QUOTE(Taurė @ 2009 12 14, 03:24)
Sakai radai

Joa, tvarkausi, tik apsileidau paskutines savaites, nes darbo žiauriai padaugėję buvo, priedo namo paieškos. Sportavau tik 1-2 kart per savaitę

Šiandien nuėjau ir jau jaučiu, kad sunkiau man daryti viską. Susiimu, vėl minimum 3 kartai šventai.
Aš nesakau, kad treniruokliai blogai. Blogai yra vien treniruokliai. Man patinka total body klasės. Ten pvz darom pratimus su metaliniais strypais, svoriais (šiandien darėm daug atsilenkimų: atsigulus, iškeli kojas į viršų, iškeli rankas su 6 kg strypu į viršų ir darai atsilenkimą siekdamas rankom batus. Pilvo raumenis atrodo replės žnybia

. Bet svarbiausia yra pratimas kurio metu naudojamas svoris. Vien staklės man nepatinka. Naudoju tik 1 stakles ir darau tai po lengvos šokių klasės. Tada pavarau ant tos staklės pratimus rankom ir šoniniams pilvo raumenims bei kojoms + ant kamuolio keli šimtai atsilenkimų pilvukui
Nepamiršk gerai išsitampyti po kiekvienos serijos pratimų, tada vystysi gražius, ilgus raumenukus, o ne bulkas
Mano svajonė dabar pradėti daryti prisitraukimus, kolkas dar negaliu ...
Aš gi dabar rūsį turėsiu, tai mb įrengs man ten mini sporto salę. Pakaks didelio kamuolio ir vieno nupjauto per pusę, poros svarelių ir strypo su kilimėliu ir dar žinoma " turniko". Daug nereikia, svarbu žinoti ką daryti
Svoris 57 kg
Matai, as einu i maza sporto kluba, kur yra tik treniruokliai, bet nesiskundziu, plius turiu sese kompanijoj, tai dviese kazkaip smagiau laikas eina

Na ir aisku didelis privalumas tas, kad treneris MB draugas, kuris visada salia, pamoko, padeda ir sureguliuoja viska kaip turi buti

Aisku, butu smagu ir pasisokti ar i koki pilates nueiti, bet nera galimybes
Zodziu, ziuresiu, kaip eisi toliau ir kokie bus rezultatai