QUOTE(Gege @ 2008 04 14, 21:34)
cia tuo atveju, jeigu moteris labai nepasitiki savim ir galvoja, kad geresnio nesusiras. pvz, kai vyras labai turtingas, o moteris "nusivylusi namu seimininke" 

geras cia

sakysit tai "nafig tas vyras jei nepasitiki"? Bet ar jus paliktumet vyra kuris tik isgeres kartais taip elgiasi, bet siaip rupinasi seima, myli mane ir vaika, kuria bendrus planus? tai sakot nafig? ar kaip cia?
Papildyta:
QUOTE(Gege @ 2008 04 14, 21:13)

uzuojauta, jeigu jus supa tokie vyrai. bet cia gal turtingu vyru beda? tokiu, kurie gali sau leisti neiti i darba, issinuomoti buta tam reikalui? ir dar reikia susirasti tokia, kuri susitikinetu tik pietu metu

o dairytis ka.. visi mes nuzvelgiam patruklius zmones. tik istikimybe cia ne prie ko

ko tu cia sirsti nesuprantu. patausok nervus

tai kam pykt jei tavo nuomone nesutinka su kito zmogaus nuomone?tai tada neapsimoka nei diskusiju uzvest jei lauki tik tokiu paciu nuomoniu. arba iskart parasykit tada: kitokia nuomone ar patirti turintys NERASYKITE

Papildyta:
QUOTE(swajojuu @ 2008 04 14, 20:21)

beje, neisgerusiu alkoholio as savo vyru pasitikiu 100%. Garantuoju. Bet kai isgeres tai pasitikejimo 0%. Va tokia pas mane beda. Ir jei kaip tu sakai, kad grausiu ji, tai as jo negrauziu, bet savo atsiima kai isiblaivo is po tuso. Tada ir tusai reteja, arba su manim ka nors dazniau organizuoja. Esu bandzius isvis nieko nesakyti. Tai mane kad toleruoju, tipo juk nieko blogo tau nepadarau