Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

[quote=jediara,2009 10 21, 16:51]
Kur tavo sąrašiukas bigsmile.gif blush2.gif

Aš jau šiandien bėgu bye1.gif bye1.gif Namo grįžta Dvi parskraidintos gėlytės ir dar du berniukai mamos išsiilgę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Taigi iki 17 val. sėdžiu darbe doh.gif , o žinau, kad gavau namuose siuntinuką thumbup.gif
[/quote]
Šiandien tau šventė 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 21, 15:43)
Aš turiu:
Samba wub.gif
Flaming Peacock wub.gif
Blossom Peacock wub.gif
Celisa wub.gif
Minerva wub.gif
Alfresco wub.gif
Antarctica wub.gif
Apple Blossom wub.gif
Ambiance wub.gif
Red Lion wub.gif

Joooooo blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Oi panos bus čia balius kai sarašiukas pasirodys drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi labai laukiu bigsmile.gif
Ice tea kaip ten del to tavo neziniuko?..kvepia obuoliais? hihihi.gif
Atsakyti
Gryžusi radau siuntinukus clap.gif
Tai "Elvas", "Double Dragon" ir "Double Record" - paskutinieji jau leidžia žiedelius, tiek, kad svogūnai turi rauvokų dėmių, bet šiaip kieti thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 21, 18:43)
As irgi labai laukiu bigsmile.gif
Ice tea kaip ten del to tavo neziniuko?..kvepia obuoliais? hihihi.gif

Ice tea tikriausiai atsiprašinėja "obuoliuko", kad prieš visą Lietuvą apšaukė doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 10 21, 19:01)
Gryžusi radau siuntinukus  clap.gif
Tai "Elvas", "Double Dragon" ir "Double Record" - paskutinieji jau leidžia žiedelius, tiek, kad svogūnai turi rauvokų dėmių, bet šiaip kieti  thumbup.gif

user posted image

tai tuoj galėsi džiaugtis žiedais wub.gif
Atsakyti
pioneer.gif Raportuoju
Lemon Lime ir jo: 2 rezervuoti vaikai, dar 3 vaikai įtariami blush2.gif lotuliukas.gif
Bevaikiai: Red Lion, baltas (įtariu White Nymph, pagal pasą Arctic White, foto buvau anoj temoj įdėjus), tradiciniai 7- 1 iš jų rezervuotas
Svogūnai neseniai įsigyti, dar giliai miega: Papillio, Lima, Liberty, Charisma, White Nymph, Moonlight
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 21, 19:03)

tai tuoj galėsi džiaugtis žiedais wub.gif

Taip biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai jau cia besilankiau. Galvojau persirgau jau amariliu liga, bet siandien namo parsitempiau dar viena amarili ax.gif Tiesiog pamaciau ir negalejau praeiti. Dar nebuvau macius tokio dydzio svoguno. Leidzia du ziedstiebius. Nuotraukoje parodytas ruzavas, bet aisku bus kitoks.
Niekad dar nemigdziau saviskiu amariliu, tai kilo keletas klausimu. As saviskius retkarciais labai mazai palaistau, bet lapai net negalvoja geltonuoti. Ar reikiai visiskai nustoti laistyt? Kai visi lapai pagels, traukti is zemiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 21 spalio 2009 - 19:10
QUOTE(Pandora @ 2009 10 21, 20:09)
Sveikos  4u.gif
Seniai jau cia besilankiau. Galvojau persirgau jau amariliu liga, bet siandien namo parsitempiau dar viena amarili  ax.gif Tiesiog pamaciau ir negalejau praeiti. Dar nebuvau macius tokio dydzio svoguno. Leidzia du ziedstiebius. Nuotraukoje parodytas ruzavas, bet aisku bus kitoks.
Niekad dar nemigdziau saviskiu amariliu, tai kilo keletas klausimu. As saviskius retkarciais labai mazai palaistau, bet lapai net negalvoja geltonuoti. Ar reikiai visiskai nustoti laistyt? Kai visi lapai pagels, traukti is zemiu?

laba man amariliai ir patinka, as tai su jeis darau taip.. vasara susodinu i darza , rudeni iskasu ir sudedu visus i dezute biski zemem apipilu ir laikau sklepe, paskui anksti pavasari susodinu i lovelius ir visa pavasari dziaugiuosi ziedu gausa 4u.gif 4u.gif , o jua kai perzydi tada vel i darza i laukiam rudens mirksiukas.gif
Atsakyti
Surašau ir aš savo "turtą" 4u.gif Klaustukai, tai kurie dar nežydėjo , tik pagal "pasą" hihihi.gif turėtų tokie būti:
White Nymph (?);
Red Nymph (?);
Cybister gr. (bevardis);
Papilio (?);
Double Dragon (?);
Double Record (?);
Elvas (?);
Minerva;
Nežiniukas (?);
Dancing Queen;
Red Lion;
Lady Jane
Baltas paprastas.

Rezervuoju Ice Queen(baltą garbanių , ) iš Ice tea ax.gif 4u.gif

Ice tea, ar gavai Cybister Bogota iš Dvi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 21 spalio 2009 - 21:07
Sveikutės mirksiukas.gif

Vakarais prie PC labai retai prisėdu, nes darbe visą dieną kabau, tai namie norisi pailsėti biggrin.gif
O mano obuolinis kažkoks ne obuolinis tongue.gif Prašau jūsų nuomonės mirksiukas.gif

user posted image
QUOTE(jediara @ 2009 10 21, 21:57)
Ice tea, ar gavai Cybister Bogota iš Dvi? g.gif

Nea schmoll.gif Dvi turbūt sumaišė ir vietoj jo man įdėjo Blossom Peacock unsure.gif Gal kuri gavot mano Cybister Bogota blink.gif Labai norėčiau atgauti savo vaiką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 spalio 2009 - 07:27