QUOTE(meduliukas @ 2005 04 20, 21:59)
O mane užknisa,kai komentuoja,kad mano panike metų ir aštuonių mėnesių dar vežime važinėjasi

Na ir kas,o jeigu jai patinka - tai vienintelė vieta kur ji ramiai pasėdi

Ot vežiosiu iki trijų metų jeigu vaikas norės.

Ir dėl kalbėjimo kabinasi - na nekalba,na ir kas - bus laikas pradės.Pagrindinius žodžius - mama,tete,katė,ciucia,mam mam,gert,tapu,bhu,ne,taip,a-ouu(čia reiškia 'teletabis'

) - moka ir naudoja,jungia po kelis ir to užtenka
va va,sutinku su tavim.aš ir vežiosiu,kiek reikės-geriau su didesniu vaiku su vežimu keliausiu,nei tampysiu jį pavargusį.o ir visa kita-koks kitų reikalas-kai reiks,tai vaikas ir vaikščiot,ir kalbėt pradės.aš vis sulaukiu nuostabos (nors gal anksčiau)-dar neropoja,dar nestovi,dar nevaikšto.na ir kas?spės
QUOTE(Minnie @ 2005 04 21, 18:54)
Kaip jūs reaguojat, kai bet kas klausinėja apie visokius intymius klausimus - žindymas (ar vis dar?, ar krūtinės netempia...?), gimdymas (kas plyšo, kiek? ar klizma statyta?) [bent jau man jie intymus]...
tas irgi siaubingai nervina.ypač užknisdavo,kai po gimdymo ateidavau į mokyklą dėl egzaminų ar šiaip,tai vis mokytojos klausdavo,ar dar maitinu.siaubas,koks jom rūpestis.o dar kai akis išpūsdavo,kai pasakydavau,kad nemaitinu (kamilei mėnuo buvo),tai išvis pasiusdavau.kažkodėl niekas nesupranta,kad ne visad gali daryt,kaip nori.ir niekas nepasidomėdavo,kodėl maitinu,neįdomu būdavo,kad man problemų yra.tik etiketė-bloga motina