QUOTE(Renesans @ 2006 12 07, 10:55)
Noreciau paklausti mamyciu, kaip jus jauciates, kai aplinkiniai bara, ar net musa jusu vaika? Ar yra jums buve kas nors panasaus?
Maniskis ( jam 2 m.9 men) yra tikrai isdykes
, kartais priejes su ranka kokiai nepazistamai tetai parduotuveje suduoda - nzn, is kur jo toks iprotis, galbut is vyresnes seses, ar darzelio
, stengiuos su tuo kovoti, bet ne visada iseina. Paskutini syki jis visai nezymiai pabrauke kazkokiai tetulei per palto skverna, na bent jau man taip atrode...
Toji tetule sureagavo baisiai- priejusi pradejo barti mano vaika, o kai as jai priejus paklausiau, kam uzsipuolat sitaip vaika - ji atsisukusi man mete pora fraziu - tipo uzauges jis man i snuki duos...ar kazkas pan...
Sakykit kaip elgtis tokiu atveju? aisku as nesikoliojau su ja, nes ji ir nuejo, bet kazkaip susinervinau ....Yra buve ir atvejis, kai man bekalbant su gydytoja kabineto tarpdury, mano vaikui pliaukstelejo viena moteris per uzpakali
....
Maniskis ( jam 2 m.9 men) yra tikrai isdykes

Sakykit kaip elgtis tokiu atveju? aisku as nesikoliojau su ja, nes ji ir nuejo, bet kazkaip susinervinau ....Yra buve ir atvejis, kai man bekalbant su gydytoja kabineto tarpdury, mano vaikui pliaukstelejo viena moteris per uzpakali

Aš tokiu atveju atsakyčiau "čia mano problemos, ne jūsų vaikas tad ir nesikiškit". Kartais naudinga vaikui išgirsti iš svetimo žmogaus pabarimą, bet jis turi būti proto ribose - jokiu būdu vaiko nekoliojant ar jam suduodant.
Tiesa sakant, turbūt ir pasikoliočiau

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2006 12 08, 23:07)
Dar kartą paaiškinu - kalbu apie piktybiškumus, apie agresiją, fizinę ar žodinę. Tiktai. Kas netyčia, nepiktybiškai, arba yra abiejų kaltės - kitas reikalas.
Suprantu ką nori pasakyti, bet nepamiršk, kad agresija gimdo agresiją... Jei tavo vaikai matys, kad tu konfliktines (pavadinkim taip) situacijas sprendi ne,

Man labai patiko kaip tu pasielgei darželyje -