Tai dabar jei as iseinu vakare su draugu sachmatais pazaisti, tai jis irgi turetu neistikimybe isivaizduoti??? Kitas dalykas tas, kad dar kai net nebuvom pazistami, mano puske bande ji kabinti, siulesi ten jam visaip, o jis net i kalbas nesileido, pasake jai, jog gyvenime laukia savo moters ir su jokiom kitom nemiega ir nemiegos ,lygiai taip pat, kaip ir vienai tokiai graziai lieknai karstai padavejai, kuri jam irgi ant kaklo bande lipti, kai jau draugavom- is jos -pacios ir is draugo sesers zinau, kad jis atstume ja. I visas komandiruotes vazinejo su vaikinu, kuris veliau susipazino su mano seserimi ir ja vede- siaip jie niekad nesutare, daznai riejasi, bet visvien, net jo nemegdamas, man pasake, kad jis idealiai istikimas- nueina visi i kavine ar bara kur pavalgyt, visi merginu prisikabina, su jom maloniai laika leidzia, o tas sedi telefona apsikabines, ba man vis sms raso. Is jo saipydavosi, kad jis su telefonu rankoj miegodavo!

QUOTE(swajojuu @ 2008 04 14, 18:53)
Tai dabar jei as iseinu vakare su draugu sachmatais pazaisti, tai jis irgi turetu neistikimybe isivaizduoti???
Jeigu jau taip tiki jo ištikimybę kam tu visiems taip teisiniesi, kad jis super, bet prieš tai sukuri temą abejodama ką daryti ir ar tai normalu?? Visiškai sau prieštarauji... Turbūt pati supranti,kad niekad negali būt garantuota kito žmogaus poelgiais...
Tema kai sukuriau, iskart pirmam pasisakyme pasakiau, kad apie neistikimybe nera snekos, tik apie PRISIGERIMA
Tema buvo tam, kad apsispresciau, ka daryt del tu nors ir retu, bet isimintinu prisigerimu, NEBUVO NEI VIENO SAKINIO, kuriame buciau istarus, jog itarineju neistikimybe ar kas nors panasaus
neistikimybe cia jau jus veliau jam pripaisete patys

QUOTE(gyvačiuke @ 2008 04 14, 16:57)
taip pat kaip ir as pati galiu nuieti i kluba, pasokti su bernais, pasakyti "sorry as uzimta", gryzti paryciais pas MB ir pasipasakoti kaip praleidau vakara.
nu tikrai ne visi vyrai tokie, kokie jusu gyvenime pasitaike. tiesiog rinktis reikia atidziau ir daugiau kalbetis.
Papildyta:
QUOTE(gyvačiuke @ 2008 04 14, 16:57)
va va, maniskis irgi i kluba manes nera pakvietes. O jei islekia, tai as nei nesuzinau..
dazniausiai buna jau siaip alucio isgeres, tada sokt usimano ir i kluba
suzinau tik kad jau gryzta is ten..va tada jau buna skandalas namie 
dazniausiai buna jau siaip alucio isgeres, tada sokt usimano ir i kluba

su MB visur einam kartu, zinau jo iprocius ir kaip jis bendrauja su kitais, kodel jis susitinka su draugais ir ka jis su jais veikia. laisvalaiki leidziam 90 proc kartu. i ta 10 proc ieina, kai as nenoriu niekur eiti, o jis nenori sedeti namie, arba as noriu su draugem iseiti be jo. jeigu nepasitikit vienas kitu, tai kam is vis tada kartu but?
QUOTE(Gege @ 2008 04 14, 20:19)
taip pat kaip ir as pati galiu nuieti i kluba, pasokti su bernais, pasakyti "sorry as uzimta", gryzti paryciais pas MB ir pasipasakoti kaip praleidau vakara.
nu tikrai ne visi vyrai tokie, kokie jusu gyvenime pasitaike. tiesiog rinktis reikia atidziau ir daugiau kalbetis.
Papildyta:
su MB visur einam kartu, zinau jo iprocius ir kaip jis bendrauja su kitais, kodel jis susitinka su draugais ir ka jis su jais veikia. laisvalaiki leidziam 90 proc kartu. i ta 10 proc ieina, kai as nenoriu niekur eiti, o jis nenori sedeti namie, arba as noriu su draugem iseiti be jo. jeigu nepasitikit vienas kitu, tai kam is vis tada kartu but?
Papildyta:

QUOTE(Gege @ 2008 04 14, 19:19)
jeigu nepasitikit vienas kitu, tai kam is vis tada kartu but?
Visiškai sutinku, kad santykiai be pasitikėjimo toli neis... Na bet sutikit, kad taip sakyti per naivu..."tai kam jam bunant su manimi kita moteris? Tuo labiau, jog visuomet man yra meilus, svelnus, demesingas ir kasdien kartoja, jog su manimi yra laimingas?"
QUOTE(Saaule @ 2008 04 14, 19:24)
Visiškai sutinku, kad santykiai be pasitikėjimo toli neis... Na bet sutikit, kad taip sakyti per naivu..."tai kam jam bunant su manimi kita moteris? Tuo labiau, jog visuomet man yra meilus, svelnus, demesingas ir kasdien kartoja, jog su manimi yra laimingas?"
ne naivu. paprastai trecio ieskoma, jeigu namie santykiai paslije.. o jeigu santykiai geri, tai tikrai nafig dar kazko ieskoti?
QUOTE(Gege @ 2008 04 14, 19:30)
ne naivu. paprastai trecio ieskoma, jeigu namie santykiai paslije.. o jeigu santykiai geri, tai tikrai nafig dar kazko ieskoti?
dairytis i salis pradedama ne tik kad namie tarpusavio santykiai paslije, tai daroma gyvenimo paivairinimui, pasitusijimui ir t.t. Net jeigu ir santykiai idealiausi visada buna pirmas kartas (sonan, netyciom). Jeigu pats nesi garantuotas uz save, kaip gali buti garantuotas uz kita.
Net ir ideliausias vyras vyras nukrypsta i sona. Ir jeigu manote kad jis yra darbe kada be paskambintumete ir kad grizta vakarais laiku namo, as tokiomis pasakomis netikiu. Dazniausiai tokie buta issinuomoja salia ofiso ir ten pietu metu seksauja.
Ir is tikruju jeigu viskas taip paciai atrodo gerai, nafig ieskoti. Bet i SB dusia neilysi ir nepamatysi.
QUOTE(laureta @ 2008 04 14, 20:02)
dairytis i salis pradedama ne tik kad namie tarpusavio santykiai paslije, tai daroma gyvenimo paivairinimui, pasitusijimui ir t.t. Net jeigu ir santykiai idealiausi visada buna pirmas kartas (sonan, netyciom). Jeigu pats nesi garantuotas uz save, kaip gali buti garantuotas uz kita.
Net ir ideliausias vyras vyras nukrypsta i sona. Ir jeigu manote kad jis yra darbe kada be paskambintumete ir kad grizta vakarais laiku namo, as tokiomis pasakomis netikiu. Dazniausiai tokie buta issinuomoja salia ofiso ir ten pietu metu seksauja. Ir is tikruju jeigu viskas taip paciai atrodo gerai, nafig ieskoti. Bet i SB dusia neilysi ir nepamatysi.
Net ir ideliausias vyras vyras nukrypsta i sona. Ir jeigu manote kad jis yra darbe kada be paskambintumete ir kad grizta vakarais laiku namo, as tokiomis pasakomis netikiu. Dazniausiai tokie buta issinuomoja salia ofiso ir ten pietu metu seksauja. Ir is tikruju jeigu viskas taip paciai atrodo gerai, nafig ieskoti. Bet i SB dusia neilysi ir nepamatysi.

uzuojauta, jeigu jus supa tokie vyrai. bet cia gal turtingu vyru beda? tokiu, kurie gali sau leisti neiti i darba, issinuomoti buta tam reikalui? ir dar reikia susirasti tokia, kuri susitikinetu tik pietu metu

o dairytis ka.. visi mes nuzvelgiam patruklius zmones. tik istikimybe cia ne prie ko

As ir nenoriu i dusia listi. Tik vieno dalyko nesuprantu, kam moteriai reikalingas vyras, jei ji juo nepasitiki ir kuria ivairiausias istorijas apie tai, kad jis galbut gali buti neistikimas? Nafik tada is viso tau tas vyras reikalingas?????? Bet kuris normalus zmogus, pavarges nuo tokiu moters fantazijos selsmu, kai jai nuolat rodosi, kad jis kazkur su kazkuo miegojo, galiausiai taip ir padarys- kam tokiai moteriai but istikimam, jei visvien itarineja, ramybes neduoda?
P.S. 1) mes esam sutare, jog jei taip nutiktum pasakytume vienas kitam apie tai vien jau is pagarbos zmogui, o tada jau kartu sprestume, ka darom ir kodel.
2) pries 2 m. buvo taip, jog jam tiesiog eme patikti kita mergina, jis atejo pas mane ir taip ir pasake "yra panele, kuri man patinka, negaleciau taves apgaudinet, todel iskart sakau" nu ir issiskyrem graziuoju draugiskai be pykcio. Po menesio parejo atgal, tada jau buvome tik draugais, taciau vel tapom pora, nes jis atkakliai irodinejo, kad nori buti su manim ir man pasipirso.
Papildyta:
Visu pirma, turite puikiai islavinta vaizduote, tik galbut nukreipiate ja ne ten
antra, jis pietauja namuose, su manimi
trecia, nemazai laiko ir jo darbe praleidziu,nes tai jo tevo imone, darbo daug, tad ir man jo atsiranda, as dokumentus tvarkau, jis pats praso, kad drauge i komandiruotes vaziuociau
P.S. 1) mes esam sutare, jog jei taip nutiktum pasakytume vienas kitam apie tai vien jau is pagarbos zmogui, o tada jau kartu sprestume, ka darom ir kodel.
2) pries 2 m. buvo taip, jog jam tiesiog eme patikti kita mergina, jis atejo pas mane ir taip ir pasake "yra panele, kuri man patinka, negaleciau taves apgaudinet, todel iskart sakau" nu ir issiskyrem graziuoju draugiskai be pykcio. Po menesio parejo atgal, tada jau buvome tik draugais, taciau vel tapom pora, nes jis atkakliai irodinejo, kad nori buti su manim ir man pasipirso.
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 04 14, 21:02)
Net ir ideliausias vyras vyras nukrypsta i sona. Ir jeigu manote kad jis yra darbe kada be paskambintumete ir kad grizta vakarais laiku namo, as tokiomis pasakomis netikiu. Dazniausiai tokie buta issinuomoja salia ofiso ir ten pietu metu seksauja.
Ir is tikruju jeigu viskas taip paciai atrodo gerai, nafig ieskoti. Bet i SB dusia neilysi ir nepamatysi.
Visu pirma, turite puikiai islavinta vaizduote, tik galbut nukreipiate ja ne ten

QUOTE(swajojuu @ 2008 04 14, 20:22)
Tik vieno dalyko nesuprantu, kam moteriai reikalingas vyras, jei ji juo nepasitiki ir kuria ivairiausias istorijas apie tai, kad jis galbut gali buti neistikimas? Nafik tada is viso tau tas vyras reikalingas??????
cia tuo atveju, jeigu moteris labai nepasitiki savim ir galvoja, kad geresnio nesusiras. pvz, kai vyras labai turtingas, o moteris "nusivylusi namu seimininke"

QUOTE(swajojuu @ 2008 04 14, 20:22)
antra, jis pietauja namuose, su manimi
trecia, nemazai laiko ir jo darbe praleidziu,nes tai jo tevo imone, darbo daug, tad ir man jo atsiranda, as dokumentus tvarkau, jis pats praso, kad drauge i komandiruotes vaziuociau 

Nezinau ar galiu pasigirti lakia vaizduote

Papildyta:
QUOTE(Gege @ 2008 04 14, 20:13)

uzuojauta, jeigu jus supa tokie vyrai. bet cia gal turtingu vyru beda? tokiu, kurie gali sau leisti neiti i darba, issinuomoti buta tam reikalui? ir dar reikia susirasti tokia, kuri susitikinetu tik pietu metu

o dairytis ka.. visi mes nuzvelgiam patruklius zmones. tik istikimybe cia ne prie ko

as i ju asmenini gyvenima nelendu. vyrai visa gyvenimo mane supa, nes dirbu tik vyriskame kolektyve, nenoreciau dirbti moteriskame.