Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai jie nakvoja ne namie?

QUOTE(burbanti @ 2012 09 14, 12:07)
Vyrai namie nenakvoja, kai pas mergas eina.

Nu jau nu jau. Yra daug dalykų kurie verčia nenakvot namie ir visai nesusiję su mergom ar gėrimo.
Aplamai - jei gudrus vyras norės pas mergas - jam tikrai nereikės tam kažkokių nakvynių. Jei norės būt ištikimas - tie nakvojimai kitur nelabai ką pakeis smile.gif Taigi pradžiai nuo žmogaus priklauso. Ner be abejo - kai daugiau laisvės tai daugiau ir pagundų
Atsakyti
Tame ir esme, kad tik asilai issiduoda.
Atsakyti
Mergaitės mielosios, juk šiais laikais yra tiek daug priemonių patikrinti būvimo vietą, kad meluoti gali tik labai drąsus vyras. Aš pvz. paskambinu ir paprašau man mms-u atsiusti aplinką, kur yra, ir užsibaigia visi melavimai doh.gif mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Arba liepi kamerą įjungtą ant peties nešiotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelijana @ 2012 09 21, 14:19)
Mergaitės mielosios, juk šiais laikais yra tiek daug priemonių patikrinti būvimo vietą, kad meluoti gali tik labai drąsus vyras. Aš pvz. paskambinu ir paprašau man mms-u atsiusti aplinką, kur yra, ir užsibaigia visi melavimai  doh.gif  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Žinai jei man taip lieptų daryti vyras, atsiųsk aplinką kur esi, tai pasiusčiau...Nes labai svarbu pirmiausiai yra pasitikėjimas žmogumi....

Atsakyti
Mergaitės mielosios, juk šiais laikais yra tiek daug priemonių patikrinti būvimo vietą, kad meluoti gali tik labai drąsus vyras. Aš pvz. paskambinu ir paprašau man mms-u atsiusti aplinką, kur yra, ir užsibaigia visi melavimai  doh.gif  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Nenorėč tokios zmonos.
Atsakyti

Jauciu likciau nesuprasta uz tokia nesamone. Arba paskui pati per diena 10kart fotkinciau parduotuve,parka..na patikrinimui kur esu lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*NEA* @ 2012 09 21, 06:30)
Žinai jei man taip lieptų daryti vyras, atsiųsk aplinką kur esi, tai pasiusčiau...Nes labai svarbu pirmiausiai yra pasitikėjimas žmogumi....

drinks_cheers.gif
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 09 21, 16:35)
Jauciu likciau nesuprasta uz tokia nesamone. Arba paskui pati per diena 10kart fotkinciau parduotuve,parka..na patikrinimui kur esu  lotuliukas.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif absurdas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelijana @ 2012 09 21, 11:19)

Prajuokino, bet koks vyras nuo tokiu bajeriu pabegtu biggrin.gif Yra dar geresnis variantas-isigyti kokia sekimo iranga, 100% vieta zinosite biggrin.gif. Dar nulauzkite telefona, kad galetumete pasiekti visas zinutes ir pokalbius lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Amelijana @ 2012 09 21, 15:19)

Aplinka? Manau, kad jusu vyras nera toks durnas ir pries tai pasalina nereikalingus "objektus", kad netycia nepakliutu i akirati. lotuliukas.gif

QUOTE(gincaryce @ 2012 09 21, 15:26)
Arba liepi kamerą įjungtą ant peties nešiotis  lotuliukas.gif

thumbup.gif Sitas variantas patikimesnis.

P.s. Ir, vis tik naiviai tikiu, kad Amelijana pajuokavo su mumis. g.gif
Atsakyti
O gal geriau implantuoti vyrui siųstuvą ir per gps'ą stebėti kur tas paleistuvis nuolat valkiojasi? o dar geriau uždėti antkaklį su elektros šoku, vos tik įžengs į draudžiamą teritoriją iškart nukrėstų elektra (įskaitant striptizo barus, klubus kur nepilnametės paleistuvės vargšiuką gali nuvilioti). va sugalvojau naują išradimą, gal net reikėtų idėją užpatentuoti- įtaisyti susijaudinimo dačiką brangiausiajam į klyną, vos tik ima stotis rabarbaras, iškart nukrato elektra ir baigtas kriukis. Tada gali ramiai kavutę su draugėm gerti, nes vyrelis saugus ir doras kaip šventasis, beliks tik anam išdavinėt kasdien po 2 talonėlius troleibusui į darbą ir sumuštinį pietums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 09 24, 12:25)
O gal geriau implantuoti vyrui siųstuvą ir per gps'ą stebėti kur tas paleistuvis nuolat valkiojasi? o dar geriau uždėti antkaklį su elektros šoku, vos tik įžengs į draudžiamą teritoriją iškart nukrėstų elektra (įskaitant striptizo barus, klubus kur nepilnametės paleistuvės vargšiuką gali nuvilioti). va sugalvojau naują išradimą, gal net reikėtų idėją užpatentuoti- įtaisyti susijaudinimo dačiką brangiausiajam į klyną, vos tik ima stotis rabarbaras, iškart nukrato elektra ir baigtas kriukis. Tada gali ramiai kavutę su draugėm gerti, nes vyrelis saugus ir doras kaip šventasis, beliks tik anam išdavinėt kasdien po 2 talonėlius troleibusui į darbą ir sumuštinį pietums biggrin.gif

o čia kažkurioj temoj aptarinėjami panašūs išradimai - sms sekimo įrangos...
Bet tas "susijaudinimo dačikas" manau nepakeičiamas lotuliukas.gif
Atsakyti