QUOTE(Žilvinė @ 2005 02 18, 19:45)
kai maziukui buvo 9 men, susirgo triju dienu karstine. pirma karta sukarsciavo. atejusi mano mama nesioja maziu ir kalba jam: kuom tu kaltas vaikeli, kad toks nesveikas gimei?

tai tada abu su tata pasiutom. shiaip gi jau vaiksciojo 9 men, sveikuolis, judruolis. o kai ne per seniausiai suviduriavo, tai ir viso

... toooookia tragedija mamka padare

po savaites vis snejejo, kad mano vaikas nesveikas. kviesk gydytoja. sakau gi jau savaite kaip nei viduriuoja, nei ka. tagi sako jis nusilpes - begiodamas griuna. cia apie 11 men vaika. sako uzrasyk i sanatorija. taigi gydytoja turetu issiusti toki ligoniuka. gi valgo mazai... shian buvom poliklinikoje. sake pats sveikiausias judriausias vaikas! idave mociutei nunesti ugio ir svorio lenteles parodyti

ydomu ka sakys, kai parodysiu. jauciu vis tiek jai bus ligotas vaikas. valgo gi mazai.....
issiliejau..........
o tu pasiūlyk mamai pas kokį gydytoją apsilankyt-pasakyk,kad atrodo negaluojanti,išbalus,matyt,kokią zarazą pasigavo ir pan...

ir taip nuolat-gal susipras,nors dar neaišku
aš esu seniau rašius,kad mano anyta,kai kamilė buvo neseniai gimus,vis nešiodavo ją ir sakydavo "oi,kaip tau sunku,koks tas gyvenimas,oi skauda kamilytei" bla bla bla...tiek nervindavo.kad jos požiūris į gyvenimą toks pesimistiškas ,tai nereikia mano vaiko nuo gimimo daryt verksniu.ačiū dievui,su laiku tai lyg ir baigės...bent jau aš to nebegirdžiu
dabar mane nervina kitas dalykas-kuo toliau,tuo labiau bando anyta kamilę pas save "prisišaukt".ta prasme,kaskart,kai būnam pas juos,ypač,jei su vyru buvom kur trumpam (keliom valandom) išvažiavę,tai kamilė paskui man nuo rankų nenulipa.o anyta kaskart vis sako "ateik pas mane,pabučiuok",griebia ją man iš rankų

nu atrodo,taip ir nori,kad kamilė ją mama vadintų