Įkraunama...
Įkraunama...

Reinkarnacija

QUOTE(rvl @ 2012 02 06, 15:37)
Mano jauniausias sūnus kaip buvo mažas (2-5 metai) irgi versdavo nejuokais įsiklausyti. Šiaip jau ramus vaikas kartais naktį pradėdavo verkti ir kviesti suaugusius,nes pagal jį jis niekaip negali užmigti nes trečioji akis neužsimerkia .Kur ta tavo trečioji akis - rodydavo į kaktą.Taip pat pasakodavo kaip jis skraido su žvaigžde,netgi buvo nuskridęs pas senelį (neseniai mirusį ) ir t.t  Kai jai sakydavom ,ką tu fantazuoji ,labai rimtai pykdavo.
Taip pat man labai rimtai pasakojo ,kad viso yra 9 pasauliai - negimusių ,mūsų ,mirusių ,iš ketvirto pasaulio kai kurie grįžta į mūsų ,bet ne visi. O tai kas toliau vyksta už to ketvirto ,paklausiau.Sako ,aš ten dar nebuvau.
Keletą kartų tiksliai susapnavo įvykį ,kuris vienu atveju vyko netgi už keleto šimto kilometrų
Ilgainiui, vaikui augant - visa tai liovėsi.

Nieko sau blink.gif mano irgi panašiai pasakodavo.
Atsakyti
Va neseniai mūsų mazgė (1,5m) kai ją vonioj aprenginėjom...taip svajingai nusišypsojo ir pasakė: eeeh kaip norėčiau VĖL paskraidyt...
_ tai tu jau skraidei"
_nu tai taip...(žvilgsnis mano pusėn "kas per klausimas, tėti...)
- o kur mes su mamyte tuo metu buvom?
- nu tai nežinau aš...ten nereikia mamos ir tėčio...ten visi vienodi.
Mes tylim apstulbę....
Po pauzės
- ai ...neklausinėk daugiau.Nežinau kaip pasakyt...
Mes ir neklausinėjam....
Atsakyti
Pusantrų metukų vaikas taip šneka? Oho sakyčiau!
Atsakyti
QUOTE(Amelie @ 2012 02 27, 15:53)
Pusantrų metukų vaikas taip šneka? Oho sakyčiau!

Na man taip pat kiek perdėtai pasirodė... smile.gif
Atsakyti
Na gal...Ji kalba daug ir dideliais sakiniais, tik supranta ne visi.Čia aš laisvai verstelėjau į suprantamesnę kalbą.... smile.gif ir biskį suklydau - 2,5 metukų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oxen: 28 vasario 2012 - 11:50
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 06, 15:43)
Mano vidurinysis sūnus būdamas 2m. kalbėjo ilgais sudėtiniais sakiniais. Nereikėtų speęsti tik pagal savus vaikus ,mamyte  mirksiukas.gif  Tai priklauso ir nuo to, kaip ir kiek su vaiku mama šneka  mirksiukas.gif

na nebutinai, as asmeniskai visa laika su vaiku bendrauju-kai nemiega biggrin.gif -daug skaitom, zaidziam....visur kartu, bet deja 2metu, o sneka sava kalba, tik skaiciuoja puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2012 02 28, 12:49)
Na gal...Ji kalba daug ir dideliais sakiniais, tik supranta ne visi.Čia aš laisvai verstelėjau į suprantamesnę kalbą.... smile.gif ir biskį suklydau - 2,5 metukų...

Na tai tokio amžiaus jau kitas reikalas tikrai, tada tikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(restarta @ 2012 02 04, 22:12)
O kaip jie gali lankyti?Kokiais pavidalais - reginiais, sapnais?

Vieniem gali kilti vaizdiniai, pojuciai ir samoningos busenos, kietiem, kuriu logika, protas uzemes didesniaja dali, tai prasiverzia sapnu metu. As irgi tik sapnu metu gaunu info apie praejusius gyvenimus. Gerai, kad jus issikalbejote, nes tik isgyvenus, supratus tas baimes, ju atsisakius galima "isvengti" poveikio siame gyvenime wink.gif

QUOTE(Milda_Milda @ 2012 02 06, 11:48)
Oi cia tai gera mamyciu fantazija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 2-2.5 metu vaikas tokio ilgo ir rislaus sakinio niekaip negaletu pasakyti, nebent jam buvo 5 ar 6 metai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na jau na, mano sunus pradejo kalbeti 1,3mo pusantru jau kalbejo taip gerai, kad ir svetimi suprasdavo, o ir kalba buvo ne po zodi, o sakiniais ir dar taip, kad nelabai uzciaupsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapkrituke: 28 vasario 2012 - 14:57
tikiu tuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 04 03, 21:10)
Žmonės atgimsta tik žmonėmis. O karmą išpirkinėja kituose gyvenimuose.

Ar tikrai? Kate ar suo prie konteinerio gali buti buvus tavo ar kazkieno motina.
Atsakyti
QUOTE(Erdnija @ 2011 04 05, 22:19)
Kad gali atgimti ne tik žmogumi, tai ir aš girdėjau. Mama buvo pas būrėją (Gerdą Motiejūnienę, jei įdomu), tai pasakė, kad praeitam gyvenime jinai buvo guvernantė Prancūzijoje (tokios manieros ir dabar pas ją pastebimos, gal tai jau tik vaizduotė, bet nemanau). Tuo tarpu, būrėja labai susidomėjo mamos šuniu, nes jis ypač ryškiai iškilo jos vaizduotėj ar kaip pavadinti tai. Na ir kažkokiu būdu ji pasakė, kad šuo praeitame gyvenime buvo riteris, tačiau baisus palaidūnas, tad ne tik kad karma jau buvo bloga nuo visų kovų sakykim, bet dar ir palaidūnas, tai atgimė šuniu. Kiek tame tiesos nežinau, bet kad šuo mamos irgi ne kaip šuo, o kaip užsisyręs vaikas, tai gal irgi kažkuom susiję su jo praeitu gyvenimu  blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Reinkarnacija, na ji imanoma tik tuomet, kai yra mirtis, cia turiu omenyje tokia mirti, kuria mes suprantame, kuri mums ikalta i musu samone. Reinkarnacija kaip tokia, ji is tikro turi kita prasme. Mirties is tikro nera, tai galiu teigti is savo asmenines patirties. Mes aplink matome mirstancius zmones, matome liudincius, gedincius, matome kaip kunas laidojamas ar kremuojamas, po ko to zmogaus tarsi nebelieka. Taip, visa tai vyksta ir visa tai nepaneigsi. Bet visa tai vyksta tik del aplinkinius, pats zmogus del saves mirties neras, jos tiesiog nera, tai eiline apgaule. Mirti galima lyginti su miegu, mes gi be jokios baimes einme, gulames i lova, pries tai nusiprausiame, tarsi pasiruosiame paskutiniai kelionei. Ryte ramiai pabundame, prisimename sapnus, prisimename savo planus naujai dienai ir tai kartojasi kas kart. Mirties ritmas kiek kitoks, jei miegas mus lanko karta paroje, mirtis karta per tam tikra Zemes apsisukimu aplink Saule pariodu. Tad kodel mes ramiai uzmiegame nusimete drabuzius ir kodel pergivename kai reikia nusimesti kuna? Savotiskai reinkarnacija galima pavadinti ir pabudima kas ryta, mes gi pabundame kiek kitokie, nebe tokie kaip kad guleme i lova.
Atsakyti