Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

labas, turiu 2 dracenas. viena ta su seurais lapeleis, kita placiais margais lapais. noriu isigiti visas dracenu rusis, zadu dar isigit vienspalve, zaleis placiais lapais. sakikit kokiu dar ju ira.
Atsakyti
QUOTE(0taki0 @ 2011 08 15, 15:08)
labas, turiu 2 dracenas. viena ta su seurais lapeleis, kita placiais margais lapais. noriu isigiti visas dracenu rusis, zadu dar isigit vienspalve, zaleis placiais lapais. sakikit kokiu dar ju ira.

Įrašyk googlėje dracena ir ieškok, bet jei tik 2 turi, tai teks dar ne vieną įsigyti wink.gif
Atsakyti
biggrin.gif aciu
Atsakyti
Man reikia pagalbos blush2.gif Mano gelyte augo labai graziai, pastaruoju metu kazkas pasidare, pradejo lapai geltonuoti ir kristi. Zeme tikrai ne slapia, ne perlieta niekada. Lpai valomi pastoviai. Negauna tiesioginiu saules spinduliu. Kas jai galejo nutikti? kaip ja isgelbeti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bbubbble @ 2011 09 14, 13:01)
Man reikia pagalbos blush2.gif  Mano gelyte augo labai graziai, pastaruoju metu kazkas pasidare, pradejo lapai geltonuoti ir kristi. Zeme tikrai ne slapia, ne perlieta niekada. Lpai valomi pastoviai. Negauna tiesioginiu saules spinduliu. Kas jai galejo nutikti? kaip ja isgelbeti? g.gif

dregmes per mazai gal?
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 09 14, 11:12)
dregmes per mazai gal?

tai kad negali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bbubbble @ 2011 09 14, 13:01)
Man reikia pagalbos blush2.gif  Mano gelyte augo labai graziai, pastaruoju metu kazkas pasidare, pradejo lapai geltonuoti ir kristi. Zeme tikrai ne slapia, ne perlieta niekada. Lpai valomi pastoviai. Negauna tiesioginiu saules spinduliu. Kas jai galejo nutikti? kaip ja isgelbeti? g.gif

Noramalus dalykas,kad keletas lapų pageltonuoja ir nukrenta.Ar visi pas jus geltonuoja?
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 09 14, 11:50)
Noramalus dalykas,kad  keletas lapų  pageltonuoja ir nukrenta.Ar visi pas jus geltonuoja?

Ne visi, bet kas diena po viena geltona lapeli nukrenta.
Atsakyti
QUOTE(Bbubbble @ 2011 09 14, 14:01)
Ne visi, bet kas diena po viena geltona lapeli nukrenta.

viskas tvarkoje,taip turi būt:)
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 09 14, 12:12)
viskas tvarkoje,taip turi būt:)

Net palengvejo tai perskaicius. aciu 4u.gif
Atsakyti
Šiaip lapai geltonuoja kai gėlė gauna per daug vandens,stovi per tamsioje vietoje,per šiltai arba per šaltai.Dar būna nuo azoto trūkumo.
Manau kasdien po lapą-kažkas negerai.Kad kas kažkiek laiko nukrenta po lapelį-nieko tokio,bet kasdien.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2011 09 14, 13:01)
Šiaip lapai geltonuoja kai gėlė gauna per daug vandens,stovi per tamsioje vietoje,per šiltai arba per šaltai.Dar būna nuo azoto trūkumo.
Manau kasdien po lapą-kažkas negerai.Kad kas kažkiek laiko nukrenta po lapelį-nieko tokio,bet kasdien.. schmoll.gif

Per daug vandens tikrai negauna, tamsioje vietoje nestovi, bet ir ant tiesioginiu spinduliu nebuna, pas mane kambarys vesokas, bet nemanau tikrai kad nuoto, nes nuo pat pradziu ji auga tokioje kambario temperaturoje. Gal kokiu patarimu turit, kad nekristu tie lapai?
Atsakyti