Įkraunama...
Įkraunama...

Nežinau ar atlaikys mano šeima...

QUOTE(Izoldute @ 2009 10 16, 16:46)

O apie tą kolegą. Nusiimk rožinius akinius. Jau vieną rinkaisi nežinia pagal ką, o tai kitą susiruošei rinktis pagal išvaizdą??? Gal jis pinigų parneš, bet nemylės tavo vaiko, negrįš naktimis arba dar geriau parveš kokią ligą iš komandiruotės. Tie vyrai, kurie pritenkia iš pirmo žvilgsnio - Nėra Nekalti Avinėliai.. jie ir pasakėles moka sekti ir t.t

Visiškai sutinku - dažnai idealizuojame tai, ko neturime. Tikiu, kad ir tas Ponas Idealusis turi trūkumų, galbūt net didesnių negu dabartinis vyras (kad ir tie keli įvardinti atvejai man yra daug baisesni negu vyas - namų šeimininkė).

Beje, dėl pinigų parnešimo - numes tiek, kad už komunalinius užtektų per pusę sumokėti ir teks džiaugtis. Emancipacija. Nesvarbu, kad n-kartų daugiau uždirba.

QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 16, 16:51)
Mano vyras absoliuciai nepasikeite, ir as jam uz tai dekinga drinks_cheers.gif Mat jei pirmoji zmona jame trukuma mate tai, kad jis namiseda, nemegsta baliavoti, sokti, tusintis, na neidomus kompanijoj, tai as sita dalyka privalumu laikau, nes irgi nemegstu vadalotis po visokias kompanijas, o net esant kokiam baliui bunu visiskai rami, nes jis nemegsta jokiu svetimu moteru meilinimosi(tipo, einam pasokti).

Sena pažįstama, NEGALIMA TAIP erzinti žmonių. Pavydžiu, net nežinau, kokia spalva: juodai ar baltai. Ech, man tokį vyrą... Bet... turbūt kiekviena nori to, ko neturi...

QUOTE(zuzu @ 2009 10 16, 18:25)
norėčiau, kad kada tikrai papasakotumėt kaip jums sekasi kitam, skudurą į dantis ir jis jau, kaip užsakytas robotas, tvarkosi...jūs tokia nepriklausoma, laisva ir atsiribojusi(čia be ironijos, nes tokia ir aš esu cool.gif ), sutikus tokį pat laisvą ir nepriklausomą,,,įdomu įdomu, kaip seksis atlikt šią jūsų mizansceną...pati kažkur rašėt (kai kalba ėjo apie partnerį): norėsiu, pietus pagaminsiu, jei užplauks.
taip kad jūsiškiui, užplauks- išvalys. arba ne.
rėksit?

manau autorės vyras kokius 6 ar net 13 rytų yra pavalęs kur dulkes ar šiaip pagramdęs ką .... bet ir vėl viskas stabiliai sugrįžo į įprastas vėžes...

Nuo dulkių dar niekas nemirė (anei gimė smile.gif ) Išvirei savaitę vakarienei sasiskų su ketčupu ir duona - tegul džiaugiasi. Gal pats užsinorės ką nors pikantiško paruošti.

QUOTE(Vanilla27 @ 2009 10 16, 21:05)
Tav vyras kaip alfonsas,aisku,kad jis neisgyventu be taves,nes nebeturetu,kas ji islaikytu doh.gif ,gerai tureti jam tokia zmona,jis namie,nieko neveikia,pinigu neuzdirba,o zmona ji islaiko thumbup.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Auklė ir šiais kriziniai laikais kaštuoja apie 800 Lt į rankas, t. y. daugiai negu minimumas. Žinau vyrų, kurie dirba už minimumą. Gal jis ir ne toks jau "alfonsas".

Į temą: pažįstu keletą moterų, dabar jau pensijinio amžiaus, kurios išsiskyrė ar liko našlėmis, dar pakankamai jaunos. Bet, kadangi buvusioje šeimoje nuolat buvo psichologinis, fizinis smurtas, jos net neieškojo naujo gyvenimo partnerio (arba, jei ir ieškojo, tai po skyrybų, daugiau iš materialinio išskaičiavimo). Ką norėjau tuo pasakyti - jeigu jau šeimoje NEPAKENČIAMAI PRASTAI - bėgi nuo to vyro, o ne ieškai meilužio. Meilužiai ieškomi pramogai, kai užknisa gyvenimiška rutina. Skiriamasi - kai negali su tuo vyru gyventi.

Autorei patarčiau - išsiskirkit. Juk bet kokia patirtis yra jėga. Galbūt Jūsų dabartinio vyro antrajai pasiseks, kaip Senai pažįstamai, ir ji Jums rankas kojas išbučiuos už palikimą. (Ironija)
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 10 16, 22:24)
Meilužiai ieškomi pramogai, kai užknisa gyvenimiška rutina. Skiriamasi - kai negali su tuo vyru gyventi.

Meiluziai ieskomi del daugiau priezasciu, bet skiriamasi, tikrai, tik tada, kai daugiau nebeimanoma but kartu.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 10 16, 17:00)
ne, jis atsake - daryk del manes tai, kas tau teikia dziaugsma. auku man nereikia.

nu nu...ir ką. padarytų valgyt 3kart į metus.... nes, pvz, moteris žiauriai nemėgsta daryt valgyt.ir ką... manai, kad vyras nesureaguotų... jis nekalbėtų, neburbėtų, nesivargitnų, vienžo, kaip moteris. išeitų pas kitą.
Papildyta:
QUOTE(RHA @ 2009 10 16, 20:24)
Galbūt Jūsų dabartinio vyro antrajai pasiseks, kaip Senai pažįstamai, ir ji Jums rankas kojas išbučiuos už palikimą. (Ironija)

nu ir vėl... ar ne per daug į vienus vartus...nu sena pažįstama džiaugias tokiu vyru, kuris nustekeno buvusią moterį, tai manot visi vyrai, kurie stekena yra realiai tokie pat (geri) senos pažįstamos? jūs čia lenkiat, kad visi vyrai esti tokie... naivumo makaronų neapsiriję...nu nieko sau varymas į vienus vartus, nejaučiat saiko...
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 10 16, 17:38)
1. buciau vyras - nerealiai susinervinciau - i tris kartus uzduota klausima, tai koks tas idealus vyras turi buti sulaukiau pasiuntimo visokiais atstumais - pradedant sala, baigiant menuliu.
2. su reziume, kad klausimas yra aplamai kvailas. 
3. pasidaryciau isvada - ji pati nezino ko nori.
4. nera gyvenime savokos "savaime suprantama".
5. ji egzistuoja tik ribotu zmoniu, zinanciu viena tiesa - savo - galvoje.
6. ir jei moteris nesugeba pasakyt ar parodyt, ko ji tikisi is vyro, tai tada lai ir nesitiki nieko.

1. O jus kartais ne vyras?
2. O jus ka pati/pats iki siol nezinote elementaraus visuomeneje priimto/nusistovejusio vyro modelio ir kas yra vyriskumas? Jums ka dabar visa priesistore isdestyti apie vyru (tureta omenyje vyrisku vyru, ne tu kur lakuotais nagais po namus vaiksto) inkstinktus ??? Juk vyrai uzkariautojai, seimos maitintojai, moters siena, atrama, pagalbininkas ir t.t...Dar tikrai negirdejau niekur, kad tikrais vyrais butu laikomi tie, kurie sedi 7 metus namie be darbo varvindami akis prie PC ir dar yra zmonos ne tik, kad islaikomi, bet dar ir zmona visus namu ukio darbus turi vilkti..plius istikus kokiai bedai mano, kad jos vyras bus paskutinis zmogus i kuri turetu kreiptis.... Kliunkis cia ne vyras doh.gif
3. Cia jeigu jus apie mane, tai zinokit as puikiai zinau ko noriu cool.gif Ir toks liurbis kaip autores vyras tikrai 7 metus negyventu ant mano gero. Mano seimoje turi but abipusis indelis.
4. Ar tikrai?
5. Cia apie ribotuma, tai jus taip garsiai nekalbekit mirksiukas.gif
6. Cia su jumis sutinku drinks_cheers.gif Todel ir jau ankstesniame savo poste minejau (dar daviau pavyzdi apie masta, jeigu pagavote minti), tai ir sakiau, kad jeigu kazkas netinkina, kazko tikiesi, tai ir turi pasakyti ko tu nori. Nes tiketis, kad zmogus ims ir pats susipras yra naivu. Nors aisku buna labai retu isimciu kai patys susipranta. Bet siuo atveju jeigu per 7 metus nesusiprato, tai jau ir nesusipras, tad jeigu autore kazko nori turi tai ivardinti, reikalui esant ir siknon ispirt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 16, 20:52)
Meiluziai ieskomi del daugiau priezasciu, bet skiriamasi, tikrai, tik tada, kai daugiau nebeimanoma but kartu.

visu pirma:
1. meilužių autorė neieškojo.
2. ji net dabar neturi meilužio
3. ji turi gerbėją, nes natūraliai esti graži jauna įdomi moteris.
4. natūralu, kad bedirbant kyla simpatijos ir dar nežinia į kurią pusę viskas rutuliosis...gal viskas išliks nekaltam susižavėjimo lygyje...ką dažnai moterys ir vyrai jaučia vienas kitam....o jūs puolat ją tarsi Magdaleną, kuri parašė nnnn skelbimų, skype pasiskelbė, įsidėjo nuotraukas ar vaikšto palei nerį šaukdamasi vyrų...

p.s. ir šiaip, kadangi autorės vedybiniuose santykiuose krizė, tai dar nieko, bet vat tas gerbėjas jums kaitina kraują, ir jūs darot autorę blogiete. nu bobos net 21amžiuj nepasikeitė. duok joms kirvį, sakoma, ir budeliai ir teisėjai žiauresni būtume nei vyrai. Kruvinąją Meri pamiršot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 17 spalio 2009 - 00:14
QUOTE(zuzu @ 2009 10 16, 23:12)
natūralu, kad bedirbant kyla simpatijos ir dar nežinia į kurią pusę viskas rutuliosis...gal viskas išliks nekaltam susižavėjimo lygyje...ką dažnai moterys ir vyrai jaučia vienas kitam....o jūs puolat ją tarsi Magdaleną, kuri parašė nnnn skelbimų, skype pasisklebė, įsidėjo nuotraukas ar vaikšto palei nerį šaukdamasi vyrų...

na matot cia taip jau yra, kad kai vyrai eina na levo, tai viskas normoj. Visuomene supranta ir dar masto, kad vargsas vyras, matyt zmona kalta, kazko namie truko...bet va jeigu moteris tai jau oj ne ne negalima... Kur gi esi moteris, apsizenyjai ir tysk visa nasta ant kupros sukandus dantis, nes tu MOTERIS ir tau blogai seimoj tiesiog negali buti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetapple: 17 spalio 2009 - 00:18
QUOTE(liute @ 2009 10 16, 18:59)
Yra daugybė moterų, kurios IŠ KARTOS Į KARTĄ tik aukos vaidmenyje sugeba daryti šalia esančiam žmogui gera - mylėti. Kitaip nemoka, vat taip .. negelbėjant pasaulio, negelbėjant savo vyro, tiesiog daryti gera, kai.. myli ir nelauki nieko atgal. Myli ir nesitiki(expect geraiu tiktų čia) nieko atgal bet gauni neįtikėtinai daug. 

kaip sakiau, meilei krikščioniškai neprieštarauju, bet taip jau toj krikščionybėj ir krikščioniškoj meilėj yra. gali gaut, gali negaut atgal. Jėzus gavo? iš žmonių ne, iš Dievo Tėvo- taip. gali gaut, gali ne-, todėl ir krikšč.meilė sako, kad mylėk bet nesitikėk. deja, tokia meilė ne apie santuoką. pavyzdys. tu, liūte, myli ir gauni. tau gerai. nors nesitiki. mano pažįstama, tikrai faina moteris, krikščioniškesnė už mane, ir ką. nesitikėjo, bet negavo. dabar sau danguje, o galėjo pagyventi žemėje. ji buvo auka? galbūt...bet daugelio mūsų net nepamoko kaip nebūt aukomis...kai šitiek amžių vertė kaltės naštą(kad nuo moters pareina visos nuodėmės), o dabar staigiai...nebūk auka.
išvada: gera kalbėt toms, kurios myli ir gavo.
nu aš mylėdavau-gaudavau, myliu-gaunu, bet...nesu tiek sužvėrėjus, kad mėgaudamsi ironija, teisčiau tuos/tas, kurie/ios myli, bet negauna.aukštinčiau tik vieną pusę, o smerkčiau - kitą. (moterį dažniausiai- kaip visad.)
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 10 16, 21:24)
Galbūt Jūsų dabartinio vyro antrajai pasiseks, kaip Senai pažįstamai, ir ji Jums rankas kojas išbučiuos už palikimą. (Ironija)

O kam ta ironija, labai realu, kad atsiras tokia kuri gavus toki kliunki dziaugsis. Juk yra moteru, kuriu vyro ''idealo'' supratimas toks, kad pakanka, kad vyras niekur nevalkatauja (koks saunuolis 24 val namie, net i parduotuve neina), jis negeria (nu faina ir nesimusa, nerekauja) ir istikimas (suprantama juk is namu niekur ir neina)... O ko daugiau noret juk svajone...istikimesnis uz suni..gryzti po darbo, o jis visada namie, kantriai laukia, kada bus valgyt paduota ir kada bus paglostytas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetapple: 17 spalio 2009 - 00:28
doh.gif Grazu, kai viskas vyksta is tavo puses - tu turi pasirinkima, tu gali isduot, tu turi gerbeju, taciau nepamirsk, kad tas bendradarbis po poros metu, kuomet jau bus vaikas dar ir nuo jo, o tu uzsidepresinus namie sedesi, jis sutiks JA bigsmile.gif
Nors pasiseka ir sausiem is balos islipt 4u.gif
Is moters ar is vyro puses, man isdavyste labai negraziai ir nepagarbiai atrodo. Jei jau pasiryzai turet seima, tai palik ja tik tuomet, kai galesi pasakyt - VISKA ka galejau padariau, bet vis tiek nesigavo. Sekmes, autore 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 10 16, 23:21)
išvada: gera kalbėt toms, kurios myli ir gavo.
nu aš mylėdavau-gaudavau, myliu-gaunu, bet...nesu tiek sužvėrėjus, kad mėgaudamsi ironija, teisčiau tuos/tas, kurie/ios myli, bet negauna.aukštinčiau tik vieną pusę, o smerkčiau - kitą. (moterį dažniausiai- kaip visad.)

as irgi myliu ir gaunu, ko negaunu pati paprasau, bet man tikrai gaila autores, nuosirdziai.... Ir nesmerkiu juos nei truputelio, kaip tik palaikau, nes manau, kad ji verta yra myleti ir gauti.
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2009 10 16, 18:59)
1.Nesuprato ir nesupras jos niekad tos artitoli vyro frazės, ką ji išties reiškia. 2.Nes jų meilė - iš išskaičiavimo...O dabar laukiam pliuso iš vyro, laukiam valandą, dvi - nėra!!! MINUSAS jam lodoriui, nemyli, nevertina, negerbia!!! biggrin.gif

1.deja, liute, ir aš nesupratau...arba nesusikalbėjimas čia dėl retorikos vyksta. man vyro frazė tikrai rafinuotai šaltai atrodo, pasikėlusiai. artitoli vyrui paakcentavo savo pusę, o jis atsakydamas, irgi paakcentavo jos pusę. ir ką? čia lobis žodžiai jo? viskas buvo nukreipta į vieną asmenį. pasigedau dviejų asmenų.dviejų asmenų dalyvavimo meilėje. gal pati artitoli galėtų labiau painterpretuoti vyro frazę ar bent ką kaip ji ta frazę suprato.

2.teoriškai lengva kalbėti arba lengva kalbėti jei viskas kurį laiką, kad ir 10ar 20metų sekasi. niekas dirbtinai nerenka pliusų. ar minusų. bet tie minusai būna auga auga ir net sprogsta širdy. net Jėzus verkė žvelgdamas į Jeruzalę, buvo žmogus, ne vien dievas, verkė dėl žmonių abejingumo, žmonių neįgalumo, jų sekiojimo paskui jį vien dėl "duonos ir žaidimų"- stebuklų darymo ar duonos padauginimo...nematė daugelyje tikro atsidavimo- tas gi taip natūralu, jausti skausmą, atmetimą. Dievas tam ir davė laisvę, ir nemanot, kad jam neskauda širdies jei mes savo laisvėje jo nepasirenkam? tuo labiau, nemanot kad žmonai neskaudu, jei ji su meile kažką daro dėl šeimos jau 10metų, kad ir kelis mielus darbelius, nes žino, kad tai skanu ir miela vyrui, o jis pasako: taip ir turi būti.arba : na ir kas čia tokio (didelio), ką tu darai? nemanot kad būtų dirbtina vistiek rankom plot ir džiaugtis...ai, nu ir kas neįvertino...gi nereik tikėtis.

nesakau, kad reik tikėtis aklai ar be proto, žmogum išvis nereik kliautis, bet kažkiek tikėtis natūralu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 17 spalio 2009 - 00:34
QUOTE(Karaliuke @ 2009 10 14, 14:25)
Prieš 7 metus buvo graži meilė ir draugystė.
Praėjo 3 metais draugystės ir aš pradėjau jausti, kad norėtųsi santykiuose kažkokio stabilumo, na, kad pav. jis man bent jau pasipirštų.
Gimus dukrytei jis atsiskleidė kaip puikus tėtis wub.gif Jis nesibodi su ja pasilikti, jei man reikia kažkur išeiti (jai dabar 10 mėnesių).

5 metus bendravo ir laukė pasipiršimo iš veltėdžio (vaikui 10 mėn.
+ 9 išnešiojimo), kol atsirado karjera, "bendradarbis" ir pasitikėjimas savimi?

QUOTE(zuzu @ 2009 10 17, 01:12)
visu pirma:
1. meilužių autorė neieškojo.
2. ji net dabar neturi meilužio
3. ji turi gerbėją, nes natūraliai esti graži jauna įdomi moteris.

Gal ir neturi meilužio. Bet... Būtų šaunu, jei autorės mąstymas nebūtų įtakojamas naujos simpatijos.

QUOTE(sweetapple @ 2009 10 17, 01:17)
na matot cia taip jau yra, kad kai vyrai eina na levo, tai viskas normoj. Visuomene supranta ir dar masto, kad vargsas vyras, matyt zmona kalta, kazko namie truko...bet va jeigu moteris tai jau oj ne ne negalima... Kur gi esi moteris, apsizenyjai ir tysk visa nasta ant kupros sukandus dantis, nes tu MOTERIS ir tau blogai seimoj tiesiog negali buti  doh.gif  biggrin.gif

Esu prieš bet kokius nuokrypius "į kairę", nepateisinu nei vyrų, nei moterų silpnybių. Kiek pastebėjau, šioje temoje yra ir kitų, pasisakančių prieš dvigubus moralės standartus.
Papildyta:
QUOTE(sweetapple @ 2009 10 17, 01:25)
O kam  ta ironija, labai realu, kad atsiras tokia kuri gavus toki kliunki dziaugsis. Juk yra moteru, kuriu vyro ''idealo'' supratimas toks, kad pakanka, kad vyras niekur nevalkatauja (koks saunuolis 24 val namie, net i parduotuve neina), jis negeria (nu faina ir nesimusa, nerekauja) ir istikimas (suprantama juk is namu niekur ir neina)... O ko daugiau noret juk svajone...istikimesnis uz suni..gryzti po darbo, o jis visada namie, kantriai laukia, kada bus valgyt paduota ir kada bus paglostytas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Negaliu nesutikti. Kiekvienai savo - vienoms toks bus idealas, kaip Senos pažįstamos vyras, kitoms - išsipustęs, gerai kvepiantis, makaronus kabinantis, nuolat užsiėmęs "darbuose"... gal ir nereikėjo tos ironijos. Kiekviena savaip esame mazochistės.

QUOTE(sweetapple @ 2009 10 17, 01:33)
as irgi myliu ir gaunu, ko negaunu pati paprasau, bet man tikrai gaila autores, nuosirdziai.... Ir nesmerkiu juos nei truputelio, kaip tik palaikau, nes manau, kad ji verta yra myleti ir gauti.

Gal galima plačiau, kuom remdamasi teigiate, kad autorė yra verta mylėti ir būti mylimai?
Atsakyti