Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

Na zinot pasiziurejau as tuos sventus vardus ir nebesuprantu tokio dalyko, mano dukrytes vardas Daniele, o sventu vardu sarase yra tiktai Danielius tai kaip suprast Danielius sventas o jau Daniele tai ne g.gif Gal kas zinot kodel taip yra g.gif ir ar reikes mums antro vardo g.gif
Atsakyti
Man irgi toksklausimas kyla. Bet kaip cia jau kazkas rase tai antras vardas kaip sventas globejasjuk gyventi tai nekiudo. Gal net ramiau smile.gif
Atsakyti
Manau, kad gramatinė reikšmė neturi reikšmės, todėl ir Danielius, ir Danielė yra "šventi" mirksiukas.gif
Atsakyti
mes savo dukrytei išrinkom šventą vardą Kotryna ax.gif
Atsakyti
Mūsų dukružė pakrikštyta Marijos vardu.smile.gif
Atsakyti
dukrai šventą vardą - Agnietė- davėme pagal gimimo datą ( nors šiaip vadiname Evelina), o sūnui jau nieko nebegalvosim, krikštynos liepos 15 dieną ir vardelį paliksim tokį, kokį jau įrašėme į gimimo liudijimą - Jokūbas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta @ 2006 06 27, 21:15)
dukrai šventą vardą - Agnietė- davėme pagal gimimo datą ( nors šiaip vadiname Evelina), o sūnui jau nieko nebegalvosim, krikštynos liepos 15 dieną ir vardelį paliksim tokį, kokį jau įrašėme į gimimo liudijimą - Jokūbas  ax.gif

mes duosim Marija - irgi pagal gimimo datą smile.gif
Atsakyti
Mes savo pupai duosim sv. Onos varda - mirusios seneles garbei ax.gif Juolab ir krikstynos nusimato vos ne per pacias Onines 4u.gif
Atsakyti
mes kadangi kai dukrytei rinkome varda metemes tarp vytes ir emilijos, ir davem vytes varda, tai kai krikstysime ko gero pakrikstysim emilijos vardu smile.gif
Atsakyti
Emilija Dieviskasvardas man tai pats graziausias.
Atsakyti
gal kas zinote kur rasti vadu sarasa?
Atsakyti
QUOTE(Astutelama @ 2006 07 05, 14:12)
gal kas zinote kur rasti vadu sarasa?

zinau, tuoj imesiu linka 4u.gif
VARDAI
ta pacia proga paklausiu patarimo g.gif tik dabar suzinojau, kad vardas Erikas yra sventas, man jis labai grazus, nedavem sunui, nes vyro brolis tuo vardu buvo ir jau mires. Ar duot ji sventu vardu? Ar tai reikstu, kad dede ji globos ar kad uzkrausim vaikui ir jo gyvenimo dali g.gif kazkaip pasimetus
o siaip man dar priimtini variantai Matas, Kajus (tik va nezinau, ka jis globoja)
Atsakyti