Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 78 tema

QUOTE(laujus @ 2009 10 20, 09:52)
Sveikos gyvos, merginos  smile.gif

Oi kaip aš seniai pas jus bebuvau... blush2.gif Kartais įlįsdavau, pasižvalgydavau, bet taip nebyliai pastebėjusi ir dingdavau.... Žiūriu kalbat apie skirtukų antrąją pusę - noriu pasirodyt ir aš savo - Michael Powell VENICE BOOKMARK. Tačiau aš naudojau ne veltinį, o prilyginau kelis sluoksnius flizilino - ir ne per stora, ir tokį gerą standumą jis suteikia, ir plauti galima esant reikalui - neatsiklijuoja  mirksiukas.gif

Na tikrai gražiai atrodo .O tą magišką frizeliną(ar flizeliną) ax.gif audinių parduotuvėse ieškoti,ar kasiulai turi? Suprantu,kad daug klausinėju,bet čia taip maloniai informaciją gauni 4u.gif
Atsakyti
Laujus,na aišku rasti galima beveik viską ,bet aš pavyzdžiui norėčiau įsigyti kokybiškų siuvinėjimo schemų,gražių rinkinių siuvinėjimui,arba bent jau būtų koks katalogas ,kuriame galima būtų išsirinkti rinkinį ,o paskui palaukti kol atveš,o ne pirkti tai ką dabar siūlo,nes tiesiog nėra iš ko rinktis,toks jausmas ,kad siūlomi patys baisiausi arba patys brangiausi rinkiniai,tiesiog jei paveiksliukas kiek užkabina akį ,tai kaina atšaldo bet kokį norą pirkti blush2.gif .Juk galima būtų pvz atvežti iš Rusijos ,joje gaminamų rinkinių,tikrai nebrangių ir gražių yra ,mačiau internete,Siuvinėjimo magijoje jau po truputį atsiranda tokių rinkinių,ačiū dievui ,gal gi susiprotės pardavėjai .Kaune Ožeškienės gatvėj esančioj siuvimo reikmenų parduotuvėje irgi yra katalogas Royal Paris firmos ,ten esu užsakiusi ir pirkusi du rinkinius,bet tik tos firmos katalogas ten yra,o galėtų būt ir kitos..nu žodžiu yra kur plėstis,kad įtikt pirkėjui,bet pardavėjams kaip suoprantu ,kol kas tai nelabai rūpi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 20 spalio 2009 - 10:34
QUOTE(Matus @ 2009 10 20, 12:29)
O tą magišką frizeliną(ar flizeliną) ax.gif  audinių parduotuvėse ieškoti,ar kasiulai turi?

Nei vienoj internetinėj parduotuvėj jo dar kol kas nemačiau, aš tai perku audinių parduotuvėj

Ech, zundyte, būtum tu arčiau, aš Tau tiek katalogų atgabenčiau... mirksiukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Beje, GSS, labai mielas ir kruopštus darbelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laujus: 20 spalio 2009 - 10:42
QUOTE(laujus @ 2009 10 20, 11:17)
Man įdomu, jei ne paslaptis  blush2.gif , o ko būtent pasigendat mūsų lietuviškose parduotuvėse?

DMC Perle cotton #8 ir #12 ir kad abu numeriai butu vienos spalvos;
Šilko (ne DMC viskozės)
Kreinikų
MH biserio įvairovės
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2009 10 20, 10:29)
Na tikrai gražiai atrodo .O tą magišką frizeliną(ar flizeliną) ax.gif  audinių parduotuvėse ieškoti,ar kasiulai turi? Suprantu,kad daug klausinėju,bet čia taip maloniai informaciją gauni 4u.gif

Jo yra visose siuvimo reikmenų parduotuvėse. Kadangi siuvu- tai žinau, kur kas parduodama. Vilniuj tai pigiausia H. Manto gatvėje.
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2009 10 20, 10:26)

Tuo pačiu ir klausimą jums turiu. Kol išsiuvinėjau šitą mažuliuką, sunaudojau dvi adatas - abi kaip ir surūdijo, na, apsitraukė kažkuo juodu. Ar tai normalu  blush2.gif  ?

Sveika prisijungus.Mielas darbelis ir nematytas smile.gif
As kolkas siuvinejima i sona padejus verysad.gif .Ir taip nieko nespeju su savo "rankinuku" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2009 10 20, 11:26)
Svejkm
ilgai tik stebėjau šitą temą, bet štai išaušo ir mano debiuto diena  biggrin.gif. Rodausi su savo pirmuoju darbeliu.
O jau kol įrėminau. Ir tik po visko pamačiau, kad kreivai gavosi...
Tuo pačiu ir klausimą jums turiu. Kol išsiuvinėjau šitą mažuliuką, sunaudojau dvi adatas - abi kaip ir surūdijo, na, apsitraukė kažkuo juodu. Ar tai normalu  blush2.gif  ?

Simpatiška žuvytė. Aš adatas pirkau dmc paauksuotas.Keturios penki lt. Ir paprastų,skirtų siuvinėjimui.Tai nei linksta,nei rūdyja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 20 spalio 2009 - 12:17
QUOTE(Klajokle @ 2009 10 20, 13:03)
Sveika prisijungus.Mielas darbelis ir nematytas  smile.gif
As kolkas siuvinejima i sona padejus verysad.gif .Ir taip nieko nespeju su savo "rankinuku"  doh.gif

ne viena cia turim tokius "rankinukus" lotuliukas.gif bet va miegojo valanda manasis tai biski pakryziavojau jau siandien thumbup.gif net sirdis atsigavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 20, 11:58)
DMC Perle cotton #8 ir #12 ir kad abu numeriai butu vienos spalvos;
Šilko (ne DMC viskozės)
Kreinikų
MH biserio įvairovės

Va Dvi išvardino,ko trūksta. Dar galiu pridėt CCT siūlų.
PS.O tie gyvi rankinukai tai oooooiii kaip padeda. lotuliukas.gif Dabar žinutę čia vos vos parašiau per du kartus.

Florestina, na ir kelionę apturėjai thumbup.gif Laaaabai gražu. O kur muziujus g.gif siuvinėjimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 20 spalio 2009 - 12:23
QUOTE(tute28 @ 2009 10 20, 12:20)
Florestina, na ir kelionę apturėjai thumbup.gif Laaaabai gražu. O kur muziujus g.gif siuvinėjimo?

Dabar jis prijungtas prie Liaudies amatų muziejaus, bet ten negalima fotografuoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 10 20, 13:25)
Dabar jis prijungtas prie Liaudies amatų muziejaus, bet ten negalima fotografuoti. ax.gif

Tai nors papasakok,ką ten matei. ax.gif
Atsakyti
Florestina ka siuo metu siuvineji ?

as tai siuvineju ant juodos kanvos user posted image

... oj kaip vargstu doh.gif
Atsakyti