QUOTE(rvl @ 2012 02 06, 15:37)
Mano jauniausias sūnus kaip buvo mažas (2-5 metai) irgi versdavo nejuokais įsiklausyti. Šiaip jau ramus vaikas kartais naktį pradėdavo verkti ir kviesti suaugusius,nes pagal jį jis niekaip negali užmigti nes trečioji akis neužsimerkia .Kur ta tavo trečioji akis - rodydavo į kaktą.Taip pat pasakodavo kaip jis skraido su žvaigžde,netgi buvo nuskridęs pas senelį (neseniai mirusį ) ir t.t Kai jai sakydavom ,ką tu fantazuoji ,labai rimtai pykdavo.
Taip pat man labai rimtai pasakojo ,kad viso yra 9 pasauliai - negimusių ,mūsų ,mirusių ,iš ketvirto pasaulio kai kurie grįžta į mūsų ,bet ne visi. O tai kas toliau vyksta už to ketvirto ,paklausiau.Sako ,aš ten dar nebuvau.
Keletą kartų tiksliai susapnavo įvykį ,kuris vienu atveju vyko netgi už keleto šimto kilometrų
Ilgainiui, vaikui augant - visa tai liovėsi.
Taip pat man labai rimtai pasakojo ,kad viso yra 9 pasauliai - negimusių ,mūsų ,mirusių ,iš ketvirto pasaulio kai kurie grįžta į mūsų ,bet ne visi. O tai kas toliau vyksta už to ketvirto ,paklausiau.Sako ,aš ten dar nebuvau.
Keletą kartų tiksliai susapnavo įvykį ,kuris vienu atveju vyko netgi už keleto šimto kilometrų
Ilgainiui, vaikui augant - visa tai liovėsi.
Nieko sau