Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos

QUOTE(zebrina @ 2010 05 06, 09:48)
Aciu,sudominai ,nors nepigus daiktas,bet jei veiksmingas tai gal ir apsimoka..
Parasyk veliau kaip sekes isvyt siuos "draugelius"
Pas mane tu kurmiarausiu nera daug(gal tik rudeni daugiau buvo) dabar kokie 6 buvo,tai sakau gal cia vieno kurmio darbas? g.gif

Vieno kurmio ar jo šeimynos gun_smilie.gif
Atsakyti
Turiu problemą:
radau ant lelijos vieną raudoną vabalą. Man atrodo, kad jie graužia lapus ir žiedus. Kuo gelbėti? Turiu pasidariusi dilgėlių tirpalo. Gal juo bandyti?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 08, 11:12)
Turiu problemą:
radau ant lelijos vieną raudoną vabalą. Man atrodo, kad jie graužia lapus ir žiedus. Kuo gelbėti? Turiu pasidariusi dilgėlių tirpalo. Gal juo bandyti?

Šiems vabalams naikinti chemijos nenaudoju - paprasčiausiai juos renku ir naikinu. Jei jau yra šių vabalų - greitai atsiras ir lervų - jas taip pat rink ir naikink, su pirštinėmis tai visai nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 08, 10:15)
Šiems vabalams naikinti chemijos nenaudoju -

O jeigu aš nupurkščiau dilgėlių tirpalu? Turiu pasidariusi fermentuotą 4 dienų. Skaičiau, kad amarus naikina, bet čia ne amaras? Ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 08, 11:26)
O jeigu aš nupurkščiau dilgėlių tirpalu? Turiu pasidariusi fermentuotą 4 dienų. Skaičiau, kad amarus naikina, bet čia ne amaras? Ar aš klystu?

Jei šis user posted image, tai lelijinis lapgraužis - ne amaras schmoll.gif Ligoms,amarams ar vabalams - visuomet naudoju tik cheminius preparatus (gal tai išlikę nuo ankstesnio darbo blush2.gif ), todėl apie ištraukas nieko negaliu pasakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 08, 10:45)
Jei šis , tai lelijinis lapgraužis - ne amaras schmoll.gif 

Šitas doh.gif
Chemijos aš nelabai noriu naudoti. Bandysiu dar dilgėlių lietų padaryti, gal nepatiks.
Mėgstu eksperimentuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 08, 11:47)
Šitas doh.gif
Chemijos aš nelabai noriu naudoti. Bandysiu dar dilgėlių lietų padaryti, gal nepatiks.
Mėgstu eksperimentuoti blush2.gif

Bandyk, bet lengviausia - surinkti juos mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi renku,jie nagli,nelabai bijo purskalu.Jei vienus nupurksi,kiti atskrenda.
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 08, 19:41)
As irgi renku,jie nagli,nelabai bijo purskalu.Jei vienus nupurksi,kiti atskrenda.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane sugrauze tokius lapus,kur gele zydi ruzavai,kol pastebejau,kas ja grauzia,tai vabaleliai gerai papietavo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 09, 09:08)
Pas mane sugrauze tokius lapus,kur gele zydi ruzavai,kol pastebejau,kas ja grauzia,tai vabaleliai gerai papietavo. biggrin.gif

Tie patys lapgraužiai? g.gif
Atsakyti
Tie patys,kiek suprantu jiems patinka visu geliu lapai. biggrin.gif
Atsakyti