Įkraunama...
Įkraunama...

Nežinau ar atlaikys mano šeima...

QUOTE(mot99 @ 2009 10 16, 14:33)
ne. as klausiu, tai koks tas jusu "savaime aiskiu" supratimu turi buti vyras.

tikrai nujauciu ne toks koks jusu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karaliuke @ 2009 10 14, 14:25)
Pradėsiu iš pradžių. Prieš 7 metus buvo graži meilė ir draugystė. Nebuvo taip, kad susitikom ir jis man iškarto krito į širdį, bet pamažu susidraugavom, aš pradėjau mąstyti, kad jis puikus vyras, pradėjau pastebėti, kad vis labiau jam patinku ir nusprendžiau atsakyti į jo šiltus jausmus. Mano ir pačios jausmai sušilo wub.gif o po to net ir suliepsnoję buvo. Praėjo 3 metais draugystės ir aš pradėjau jausti, kad norėtųsi santykiuose kažkokio stabilumo, na, kad pav. jis man bent jau pasipirštų. O jis delsė... Pamažu pradėjau justi, kad mudu per daug skirtingi, bet kartu buvau prie jo labai prisirišusi, jį buvo pamilusi mano tėvų šeima ir t.t. Ir kai atrodė, kad viskas baigta, pasijutau  nestuke.gif Labai norėjau, kad mano vaikas turėtų tėtį, o ir mudviejų giminės mus labai spaudė dėl vestuvių, taigi, mudu nusprendėm susituokti. Iš karto po vedybų prasidėjo barniai. Dažniausiai dėl to, kad mano vyras, visai nenorėjo dirbti, o aš tuo metu laukiausi ir dirbau. Man buvo pikta, kad būdama  nestuke.gif turiu atlikti visus buities darbus, apsipirkinėti ir išlaikyti mudu abu, kai trukdavo pinigų, MB leisdavo tuos pinigus, kuriuos buvom gavę vestuvių proga iš mano tėvų. Gimus dukrytei jis atsiskleidė kaip puikus tėtis wub.gif Jis nesibodi su ja pasilikti, jei man reikia kažkur išeiti (jai dabar 10 mėnesių). Kadangi jis nedirba (ir darbo neieško motyvuodamas tuo, kad jeigu susiras, aš negalėsiu niekur išeiti), daug laiko praleidžia namie su dukryte( arba sėdi prie PC). Tačiau nedaro jokių buities darbų, netvarko kambarių, neapsipirkinėja ir t.t. Viską darau aš. Po gimdymo man pasisekė ir aš labai išgražėjau  4u.gif jei nėštumo metu MB daugiausiai dėmesio skirdavo kompui, tai dabar pradėjo vėl susižavėjimo pilnu žvilgsniu žiūrėti ne tik į kompą, bet ir į mane, bet aš...
...visiškai atšalau jo atžvilgiu unsure.gif Ir nieko negaliu padaryti doh.gif Aš įkalbinėjau jį kur nors išeiti, bet jis nesutinka, nes nenori močiutei palikti dukrytės. Galiausiai aš palikau jį ramybėje. Nustojau norėti su juo smileysex.gif , o jis manęs vis dar geidžia, kaip draugystės pradžioj. Jis geros širdies žmogus, bet manęs ėmė nebetraukti kaip vyras.
Maža to, mano šefas nusprendė mane paaukštinti ir perkėlė dirbti į kitą vietą. Na, o toj kitoj vietoj... ėjau koridoriuje su segtuvu ir pamačiau Jį... atrodė, kad tikrai trenkė žaibas. Maniau, kad taip tik filmuose būna, pasirodo - nea doh.gif Dar "super" kad mes sėdim vos ne vienam kabinete. Panašu, kad ir aš patinku tam savo bendradarbiui, nes jis mane kviečiasi važiuot pietauti. Na ir aš einu blush2.gif Gerai, kad jis daug keliauja darbo reikalais, tai retokai būna darbe, bet jis man kuo toliau tuo labiau patinka.
Ką daryti?

Pirmiausiai, tai aš apsikalbėčiau su vyru atvirai. Pasakyk jam, kaip jautiesi. Kiek suprantu, tai tavo vyras yra totalus tinginys ir darmajėdas.. bet nebe tavo pagalbos mirksiukas.gif Duok ultimatumą, arba eini dirbi, arba skiriamės. Jeigu tu jam svarbi ir svarbi dukrytė, tai susiras darbą. O jeigu ne, tai ramiai gali skirtis. Velniam, dar vieną burną maitinti? Geriau dukrytei ar sau ką nusipirksi.
O apie tą kolegą. Nusiimk rožinius akinius. Jau vieną rinkaisi nežinia pagal ką, o tai kitą susiruošei rinktis pagal išvaizdą??? Gal jis pinigų parneš, bet nemylės tavo vaiko, negrįš naktimis arba dar geriau parveš kokią ligą iš komandiruotės. Tie vyrai, kurie pritenkia iš pirmo žvilgsnio - Nėra Nekalti Avinėliai.. jie ir pasakėles moka sekti ir t.t
O jeigu su vyru susitaikot, tai nedaryk jokių išlygų. Tegul dirba. Taip išbandysi jį. Žiūrėk, gal vėl palengva sugrįš ir aistra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetapple @ 2009 10 16, 16:37)
tikrai nujauciu ne toks koks jusu  biggrin.gif

nuvylet mane.
galvojau po tokiu uztikrintu teiginiu apie tai, kad vyrui labai nesunku savaime is aplinkos suprasti, koks jis turi buti, galesit bent tuos kriterijus suformuluoti. tokius universalius ir aiskius. kad visos perskaite pamatytu savo svajoniu vyra.
pasirodo - nesugebat.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 10 16, 15:21)
dieve mano...matomai, susivokė jūsų vyras po skyrybų, permąstė...jei protingas buvo, pasimokė iš savo klaidų. juk ir pas vyriškius esti proto. ir netgi...išminties.

Suauge zmones nesikeicia schmoll.gif Negi nezinojote sito? Ot naivios moterys buna, tikincios kokiais kaliniais, kad as va, brangioji, pasikeiciau, permasciau, nusikaltimo ni ni daugiau gyvenime nebus(cia ne i tema, aisku).
Keiciasi ne zmones, o zmoniu poziuris i ta pati zmogu skirtingas buna. Kas vienam buna privalumas, kitam-didziausias trukumas. Va viena negali gyventi su smurtautoju, o kita nuostabiai sugyvena, nes ji kokia mazochiste ir jai patinka gauti galvon ar pati sugeba puikiai prilupti dieda biggrin.gif
Mano vyras absoliuciai nepasikeite, ir as jam uz tai dekinga drinks_cheers.gif Mat jei pirmoji zmona jame trukuma mate tai, kad jis namiseda, nemegsta baliavoti, sokti, tusintis, na neidomus kompanijoj, tai as sita dalyka privalumu laikau, nes irgi nemegstu vadalotis po visokias kompanijas, o net esant kokiam baliui bunu visiskai rami, nes jis nemegsta jokiu svetimu moteru meilinimosi(tipo, einam pasokti).
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 10 16, 14:51)
nuvylet mane.
galvojau po tokiu uztikrintu teiginiu apie tai, kad vyrui labai nesunku savaime is aplinkos suprasti, koks jis turi buti, galesit bent tuos kriterijus suformuluoti. tokius universalius ir aiskius. kad visos perskaite pamatytu savo svajoniu vyra.
pasirodo - nesugebat.

Ne nesugebejime cia tamsta esme, as tiesiog i kvailus ir temos neatitinkancius klausimus neatsakineju, tik tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 16, 08:52)
pagal mane paryskintas tekstas yra nereikalingas. as tiesiog pasakyciau "kol as darbe - nuvalyk visas dulkes. skuduras ir baldu valyklis ant stalo. purksti ant baldu".

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
dieve mano...maidenana, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jūs pagal savo pasisakymus (daugumos) forume kelis aukštuosius turit turėt...o šitaip pasakėt...manot, pasakėt, taip ir bus. ATĖJAU, PAMAČIAU, NUGALĖJAU bigsmile.gif ...ar pas jus realybėj santykiai taip buvo išbandyti...manot autorė nėra su juo kalbėjusi (ar į šikną spyrusi)...manyčiau, kad į forumą lendama, kai jau nėr jėgų , kaip pas psichiatrą...

norėčiau, kad kada tikrai papasakotumėt kaip jums sekasi kitam, skudurą į dantis ir jis jau, kaip užsakytas robotas, tvarkosi...jūs tokia nepriklausoma, laisva ir atsiribojusi(čia be ironijos, nes tokia ir aš esu cool.gif ), sutikus tokį pat laisvą ir nepriklausomą,,,įdomu įdomu, kaip seksis atlikt šią jūsų mizansceną...pati kažkur rašėt (kai kalba ėjo apie partnerį): norėsiu, pietus pagaminsiu, jei užplauks.
taip kad jūsiškiui, užplauks- išvalys. arba ne.
rėksit?

manau autorės vyras kokius 6 ar net 13 rytų yra pavalęs kur dulkes ar šiaip pagramdęs ką .... bet ir vėl viskas stabiliai sugrįžo į įprastas vėžes...

nu dar yra naivuolių kurie mano: pasakysiu: manęs klausys. na gal pora savaičių taip, o po to?
Papildyta:
QUOTE(mot99 @ 2009 10 16, 13:13)
Ne velnio neziauriai. O jums patiktu..., kai kazkas kankinio poza .....
kaip manot, kas vyrui smagiau - iseiti kur nors kartu su zmona, ar matyti, kaip ji visa vakara leidzia blizgindama veidrodzius ir plaudama grindis?

NE APIE TAI KALBA. su jūsų mintimis sutinku, deja jos čia totaliai netinka. vyrui gi, žinot, nesmagu eit niekur. bet kalba dabar buvo ne apie autorę.
paklausykit, ką artitoli vyras jai atsakė. nu kodėl jis jai taip atsakė? aš būčiau 100kart laimingesnė, jei ji turėtų galimybę jam taip atsakyt. :vyreli, mes dar kartu tik todėl kad tu daug gerų darbų(vienas) esi pridaręs. kaip tuomet tokia bobą išvadintumėt? egoiste? frigide?savanaude?feministe? pasiskaitykit temą "dviguba moralė".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 16 spalio 2009 - 17:26
Sveikos mamos, galiu tik isivaizduoti ka isgyvenate kai i santuoka isimaiso trecias. o jei dar kokia jaunesne ir grazesne. Juk dazna sutiktu - kad vyrai dazniau galvoja tarp koju esanciu aparatu, nei galva. Gal yra mama, kuri sutiktu pasidalinti skaudzia patirtimi kuomet jos vyra nuviliojo jauna grazi tustute? keliolika, o gal net keliasdesimt metu jaunesne? ieskau mamos, krui pasidalintu gyvenimiska patirtimi vienoje diskusiju laidoje. Esant norui galime paslepti veida. Jei yra norinciu apie tai placiau pakalbeti rasykite saule.zemaityte@gmail.com arba skambtelkit 86 48 33 165
Atsakyti
QUOTE(sweetapple @ 2009 10 16, 17:17)
Ne nesugebejime cia tamsta esme, as tiesiog i kvailus ir temos neatitinkancius  klausimus neatsakineju, tik tiek  mirksiukas.gif

tikrai? butent del temos palaikymo i asmeniskumus metetes, ane?
buciau vyras - nerealiai susinervinciau - i tris kartus uzduota klausima, tai koks tas idealus vyras turi buti sulaukiau pasiuntimo visokiais atstumais - pradedant sala, baigiant menuliu. su reziume, kad klausimas yra aplamai kvailas. pasidaryciau isvada - ji pati nezino ko nori. ir jai visaip gerai/blogai. tada as elgiuosi pagal savo supratima, nes ir man viskas savaime suprantama. tema amziams uzdaryta. visi laimingi smile.gif

nera gyvenime savokos "savaime suprantama". ji egzistuoja tik ribotu zmoniu, zinanciu viena tiesa - savo - galvoje. ir jei moteris nesugeba pasakyt ar parodyt, ko ji tikisi is vyro, tai tada lai ir nesitiki nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 16 spalio 2009 - 18:53
QUOTE(zuzu @ 2009 10 16, 18:25)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

paklausykit, ką artitoli vyras jai atsakė. nu kodėl jis jai taip atsakė? aš būčiau 100kart laimingesnė, jei ji turėtų galimybę jam taip atsakyt. :vyreli, mes dar kartu tik todėl kad tu daug gerų darbų(vienas) esi pridaręs. kaip tuomet tokia bobą išvadintumėt? egoiste? frigide?savanaude?feministe? pasiskaitykit temą "dviguba moralė".

ne, jis atsake - daryk del manes tai, kas tau teikia dziaugsma. auku man nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Karaliuke @ 2009 10 14, 14:51)
Aš tikrai nežadu daryti skubotų išvadų... T.y. tikrai nemanau, kad mano bendradarbis yra idealus vyras ir mudu pažįstami dar tik apie mėnesį, o jis vis keliauja darbo reikalais, tai realiai kartu esam ne tiek ir daug laiko praleidę. Bet mudu traukia vieną prie kito, nors tu ką  doh.gif
Labai geras Rucelie klausimas... Kas man yra mano vyras... Visų pirma jis mano dukrytės tėtis, t.y. vienas brangiausių žmonių, mano mažutės gyvenime. Taip pat jis yra žmogus, su kuriuo esu jau 7 metus, aš esu pripratus prie jo... Jis man nuolat kartoja, kad myli mane ir sako, kad jeigu aš kur nors dingčiau nebegyventų, nes aš esu vienintelis artimas jam žmogus jo gyvenime. Tokiomis kalbomis jis mane gąsdina, bet dėl vienintelio artimo žmogaus jis teisus unsure.gif Kadangi, jis yra geros širdies, jį labai myli mano tėvų šeima, giminės... O aš visai nebežinau kaip man gyventi toliau. Aš jį gerbiu, bet kartu nesijaučiu su juo saugi kaip moteris. Tarkim, jeigu sugestų mano automobilis, jeigu mane kas nuskriaustų jis būtų paskutinis, kuris galėtų ištiesti pagalbos ranką.

Tav vyras kaip alfonsas,aisku,kad jis neisgyventu be taves,nes nebeturetu,kas ji islaikytu doh.gif ,gerai tureti jam tokia zmona,jis namie,nieko neveikia,pinigu neuzdirba,o zmona ji islaiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Izoldute @ 2009 10 16, 16:46)
Pirmiausiai, tai aš apsikalbėčiau su vyru atvirai. Pasakyk jam, kaip jautiesi. Kiek suprantu, tai tavo vyras yra totalus tinginys ir darmajėdas.. bet nebe tavo pagalbos  mirksiukas.gif  Duok ultimatumą, arba eini dirbi, arba skiriamės. Jeigu tu jam svarbi ir svarbi dukrytė, tai susiras darbą. O jeigu ne, tai ramiai gali skirtis. Velniam, dar vieną burną maitinti? Geriau dukrytei ar sau ką nusipirksi.
O apie tą kolegą. Nusiimk rožinius akinius. Jau vieną rinkaisi nežinia pagal ką, o tai kitą susiruošei rinktis pagal išvaizdą??? Gal jis pinigų parneš, bet nemylės tavo vaiko, negrįš naktimis arba dar geriau parveš kokią ligą iš komandiruotės. Tie vyrai, kurie pritenkia iš pirmo žvilgsnio - Nėra Nekalti Avinėliai.. jie ir pasakėles moka sekti ir t.t
O jeigu su vyru susitaikot, tai nedaryk jokių išlygų. Tegul dirba. Taip išbandysi jį. Žiūrėk, gal vėl palengva sugrįš ir aistra  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 10 16, 18:38)

nera gyvenime savokos "savaime suprantama". ji egzistuoja tik ribotu zmoniu, zinanciu viena tiesa - savo - galvoje.

Tikrai nera.... as maniau, kad nei vienas zmogus katinu sudo nevalgo, nes savaime suprantama. O pasirodo - ribota esu. Nu ka padarysi, teks kazkaip susigyvent.
Cia ne i tema, bet toks tvirtinimas, savaime suprantama, yra absurdiskas.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 10 16, 17:00)
ne, jis atsake - daryk del manes tai, kas tau teikia dziaugsma. auku man nereikia.

Yra daugybė moterų, kurios IŠ KARTOS Į KARTĄ tik aukos vaidmenyje sugeba daryti šalia esančiam žmogui gera - mylėti. Kitaip nemoka, vat taip .. negelbėjant pasaulio, negelbėjant savo vyro, tiesiog daryti gera, kai.. myli ir nelauki nieko atgal. Myli ir nesitiki(expect geraiu tiktų čia) nieko atgal bet gauni neįtikėtinai daug. Nesuprato ir nesupras jos niekad tos artitoli vyro frazės, ką ji išties reiškia. Nes jų meilė - iš išskaičiavimo, o atlygis - pačios savęs pasiglostymas per galvą (gera aš gera.. labai gera) ir pliusas sau. O dabar laukiam pliuso iš vyro, laukiam valandą, dvi - nėra!!! MINUSAS jam lodoriui, nemyli, nevertina, negerbia!!! biggrin.gif
Išmoktas tai elgesys ir tikrai nelengva "atsimokyti". Turbūt sena pažįstama man pritartų.
Yra per sunku pripažinti, jog įsimylėjus pažadai dalinami (kaip ir turi būti), bet išties mylint jie PILDOMI. Vilties visad yra: problemas įvardinti ir spręsti. Vieną, svarbiausią, vienu metu. Spręsti o ne laukti kol vyro akys stebuklingai nušvis ir jis pats telepatiškai viską supras. Beje.. visų blogųjų būdo savybių vertimas kitam asmeniui ir jo VIENO dėl visko kaltinimas - klasikinis aukos bruožas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liute: 16 spalio 2009 - 21:38