QUOTE(gyvačiuke @ 2008 04 16, 11:13)
Tai aisku kad dvigubai daugiau nervina kai neatsiliepia i skambucius ir nepranesa, bet jei ir pranestu kad "grysiu ryte", tai manes ne kiek nenuramintu. vistiek pykciau. I kluba gali eit su manim iki ryto, o su draugais jei pagert tai pakanka i bariuka koki nueit ar i namus. O klube iki ryto draugai apsikabine bokala kazin ar isedes iki ryto
Matot, nenoriu visai gincytis ir aiskinti kaip as mastau, mes esam gi kiekvienas skirtingas zmogus, su savo charakteriu... vieni esam labiau pavydus,kiti maziau...
Vienos maziau pasitikim, kitos daugiau...
Turejau toki vaikina, kuriam uzknisdavo mano skambuciai ir jis tiesiog nebekeldavo,as nemiegodavau visa nakti (atskirai gyvenom) ir tik ryte jis paaiskindavo kad nenori prie draugu aiskintis.. tokiu dalyku nsupratau, Dieve,kiek kainavo nervu
O dabar... As je isvaziuoju i sesija,su draugem lekiam beveik kiekviena savaitgali i kluba,gristu ryte, ir tikrai gerai isgerus, papasakoju MB visa teisybe, su kuo snekejau, su kuo sokau... g nesam kvaili, nuejes i kluba soksi su kitos lyties atstovais...
MB siaip nera toks labai jau geriantis ir vaikstantis po klubus,jo tai netraukia, bet neturiu nieko pries, visiskai.. kartais siulau kur vyriskoj kompanijoj atsipaliduoti,nueiti i kluba ar cazino....
As tikrai nematau nieko blogo, bet as norecau kad mane ispetu, ne pries valanda, bet bent pries diena, kad sorry, si penktadieni as nebusiu su tavim... einam su draugais i kluba ir t.t. PRASOM.. kodel gi ne... bet turi buti pasitikejimas... ir kai as esu del to prisikentejus buvusiuose santykiuose tai zinau ka tai reiskia....
Va net si savaitgali drauge atvyksta is kito miesto, as pasakiau kad gal reik i kluba nuvaryt, jis iskartatkirto kad niekur nenori, sako jus varykit,as nakti kai reikes pasiimsiu... nera jokiu problemu, ir aciu dievui...
Papildyta:
QUOTE(giedre 22 @ 2008 04 16, 23:05)
nu man tai butu nesuprantamas dalykas,jeigu vyras pastoviai be manes varinetu kazkur tusintis naktimis,negriztu nakvoti.....kokie cia santykiai?

aisku,nebutina visa laisvalaiki leisti kartu.kartais galima ir atskirai kazkur atsipalaiduoti su savais draugais,bet svarbu,kad tai netaptu labai daznu iprociu.tada jau santykiams grestu krize

su tuo sutinku.. kartais tikrai reikia moterims pasipliurpti ir atsipalaiduoti moteriskoj kompanijoj, o vyram-vyriskoj... tik aisku tai neturi buti kiekviena savaitgali...