Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai jie nakvoja ne namie?

Nebent dėl darbo kur išvykęs, bet taip tai visuomet kartu 4u.gif
Atsakyti
Kartais nakvoja pas draugus, nors ne daznai. Man tas visai patinka, savaitgali viena karaliauju namuose wub.gif Aisku, pazystu jo draugus, zinau kad nieko blogo ten jie nedaro.
Atsakyti
Yra buvę porą kartų kai dalyvavo kalėdiniam darbo baliuj, kažkur sodyboj (aš negalėjau nes sūnelis buvo neseniai gimęs) ir dar kelis kart pas tėvus važiavo tėvui padėt su miško darbais, o man reikėjo savaitgalį dirbt. Daugiau jokie nakvojimai man nelabai suvokiami protu schmoll.gif Aš pati tikrai negalėčiau negrįžt namo, mūsų šeimoje tai nepriimtina
Atsakyti
Vyrai namie nenakvoja, kai pas mergas eina.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 09 14, 12:07)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif dazniausiai taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(swajojuu @ 2008 04 04, 01:35)
Per metus taip pora sykiu nutinka, kad vaikinas dingsta pernakt su draugais, prisigeria kur bare ar klube ir parsiranda paryciais. Ziauriausia tai, kad jam tai neatrodo blogas dalykas. Puikiai zinau, kad jis nera man neistikimas, tiesiog apimtas streso ar piktumo iskrecia toki bjauru zapadlo unsure.gif jau ir nebezinau, kaip bereaguoti ir ka bedaryti, ypac kai zmogu myli. Vat ir gaunas toks plesimasis unsure.gif

Na pas mane draugystės pradžioj būdavo tokių dalykų, bet griežtai pasakiau, kad to netoleruosiu ir pasibaigė tokie išeidinėjimai smile.gif Niekada nedraudžiau išeit su draugais, galų gale turi jie savo hobį bendrą tai ypatingai vasarą savaitgaliui visam išvyksta bent kartą per mėnesį visi, manau to pakanka ir taip, nėra čia ko taip lakstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 09 14, 11:07)

Gudrūs vyrai ir pas mergas suspėja, ir namo nakvoti grįžta mirksiukas.gif .

O jeigu rimtai - tai visai nereiškia, kad nakvojantis namie vyras yra ištikimas... ir priešingai su draugais ar bendradarbiais išvykęs net visam savaitgaliui būtinai turėtų čiupinėt kitas smile.gif
Atsakyti
Savaitgali ir su draugais - tikrai suka i sona
Esu prisiziurejus ,kai draugiu sugyventiniai taip iseidavo ''su draugais'', kaip jos juos sekdavo ir butinai aptikdavo iskviestas plastekes.
Atsakyti
QUOTE(Fatina @ 2012 09 15, 21:59)
O jeigu rimtai - tai visai nereiškia, kad nakvojantis namie vyras yra ištikimas... ir priešingai su draugais ar bendradarbiais išvykęs net visam savaitgaliui būtinai turėtų čiupinėt kitas  smile.gif

Bet tikimybė padidėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 09 16, 19:29)
Savaitgali ir su draugais - tikrai suka i sona
Esu prisiziurejus ,kai draugiu sugyventiniai taip  iseidavo ''su draugais'', kaip jos juos sekdavo ir butinai aptikdavo iskviestas plastekes.

schmoll.gif Totali nesamone, ne viena pazystu, kas to nedaro. Kad ir pas maniski kartais draugu (vedusiu) keletas atvaziuoja ir buna savaitgali, prisigalvoja nesamoniu visokiausiu doh.gif , na bet tikrai be jokiu merginu. Pvz kai kurie zmones turi hobiu... Ir dar jusu pasakyme zodis "sugyventiniai" uzkliuvo. Gali buti del to ir yra vis dar sugyventiniai kad nera tikri, jog su jusu draugem nori buti (zinau, senoviska as, bet taip manau ir manysiu).

I sona galima nueiti ir po darbo... Kam gadinti savaitgali su draugais, gi plius tada atsiranda liudininku, is kuriu zmona gali tiesa iskvosti. Ypac kai jis juos gerai pazysta (o ir nesuprantu situaciju kai zmona nepazysta vyro draugu).
Atsakyti
QUOTE(applejuice @ 2012 09 18, 13:59)
schmoll.gif Totali nesamone, ne viena pazystu, kas to nedaro. Kad ir pas maniski kartais draugu (vedusiu) keletas atvaziuoja ir buna savaitgali, prisigalvoja nesamoniu visokiausiu  doh.gif , na bet tikrai be jokiu merginu. Pvz kai kurie zmones turi hobiu... Ir dar jusu pasakyme zodis "sugyventiniai" uzkliuvo. Gali buti del to ir yra vis dar sugyventiniai kad nera tikri, jog su jusu draugem nori buti (zinau, senoviska as, bet taip manau ir manysiu).

I sona galima nueiti ir po darbo... Kam gadinti savaitgali su draugais, gi plius tada atsiranda liudininku, is kuriu zmona gali tiesa iskvosti. Ypac kai jis juos gerai pazysta (o ir nesuprantu situaciju kai zmona nepazysta vyro draugu).

Pas jus nesiveda jokiu mergu ,nes zino, kad ispletkysit viska greitai. O zinodami koki ilga liezuvi turit, jie apsidraudzia.Tada jau, pasieme jusu sugyventini, gali eiti per mergas, kai baliavoja ne pas jumis.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 09 18, 11:52)
Pas jus  nesiveda jokiu mergu ,nes zino, kad ispletkysit viska greitai. O zinodami koki ilga liezuvi turit, jie apsidraudzia.Tada  jau, pasieme jusu sugyventini, gali eiti per mergas, kai  baliavoja ne pas jumis.

Na jau, na jau! Vedasi nebent pas save i namus baliavoti, o ten pas dauguma "sugyventines" yra, taigi su plastakem nepabaliavosi tongue.gif . Isvis jie turi daug idomesnes veiklos nei mergos. Plius maniskis niekada nenusigeria iki durnumo, klubu/baru nemegsta, zinau 100%, kad uz plastake pinigu niekada nemoketu. Taigi, jei jusu sutikti vyrai vienoki, nereiskia kad visi tokie pat doh.gif .
Atsakyti