Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

o ar vasarą patiktų dracenai pabūti lauke? pasidžiaugti lietumi? turiu minčių išnešti į lauką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 07 12, 08:23)
o ar vasarą  patiktų dracenai pabūti lauke? pasidžiaugti lietumi? turiu minčių išnešti į lauką rolleyes.gif

Lietus patiktų, bet tik tiesioginė saulė ne.
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2011 07 12, 10:53)
Lietus patiktų, bet tik tiesioginė saulė ne.

ačiū už info,manau apsigyvens ji pora savaičių lauke,kad pakvėpuotų grynu oru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 07 12, 08:23)
o ar vasarą  patiktų dracenai pabūti lauke? pasidžiaugti lietumi? turiu minčių išnešti į lauką rolleyes.gif

Jei tik turite kur pasodinti šiaurinėje namo pusėje, tai net labai patiktų mirksiukas.gif Aš savo suvargusią, nukankintą miltuotųjų skydamarių išnešiau prieš porą metų į lauką, nupurškiau su Actara ir pasodinau išėmusi iš vazono tiesiai į dirvą. Per vasarą ji taip atsigavo, suvešėjo, kad rudenį parsinešiau į kambarį tikrą gražuolę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2011 07 13, 08:06)
Jei tik turite kur pasodinti šiaurinėje namo pusėje, tai net labai patiktų mirksiukas.gif Aš savo suvargusią, nukankintą miltuotųjų skydamarių išnešiau prieš porą metų į lauką, nupurškiau su Actara ir pasodinau išėmusi iš vazono tiesiai į dirvą. Per vasarą ji taip atsigavo, suvešėjo, kad rudenį parsinešiau į kambarį tikrą gražuolę mirksiukas.gif

pas mane mintyse ją išnešti su vazonu,bet nesodinti,nes ji pas mane apie 2 metrus aukščio,būtų man per daug sudėtinga pasodinti smile.gif
Atsakyti
gal pasakysit kodel mano dracenai lapu galiukai ruduoja.auginu jau du metus.ir nera didele neperlaistau jos lyg bet lapu galai ruduoja g.gif
Atsakyti
o mano dracenai irgi lapu galiukai ruduoja, bet lapukai pradeda ruduot is vidurio. g.gif kas tai galetu but, kodel? per daug lyg ir nelaistau... verysad.gif
Atsakyti
zinau, kad ruduoja lapu galiukai nuo perlaistymo arba sauso oro, gal tuomet ja reiketu purksti, kad sausas oras jai maziau jaustusi. as nuolat purskiu, tai neturiu tokios bedos tfu tfu tfu smile.gif
Atsakyti
labutis visoms mergaitems 4u.gif nusipirkau dracena su graziu vazonu bet tik parvaziavus namo pamaciau kad vazone nera skylutes doh.gif ar cia taip ir turi but ar man kuo skubiau persodinti i normalu vazona? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 08 03, 17:20)
labutis visoms mergaitems 4u.gif nusipirkau dracena su graziu vazonu bet tik parvaziavus namo pamaciau kad vazone nera skylutes doh.gif ar cia taip ir turi but ar man kuo skubiau persodinti i normalu vazona? g.gif

patarciau persodint, nes jei be skylutes, tai bent jau drenazas geras turetu but, o kai is parduotuves, tai abejoju ar isvis to drenazo ten yra
Atsakyti

ir aš patariu persodinti i vazoną su skylute,man atrodo visos gėlės mėgsta vazonus su skylėmis rolleyes.gif
Atsakyti

as persikrauscius i savo buta gavau palikima is senuju seimininku dracena taip pat isodinta i vazona be skyluciu, jau antri metai gyvenam abi ir nesiskundziam biggrin.gif o vat parduotuvine mano mazyte kuria atsiveziau skursta ir galiausiai kotas put pradejo doh.gif o vazonas su skylutem kaip priklauso rolleyes.gif
Atsakyti