Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai jie nakvoja ne namie?

Išeina atsipalaiduoti su draugais, švenčia su komandos draugais ir dėl to didelės tragedijos nedarau, nes juo pasitikiu, o ir pati juk noriu pabūti su draugėmis... smile.gif o namo gryžta visada... smile.gif bet jei ir pas draugą liktų nakvoti nieko čia blogo nematau, svarbu, kad informuotų kas kaip ir kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2009 10 16, 15:50)
Išeina atsipalaiduoti su draugais, švenčia su komandos draugais ir dėl to didelės tragedijos nedarau, nes juo pasitikiu, o ir pati juk noriu pabūti su draugėmis...  smile.gif  o namo gryžta visada...  smile.gif  bet jei ir pas draugą liktų nakvoti nieko čia blogo nematau, svarbu, kad informuotų kas kaip ir kur  smile.gif

drinks_cheers.gif ir nereikia labai didelės tragedijos daryti iš to lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus tragedija būtų, jei aš nenakvočiau namie hihihi.gif O vyrui galima, kaip maniškis sako, nors pats tai visada savo lovoj naktis leidžia smile.gif . Nebent išsibeldžia kur, kai aš užmiegu mastau.gif
Atsakyti
O pas mus seimoje yra taisykle:NEDARYK TO KO NENORETUM KAD TAU DARYTU.... 4u.gif
Tad apie nemiegojima namuose net kalbos negali but schmoll.gif Nes jeigu jis taip darytu vadinasi ir man galima biggrin.gif o jis to nepakeltu ax.gif
Atsakyti
Taip tusinames,kartais nenakvojam ABU.jokios tragedijos tame nematau.abu zinom,kur kitas tuo metu yra
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 17, 00:59)
Nebent išsibeldžia kur, kai aš užmiegu mastau.gif

unsure.gif oho blink.gif
Atsakyti
Atskirai i tokius rimtus pasilinksminimus su nakvyne neinam schmoll.gif Kazkaip susitarem, kad nei vienas nei kitas nenoretu but tas likes namie ir besijaudinantis, tai i savo namus parsibelst visada pavyksta thumbup.gif
Atsakyti
nu jau schmoll.gif ne mano vyras miega namuose,buna isimciu,bet su mano ziania ir tikrai ne del baliuku kokiu ar dar kokiu nuklydimu,nors mano draugiu vyrukai kai uzdalyvauja negrista po kelias paras,isproteciau,o jos man pavydi blush2.gif
Atsakyti
Jeigu nenakvojam, tai tik abu smile.gif Nebuvo dar tokiu atveju, kad namo negriztu po kokiu pasibuvimu smile.gif
Atsakyti
Gali ir nenakvoti (aisku su saiku), svarbu pranestu, kad jam viskas ok, sveikas gyvas, yra ten ir ten...
Atsakyti
kazkaip man net nekiltu mintis kad nekti galetu brangusis negryzti. O jei ir pasiliktu del baliu, vaziuociau parsivezt.

buvau viena savaitgali pas tevus islekus viena, be brangiausiojo. tai nei as, nei jis neissimiegojom. truko kazko salia... wub.gif
Atsakyti
Nakvoja visada namie.
Atsakyti