Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(Renita456 @ 2009 10 23, 16:40)
Gal kuriai reikia balto amarilio su 2 ziedkociais

pilnaviduris? ax.gif tada man mirksiukas.gif
Atsakyti
Ant paveikslelio nepilnaviduris bet gali buti visko
Atsakyti
Oi merginos mane negera nuojauta kankina, oi kankina doh.gif O jusu mergos nekankina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 23 spalio 2009 - 17:33
QUOTE(Teska @ 2009 10 23, 17:31)
Oi merginos mane negera nuojauta kankina, oi kankina  doh.gif  O jusu mergos nekankina?  g.gif

kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 23, 18:57)

Ateina amariliu sezonas, ir verks pinigines kruvinom asarom doh.gif Visa diena gundausi nulekt i senukus doh.gif Oi laikausi, bet nezinau kiek istversiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 23, 19:20)
Ateina amariliu sezonas, ir verks pinigines kruvinom asarom  doh.gif  Visa diena gundausi nulekt i senukus  doh.gif  Oi laikausi, bet nezinau kiek istversiu  doh.gif

O ko Tu taip kankiniesi - paverks piniginės, o kai ašaros "pasibaigs" nustos. Štai gavau tris amarilius, kuriuos buvau užsakiusi liepos mėn (net jau pamiršau), praėjusią savaitę atsiuntė sąskaitą apmokėjimui ir neklausia, iš kur gausiu pinigų doh.gif , taip ir Tu - "prasisuksi" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 23, 19:25)
O ko Tu taip kankiniesi - paverks piniginės, o kai ašaros "pasibaigs" nustos. Štai  gavau tris amarilius, kuriuos buvau užsakiusi liepos mėn (net jau pamiršau), praėjusią  savaitę atsiuntė sąskaitą apmokėjimui ir neklausia, iš kur gausiu pinigų  doh.gif , taip ir Tu - "prasisuksi"  mirksiukas.gif

Bijau pradet, nes tada labai sunkiai sustoju, dabar kaip ir apsiramines pirkimas, bet bijau kad priepuolis neuzeitu. Tada tai jau kaip uzger... tai nesustosiu, tokia ta liga... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 23, 19:30)
Bijau pradet, nes tada labai sunkiai sustoju, dabar kaip ir apsiramines pirkimas, bet bijau kad priepuolis neuzeitu. Tada tai jau kaip uzger... tai nesustosiu, tokia ta liga...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žinau, ką tai reiškia lotuliukas.gif bet Tu ne viena friends.gif
Atsakyti
As va toki internete nuziurejau,,noreciau nusipirkt,tik dabar cia pas mus streikai pastuose,tai reikia dar palaukti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Na ir pleputės thumbup.gif O aš iš medžioklės clap.gif clap_1.gif yahoo.gif yess.gif good.gif
Nusipirkau "Ferrari":
http://www.kebol.nl/...tamaryllis-/105
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 23, 19:36)
Na ir pleputės thumbup.gif O aš iš medžioklės clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  yess.gif  good.gif
Nusipirkau "Ferrari":
http://www.kebol.nl/...tamaryllis-/105

Sveikinu 4u.gif Laukiam žiedų ir foto vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 23, 19:38)
Sveikinu  4u.gif  Laukiam žiedų ir foto  vacation4.gif

Būtinai pioneer.gif
Atsakyti