QUOTE(sena pažįstama @ 2008 08 22, 14:21)
Siaip dar vienas pamastymas poliklinikos tema
Mamytes, ar jus nebijot savo vaiko leisti ar svetima prisileisti poliklinikoj? Tai tokia vieta, kur renkasi kruvos ivairiu ligu
Man tikrai nesmagu jei prie mano sergancio mazylio, pvz rotavirusu, prilistu sergantis vejaraupiais vaikas. Is kitos puses, ar jus noretumet salia kokios anginos pasigauti dar ir stomatita?
O juk pulkas vaiku duksta poliklinikoj-isvengti to labai sunku

O juk pulkas vaiku duksta poliklinikoj-isvengti to labai sunku

O jei šalia mūsų atsisėda mama su sergančiu vaiku, tai reikia bėgt kaip nuo raupsuotų?

QUOTE(Fruzina @ 2008 08 22, 14:27)
Iš kur žinai kaip ir kas serga, nustatei, kad ligonių nėra, tai ko jie ten poliklinikoje sėdi.
Šiaip tai jau matosi, kur rimtas ligonis, o kur ne

Aš jau rašiau, kad dauguma buvo vaikai, einantys pasitikrinti sveikatos prieš mokyklas ir darželius

QUOTE(Limcamca @ 2008 08 22, 14:31)
Tai nelabai einasi su vaiku susitvarkyti, a?
O jei į laidotuves vaiką tektų vestis irgi taip pat teisintumėtės? Klausiu, nes šiaip įdomu, kur jūsų manymu, vaiko elgesį reikia koreguoti. Kurios vietos jūsų manymu nėra skirtos eiti drimbom per koridorius?

O jei į laidotuves vaiką tektų vestis irgi taip pat teisintumėtės? Klausiu, nes šiaip įdomu, kur jūsų manymu, vaiko elgesį reikia koreguoti. Kurios vietos jūsų manymu nėra skirtos eiti drimbom per koridorius?
Einasi susitvarkyti, kai to tikrai reikia.
Į tas vietas, kur neskirtos "eiti drimbom", aš vaiko nesivedu.
QUOTE(Limcamca @ 2008 08 22, 14:35)
Aš manau Fruzina, irgi nelaiko vaiko pririšto prie kėdės. Bet...
Jūs: "tai savo vaikams leidziu ir pasivaiksciuot, ir pasisneket, ir daineles padainuot"
tuo tarpu Mylimukė leido savo vaikui dūkti.... tai yra skirtingi dalykai ir svarbiausia kitoks pačios mamos požiūris.
Jūs: "tai savo vaikams leidziu ir pasivaiksciuot, ir pasisneket, ir daineles padainuot"
tuo tarpu Mylimukė leido savo vaikui dūkti.... tai yra skirtingi dalykai ir svarbiausia kitoks pačios mamos požiūris.
Neaišku, kaip jūs įsivaizduojat tą vaiko dūkimą. Nieko neprimušė, vazonų nenuvartė, nieko nesugadino ir nesužalojo. O kartais dainavimas gali daug labiau įkyrėt negu bėgiojimas