Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 08:26)

Nea  schmoll.gif Dvi turbūt sumaišė ir vietoj jo man įdėjo Blossom Peacock  unsure.gif Gal kuri gavot mano Cybister Bogota blink.gif Labai norėčiau atgauti savo vaiką  blush2.gif

Tu gavai mano, o aš Tavo - mainykim lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 22, 08:39)
Tu gavai mano, o aš Tavo - mainykim  lotuliukas.gif  doh.gif

VALIO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Atradau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai tu siųsk paštu man, o aš tau mirksiukas.gif
Uffff, kaip gerai karsta.gif

Tu mano adresą turi ??? Aš tai tavo turiu mirksiukas.gif Tik tau išsiųsiu rytoj- vakare supakuosiu ir iš ryto išsiųsiu mirksiukas.gif Nu kaip visada hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 spalio 2009 - 07:42
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 08:41)
VALIO  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Atradau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai tu siųsk paštu man, o aš tau  mirksiukas.gif
Uffff, kaip gerai  karsta.gif

Tu mano adresą turi ??? Aš tai tavo turiu  mirksiukas.gif Tik tau išsiųsiu rytoj- vakare supakuosiu ir iš ryto išsiųsiu  mirksiukas.gif Nu kaip visada  hihihi.gif  hihihi.gif

thumbup.gif Parašiau Tau AŽ. Siųsk, kaip visada, neregistruotu, nes gaunu mirksiukas.gif Aš taip pat išsiųsiu rytoj, nes esu darbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 08:26)
Sveikutės  mirksiukas.gif

Vakarais prie PC labai retai prisėdu, nes darbe visą dieną kabau, tai namie norisi pailsėti  biggrin.gif
O mano obuolinis kažkoks ne obuolinis  tongue.gif Prašau jūsų nuomonės  mirksiukas.gif

user posted image

Nea  schmoll.gif Dvi turbūt sumaišė ir vietoj jo man įdėjo Blossom Peacock  unsure.gif Gal kuri gavot mano Cybister Bogota blink.gif Labai norėčiau atgauti savo vaiką  blush2.gif

O gal svogūnas ligotas? Mano obuolinis pernai taip pat keistas buvo, toks vargšiukas. Bet aš pirkau dėžutėje(kur Maximose būdavo) ir žiedstiebis buvo jau daug išlindęs pabalęs. Tai aš nutariau, kad spalvos normaliai neparodė dėl netinkamų sąlygų. verysad.gif
Atsakyti
O kaip jums mano Riminis g.gif g.gif Kas čia per hibridas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nors man jis TOKS GRAŽUS karsta.gif Tie rausvi krašteliai wub.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

matau, jau apsipirkot smile.gif

klausimas - mano už 5 litus labai gražiai žydi, aš jį nusipjoviau ir pasimerkiau. bet ką su lapais daryti? jie man lyg ir gelsta nuo apačios unsure.gif negi pjauti ir migdyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 22, 09:04)
O gal svogūnas ligotas? Mano obuolinis pernai taip pat keistas buvo, toks vargšiukas. Bet aš pirkau dėžutėje(kur Maximose būdavo) ir žiedstiebis buvo jau daug išlindęs pabalęs. Tai aš nutariau, kad spalvos normaliai neparodė dėl netinkamų sąlygų. verysad.gif

drinks_cheers.gif Aš praeitais metais irgi kankinį obuolinį įsigijau. Bet čia tai TIKRAI sveikas svogūnas, geros sąlygos buvo rolleyes.gif Čia šiaip siurprizas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 09:06)
drinks_cheers.gif Aš praeitais metais irgi kankinį obuolinį įsigijau. Bet čia tai TIKRAI sveikas svogūnas, geros sąlygos buvo  rolleyes.gif Čia šiaip siurprizas  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai, ten obuoliukais nekvepia schmoll.gif Man panašu, kad biskiuką su nenuplautu peiliukau kas pasidarbavo, bet labai puikiai gavosi wub.gif Labai super toks ružavumas drinks_cheers.gif Šitaip raustama iš gėdos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 22 spalio 2009 - 08:11
QUOTE(muminukas @ 2009 10 22, 09:06)
labas rytas smile.gif

matau, jau apsipirkot smile.gif

klausimas - mano už 5 litus labai gražiai žydi, aš jį nusipjoviau ir pasimerkiau. bet ką su lapais daryti? jie man lyg ir gelsta nuo apačios unsure.gif negi pjauti ir migdyti? unsure.gif

Ja ja- paišlaidavom tongue.gif
Aš tai nepjaučiau- palaukčiau, laistyčiau ir mylėčiau, juk svogūnas turi sustiprėti mirksiukas.gif

O kur tavo sąrašiukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 09:05)
O kaip jums mano Riminis  g.gif  g.gif Kas čia per hibridas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nors man jis TOKS GRAŽUS  karsta.gif Tie rausvi krašteliai  wub.gif

Romantika dvelkia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 22, 09:11)
Tai, ten obuoliukais nekvepia  schmoll.gif  Man panašu, kad biskiuką su nenuplautu peiliukau kas pasidarbavo, bet labai puikiai gavosi  wub.gif  Labai super toks ružavumas  drinks_cheers.gif  Šitaip raustama iš gėdos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Tad SORRY, bet rausvakraštis liks namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 09:12)
thumbup.gif  thumbup.gif
Tad SORRY, bet rausvakraštis liks namuose  mirksiukas.gif

Tokį tikrai verta pasilikti thumbup.gif
Atsakyti