Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur

Jei del to miestelio Val Cenio-gal nebuchiau jame pabuvojusi , bet pasitaike proga nuskristi i slidinejimo sezono pabaiga su gerom kainom ir geru variantu...be to apartamentai salia trasu, vakare grizti namo, chiuozi su slidem vos ne iki duru..
buvo didele pagunda dar pagraibyti ziemos paskutinius malonumus.

jei idomu, koks ten buvo keliones paketas
www.dzukijosvingis.lt,

siaip jei planuotis kelione pachiam, gal galima ja dar optimaliau sudelioti..
www.valcenis.com

nors is tikro pachius smagiausius ispudzius man paliko Italija - Val di Sole, Madonna di Campiglio regionai..

QUOTE(Ice tea @ 2010 09 10, 08:31)
bigsmile.gif užsikabinau  bigsmile.gif Gal gali plačiau papasakoti ax.gif Gal buvai pasakojus apie šį miestelį  bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 09 11, 23:30)
Jei del to miestelio Val Cenio-gal nebuchiau jame pabuvojusi , bet pasitaike proga nuskristi i slidinejimo sezono pabaiga su gerom kainom ir geru variantu...be to apartamentai salia trasu, vakare grizti namo, chiuozi su slidem vos ne iki duru..
buvo didele pagunda dar pagraibyti ziemos paskutinius malonumus.

jei idomu, koks ten buvo keliones paketas
www.dzukijosvingis.lt,

siaip jei planuotis kelione pachiam, gal galima ja dar optimaliau sudelioti..
www.valcenis.com

O kokios maisto kainos tenai g.gif Brangiau nei Italijoj g.gif

QUOTE(Nikolia @ 2010 09 11, 23:30)
Jnors is tikro pachius smagiausius ispudzius man paliko Italija - Val di Sole, Madonna di Campiglio regionai..

Pasidomėsiu mirksiukas.gif Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
ten yra Spar'as, manau ne itin brangiau nei Lt...jame.., o likusiose parduotuvese siek tiek brangiau..

QUOTE(Ice tea @ 2010 09 13, 08:14)
O kokios maisto kainos tenai  g.gif Brangiau nei Italijoj  g.gif
Pasidomėsiu  mirksiukas.gif Ačiū rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 09 13, 23:35)
ten yra Spar'as, manau ne itin brangiau nei Lt...jame.., o likusiose parduotuvese siek tiek brangiau..

Ačiū mirksiukas.gif
Kažkodėl vis tiek Val Cenis LABIAUSIAI traukia ax.gif Tik va kaip dėl nuvažiavimo g.gif - užteks vienos tarpinės nakvynės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 14, 10:57)
Ačiū  mirksiukas.gif
Kažkodėl vis tiek Val Cenis LABIAUSIAI traukia  ax.gif Tik va kaip dėl nuvažiavimo g.gif - užteks vienos tarpinės nakvynės g.gif

Mes pernai buvom VARS kurorte- ten irgi iki pat trobelės slidėm čiuoži thumbup.gif

Nakvojom vieną kartą Vokietijoje - užteko. Panašiai turėtų būti ir iki Val Cenis.
Atsakyti
merginos, ar slidinejate su apsaugomis? kur geriausia jas isigyti? smile.gif
Atsakyti
Kaip Slovakijoj aplink Jasną su apgyvendinimu? ar reikia iš anksto būtinai užsisakyt ar galima nesunkiai pas žmones rasti nuvažiavus i vietą?

Ir gal kas slidinėjot kai būna pradžioj sezono arba pabaigoj skipasas nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 09 14, 21:54)
Kaip Slovakijoj aplink Jasną su apgyvendinimu? ar reikia iš anksto būtinai užsisakyt ar galima nesunkiai pas žmones rasti nuvažiavus i vietą?

Ir gal kas slidinėjot kai būna pradžioj sezono arba pabaigoj  skipasas nemokamai?

Teko girdeti, kas Slovakijoj kainos neatitinka serviso. Siemet buvau Italijoj Bormijuj. Labai patiko.
Atsakyti
Mane domintu kaip padetis Spindleruv Mlyn, Cekijoje su apartamentu nuoma? Kas kur buvot, kas ka galit rekomenduoti? Mes patys esam gyvene Anetoj, bet ten kas met kainos vis kyla ir jau pasieke gero Austrijos kurorto apartamentu kaina. Be to kazkaip nervina, kai isvaziuojant sakutes skaiciuoja doh.gif Gal kas zinot ka ne tokio brangaus su normliom lovom ir virtuve. Buciau dekinga 4u.gif

Apsisprendem siais metais pasirinkt Cekija, nes norim vaikus pamokyt slidinet. Kadangi vaziuojam su trimis septynmeciais, tai norim netolimo kurorto, bet Slovakija vis dar baido...
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2010 09 15, 10:05)
Teko girdeti, kas Slovakijoj kainos neatitinka serviso. Siemet buvau Italijoj Bormijuj. Labai patiko.

na tai čia suprantama, bet kai atostogauni ne kartą metuose tai reikia derint kitus dalykus. Praeitą sezoną buvau Livinjo, labai patiko ir tikrai iš slovakijos nesitikiu nieko daugiau kaip numalšint slidinėjimo troškulį, ir kai renkiesi ar važiuot prasčiau ar visai nevažiuot tai ...., o kainos skiriasi tikrai nuo italijos, austrijos
Atsakyti
O ko jus taip baidotes Jasnos g.gif Aisku, ten gal nera taip super kaip italijoj ar austrijoj, bet pernai metais mums viskas tiko ir patiko, trasos pailgintos, keltuvai daug kur nauji thumbup.gif buvo labai mazai zmoniu, palyginus pries tai buvusius metus, taip kad man tai super thumbup.gif
Gyvenom mes miestelyje, vazinedavom su savo busiuku, seimininke nereali thumbup.gif sakuciu tikrai neskaiciavo thumbup.gif Paskutini vakara atejo su vyru ir buteliuku pas mus paplepeti - vnz super thumbup.gif
Atsakyti
merginos, ar slidinejate su apsaugomis? kur geriausia jas isigyti?

Žiūrint kokiomis. Aš pvz po kelio traumos tai tik su apsauga. tongue.gif
Atsakyti