o ar vasarą patiktų dracenai pabūti lauke? pasidžiaugti lietumi? turiu minčių išnešti į lauką

QUOTE(žvilgsnė @ 2011 07 12, 08:23)
o ar vasarą patiktų dracenai pabūti lauke? pasidžiaugti lietumi? turiu minčių išnešti į lauką 

Lietus patiktų, bet tik tiesioginė saulė ne.
QUOTE(Irvel @ 2011 07 12, 10:53)
Lietus patiktų, bet tik tiesioginė saulė ne.
ačiū už info,manau apsigyvens ji pora savaičių lauke,kad pakvėpuotų grynu oru

QUOTE(žvilgsnė @ 2011 07 12, 08:23)

Jei tik turite kur pasodinti šiaurinėje namo pusėje, tai net labai patiktų

QUOTE(Astersita @ 2011 07 13, 08:06)
Jei tik turite kur pasodinti šiaurinėje namo pusėje, tai net labai patiktų
Aš savo suvargusią, nukankintą miltuotųjų skydamarių išnešiau prieš porą metų į lauką, nupurškiau su Actara ir pasodinau išėmusi iš vazono tiesiai į dirvą. Per vasarą ji taip atsigavo, suvešėjo, kad rudenį parsinešiau į kambarį tikrą gražuolę 

pas mane mintyse ją išnešti su vazonu,bet nesodinti,nes ji pas mane apie 2 metrus aukščio,būtų man per daug sudėtinga pasodinti

gal pasakysit kodel mano dracenai lapu galiukai ruduoja.auginu jau du metus.ir nera didele neperlaistau jos lyg bet lapu galai ruduoja

labutis visoms mergaitems
nusipirkau dracena su graziu vazonu bet tik parvaziavus namo pamaciau kad vazone nera skylutes
ar cia taip ir turi but ar man kuo skubiau persodinti i normalu vazona?

QUOTE(Doviliukep @ 2011 08 03, 17:20)
nusipirkau dracena su graziu vazonu bet tik parvaziavus namo pamaciau kad vazone nera skylutes

patarciau persodint, nes jei be skylutes, tai bent jau drenazas geras turetu but, o kai is parduotuves, tai abejoju ar isvis to drenazo ten yra

ir aš patariu persodinti i vazoną su skylute,man atrodo visos gėlės mėgsta vazonus su skylėmis

as persikrauscius i savo buta gavau palikima is senuju seimininku dracena taip pat isodinta i vazona be skyluciu, jau antri metai gyvenam abi ir nesiskundziam