasnoj tas pats truputi angliskai, kazkiek vokiskai, kas moka rusiskai, o siaip pradine technika juk visur panashi..susirodo..visi kartoja..

Apie Jasna liko kuo geriausi ispudziai, kaip apie pirmus kalnus, kai ugtels vaikas ji ten ir statysim ant slidziu..nes nerandu geresnes vietos archiau namu..neprailgs kelione.

o siaip Prancuzijoje netoli Milano yra gana tylus, su vidutinem trasom- toks labiau seimyninis kurortas, kuriame labai geras servisas vaikams ir daug mokyklu ir uzimtumo. Val Cenis.

QUOTE(snickers @ 2010 09 09, 13:20)
Esu buvusi, galiu pasakyt, kad beveik ištisai raudonos trasos. Tikrai ne pradžiai tinkamos.
Pati mąstau, kur savo varliūkštį pastatyt ant slidžių g.gif

Kas esat buvę Jasnoj ar šiaip Slovakijoj, kaip ten mokyklėlės vaikams? Neįsikertu , kaip treneriai susikalba su jais nemokėdami kalbos. Kosmosas ir pagarba bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolia: 09 rugsėjo 2010 - 18:31
QUOTE(snickers @ 2010 09 09, 14:20)

doh.gif Aišku tada mirksiukas.gif Ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(Terė @ 2010 09 09, 17:58)
yra Ladis miestelyje labai plati ir ilga mėlyna trasa. Mes ja praciuožėm vieną kartą ir užteko... bet mokintis ten idealu  mirksiukas.gif Dėl serfaus miestelio ir Fiis nepasakysiu, nes varlinykais nesinaudojom  rolleyes.gif

O dėl aukštokų kainų sutinku, bet kad austrijoj kur tik daugiau km ir įvairesnės trasos, tai ir kaina iš karto jaučiasi  cool.gif na už tą kainą atitinkamai ir gauni sakyčiau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš jau kaip ir apsisprendžiau, kur noriu- SERFAUS-FISS-LADIS thumbup.gif

QUOTE(Terė @ 2010 09 09, 18:37)
va čia daugiau info apie mokykleles, tai susidarysi vaizdą ir del varlynukų  mirksiukas.gif

Ačiū aciuks.gif

QUOTE(Nikolia @ 2010 09 09, 19:30)
*o kaip treneriai susikalba kitose salyse..Italijoj, Prancuzijoj..
**o siaip Prancuzijoje netoli Milano

*maniškis praeitais metais mokinosi Italijoj, tai trenerė itališkai su juo kalbėjo tongue.gif lotuliukas.gif Nes jis nei angliškai supranta, nei kitaip- tik lietuviškai doh.gif Tai po mokslų į galvą įsikalė "piss" doh.gif doh.gif Gerus tris mėnesius visiems pasakodamas, kaip mokinosi čiuožinėti, išsiskėtęs vis kartojo "piss" doh.gif
**Būtinai peržiūrėsiu ir šitą variantą mirksiukas.gif Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 rugsėjo 2010 - 07:59