Išeina atsipalaiduoti su draugais, švenčia su komandos draugais ir dėl to didelės tragedijos nedarau, nes juo pasitikiu, o ir pati juk noriu pabūti su draugėmis... o namo gryžta visada... bet jei ir pas draugą liktų nakvoti nieko čia blogo nematau, svarbu, kad informuotų kas kaip ir kur
Išeina atsipalaiduoti su draugais, švenčia su komandos draugais ir dėl to didelės tragedijos nedarau, nes juo pasitikiu, o ir pati juk noriu pabūti su draugėmis... o namo gryžta visada... bet jei ir pas draugą liktų nakvoti nieko čia blogo nematau, svarbu, kad informuotų kas kaip ir kur
Pas mus tragedija būtų, jei aš nenakvočiau namie O vyrui galima, kaip maniškis sako, nors pats tai visada savo lovoj naktis leidžia . Nebent išsibeldžia kur, kai aš užmiegu
O pas mus seimoje yra taisykle:NEDARYK TO KO NENORETUM KAD TAU DARYTU.... Tad apie nemiegojima namuose net kalbos negali but Nes jeigu jis taip darytu vadinasi ir man galima o jis to nepakeltu
KADANGI KRIZE: siais metais atostogausim ne Balkanuose o Balkonuose
Taip tusinames,kartais nenakvojam ABU.jokios tragedijos tame nematau.abu zinom,kur kitas tuo metu yra
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.
Atskirai i tokius rimtus pasilinksminimus su nakvyne neinam Kazkaip susitarem, kad nei vienas nei kitas nenoretu but tas likes namie ir besijaudinantis, tai i savo namus parsibelst visada pavyksta
nu jau ne mano vyras miega namuose,buna isimciu,bet su mano ziania ir tikrai ne del baliuku kokiu ar dar kokiu nuklydimu,nors mano draugiu vyrukai kai uzdalyvauja negrista po kelias paras,isproteciau,o jos man pavydi