Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai jie nakvoja ne namie?

keleta kartu yra buve, kai uzsibuvo pas draugus, o viesasis nebevaziuoja..bet tada pati sakau lai pasilieka nakvot jei priima ir pataupo lt:)) o siaip tokiu daznu nenakvojimu namie netoleruociau 4u.gif
Atsakyti
Maniskis visada grista namo nakvoti, nebent vaziuoja zvejot su nakvyne arba dar buna firmos baliai smile.gif
Atsakyti
manasis tai visada grizta kad ir kuria valanda, (02:00-03:00) eina pas mane i lova miegoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 09 17, 09:48)
Taip, ir mes gyvenam kartu. Ir jis nakvoja pas draugus kai būna išgėręs, ir aš esu nakvojusi pas draugę ne kartą, ar kai su ja į jos kaimą išsiruošėm pabūti mergaitiškai smile.gif

pradedantys svingeriai ir tiek... paskui peiliui pavaiksciosit i sonus, paskui kartu...
Atsakyti
QUOTE(Rytis12 @ 2012 07 11, 16:29)
pradedantys svingeriai ir tiek... paskui peiliui pavaiksciosit i sonus, paskui kartu...

lotuliukas.gif kodel? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kartais nakvoja pas tevus. Jie gerai uzsibaliavojam gryztam paryciais, arba paskambinam, kad kuris negrysim ir liekam pas draugus. pora kartu nakvojo pas mociute kai jinai sirgo. nakvojam atskirai jiegu isvaziuoja kur savaitgaliui ne kartu.
Atsakyti
man nepatiktu jei mano vyras naktinetu - miegam tik namie g.gif

nazinoma jei kartu sveciuose ar kitam mieste - buna
Atsakyti
Iseina vienas. Dazniausiai tai buna susije su darbu. Bet visada po renginio gryzta namo. Nebent kokia komandiruote i kita sali ar tolima miesta. Tada, zinoma, negryzta. rolleyes.gif
Atsakyti
Nebuvo taip, kad kažkur kitur praleistų naktį, išskyrus namus g.gif
Pasibūna aišku pas draugus, baliavoja, bet visada atsigula ir atsikelia namie wub.gif
Atsakyti
Deja dėl darbo sąlygų pakankamai dažnai nemiega namie,bet tik dėl to.Jei baliavoja visad stengiasi neužsibūti.
Atsakyti
Praktiškai visada nakvoja namie. Išimtiniai atvejai - nakvynė pas tėvus. Visais kitais atvejais grįžta namo smile.gif
Atsakyti
Atmetus tarnybos (kariškis) dienas - visada miega namie....
Atsakyti