Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 08:11)
Ja ja- paišlaidavom  tongue.gif
Aš tai nepjaučiau- palaukčiau, laistyčiau ir mylėčiau, juk svogūnas turi sustiprėti  mirksiukas.gif

O kur tavo sąrašiukas  bigsmile.gif

ok, taip ir padarysiu smile.gif o jam dabar daug šviesos reikia? neščiau į užkampį, kur mažiau šviesos, bet šiluma normali unsure.gif

jei apie mano sąrašiuką klausi - nesisakiau, jau du pirkau shetelinge, šiaip visokių išlaidų yra, tai pataupiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 22, 09:18)
ok, taip ir padarysiu smile.gif o jam dabar daug šviesos reikia? neščiau į užkampį, kur mažiau šviesos, bet šiluma normali  unsure.gif

jei apie mano sąrašiuką klausi - nesisakiau, jau du pirkau shetelinge, šiaip visokių išlaidų yra, tai pataupiau  ax.gif

Čia tavęs klausė kokių amarilių turi lotuliukas.gif Mes visos sąrašiukus pristatom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 22, 09:18)
ok, taip ir padarysiu smile.gif o jam dabar daug šviesos reikia? neščiau į užkampį, kur mažiau šviesos, bet šiluma normali  unsure.gif

jei apie mano sąrašiuką klausi - nesisakiau, jau du pirkau shetelinge, šiaip visokių išlaidų yra, tai pataupiau  ax.gif

muminukas atisiliko, nuo pasaulio sukimosi 4u.gif
Atsakyti
a, ok. turiu:
moonlight -------
white nymph-------šitie du teoriškai, dar nežydėjo
kolibrį
už 5 litus oranžinį
baltą, kuris pavasarį buvo operuotas, todėl nežydėjo dar
bordinį, kuris žydėjo, kai mažulį pagimdžiau
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 08:12)
thumbup.gif  thumbup.gif
Tad SORRY, bet rausvakraštis liks namuose  mirksiukas.gif

Jaute mano sirdis unsure.gif Na tada i norimu sarasa itraukiu obuolini smile.gif ir betkoki balta garbaniu..gali but ir beveislis ..bet koks ,kad tik veidukas grazus butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 22, 08:22)
muminukas atisiliko, nuo pasaulio sukimosi  4u.gif

aga, jūs labai užsisakinėjot, o aš norėjau susilaikyti, tai nosies nekišau blush2.gif

o norėti tai daug ko noriu, man gražu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 22 spalio 2009 - 08:25
QUOTE(muminukas @ 2009 10 22, 09:24)
a, ok. turiu:
moonlight -------
white nymph-------šitie du teoriškai, dar nežydėjo
kolibrį
už 5 litus oranžinį
baltą, kuris pavasarį buvo operuotas, todėl nežydėjo dar
bordinį, kuris žydėjo, kai mažulį pagimdžiau

Kur buvai pradingusi? g.gif Gal ligos buvo užpuolę ar amarilių nebemyli? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 22, 08:25)
Kur buvai pradingusi? g.gif Gal ligos buvo užpuolę ar amarilių nebemyli? lotuliukas.gif

kitose temose tongue.gif

reik tą penkialitį persodinti, nes labai durpėse. dar ir vaikiuką turi thumbup.gif

ai, dar man labai patinka kažkoks kalėdų žvaigždė:
user posted image
kažkas tokio.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 22, 09:25)
aga, jūs labai užsisakinėjot, o aš norėjau susilaikyti, tai nosies nekišau  blush2.gif

o norėti tai daug ko noriu, man gražu  biggrin.gif

Aš nieko neužsisakiau, bet jau vaikus tai visus gimusius ir negimusius užsisakiau, labai noriu, ale doh.gif
O tu žiūr kitose temose pasisakai tik amarilkas apleidai g.gif Negerai, kažkas čia daros, greit pasiaiškinimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mūsų ir taip gretos nesuper gausios mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2009 10 22, 09:24)
Jaute mano sirdis unsure.gif Na tada i norimu sarasa itraukiu obuolini smile.gif ir betkoki balta garbaniu..gali but ir beveislis ..bet koks ,kad tik veidukas grazus butu lotuliukas.gif

Čia motinos balsas prabilo, meilė vaikui be jokių išskaičiavimų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 22, 08:27)
kitose temose  tongue.gif

reik tą penkialitį persodinti, nes labai durpėse. dar ir vaikiuką turi  thumbup.gif

ai, dar man labai patinka kažkoks kalėdų žvaigždė:
user posted image
kažkas tokio.

noriu "penkialicio "vaikiuko" bigsmile.gif galiu rezervuot?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 22, 09:24)

REZERVACIJA BAIGĖSI lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar laukiam APSIVAIKAVUSIŲ amarilkų, tik tada rezervai vyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Teska, taigi sakau - norėjau susilaikyti nuo neplanuotų pirkinių cool.gif o tai būčiau pasidavusi masinei psichozei... pažįstu save smile.gif

Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2009 10 22, 08:32)
noriu "penkialicio "vaikiuko" bigsmile.gif galiu rezervuot?

oi, zebrina, galima. tik penkialitis paprastas oranžinis, ne kaip paveiksiuke. paveiksliuke mano pačios noras smile.gif o gal tau tą vaiką iškart dabar persodinant siųsti? blyn, dar numarinsiu aš jį, toks sliekas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 22 spalio 2009 - 08:34