Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(diasaja @ 2009 10 23, 18:36)
Na ir pleputės thumbup.gif O aš iš medžioklės clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  yess.gif  good.gif
Nusipirkau "Ferrari":
http://www.kebol.nl/...tamaryllis-/105

Kaip prabangiai skamba "FERRARI" thumbup.gif wub.gif bet ir ziedas vertas pavadinimo thumbup.gif lauksim originalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 23, 19:36)
Na ir pleputės thumbup.gif O aš iš medžioklės clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  yess.gif  good.gif
Nusipirkau "Ferrari":
http://www.kebol.nl/...tamaryllis-/105

O jetau koks grozis, as ir i medziokleeeeeee wub.gif nuoru sventes svest doh.gif doh.gif doh.gif Zudai verysad.gif duri peili i mano sirdi, as taip tvardausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 23, 20:02)
Kaip prabangiai skamba "FERRARI" thumbup.gif  wub.gif bet ir ziedas vertas pavadinimo thumbup.gif lauksim originalo mirksiukas.gif

Mane ir suintrigavo pavadinimas. Nors panašus į Red Lion, bet pirkau blush2.gif neatsilaikiau. Veiksmas vyko Megos senukuose. Kaina 13,50. Buvo dar baltų "Arctik Wite".
Atsakyti
nu ka...medžioklės sezonas atsidaro doh.gif reik važiuot ryt i Megą, nors nemėgstu savaitgaliais ten lankytis, bet jei uždelsiu, jaučiu neliks.... rolleyes.gif
biggrin.gif biggrin.gif

o ten svogūnai, ar yra ir žydinčių??
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 10 23, 20:29)
nu ka...medžioklės sezonas atsidaro doh.gif  reik važiuot ryt i Megą, nors nemėgstu savaitgaliais ten lankytis, bet jei uždelsiu, jaučiu neliks.... rolleyes.gif
biggrin.gif  biggrin.gif

o ten svogūnai, ar yra ir žydinčių??

Tik žiedstiebiai ir nesimato spalvos. Prie RIMI, kur yra gėlių parduotuvė, tai yra Minerva, žiedas bando rodyti spalvą, toks pabalęs. Kaina-15,-
Atsakyti
tai gerai, reiks prasisukt pro Megos centrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 23, 19:12)
Mane ir suintrigavo pavadinimas. Nors panašus į Red Lion, bet pirkau blush2.gif neatsilaikiau. Veiksmas vyko Megos senukuose. Kaina 13,50. Buvo dar baltų "Arctik Wite".

O tu vazonelyje pirkai ar svoguna?Noooooriu baltuko karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 23, 20:40)
O tu vazonelyje pirkai ar svoguna?Noooooriu baltuko karsta.gif

Vazonėlyje. Bet aš visą laiką persodinu į komposto žemės ir durpių mišinį. Puiki proga ir svogūną apžiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 23, 19:52)
Vazonėlyje. Bet aš visą laiką persodinu į komposto žemės ir durpių mišinį. Puiki proga ir svogūną apžiūrėti smile.gif

O svogunai dideli, kieti?Gal atsirastu geradaris galintis nupirkt ir atsiust blush2.gif eina sau kaip noriu-neuzmigsiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 23, 20:55)
O svogunai dideli, kieti?Gal atsirastu geradaris galintis nupirkt ir atsiust blush2.gif eina sau kaip noriu-neuzmigsiu doh.gif  lotuliukas.gif

Šiandien dar nepersodinau, tai rytoj tiksliau galėsiu parašyti. Svogūnas visas durpėse. Tikimybė, kad suminkštėjęs, bet raudonumų ir puvinio iš viršaus nesimato. O dėl svogūno siuntimo, tai aš nerizikuočiau dabar, nes žiedstiebiai ilgoki. Nebent kas sutiktų pas save priglausti kol nužydės.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 23, 20:00)
Šiandien dar nepersodinau, tai rytoj tiksliau galėsiu parašyti. Svogūnas visas durpėse. Tikimybė, kad suminkštėjęs, bet raudonumų ir puvinio iš viršaus nesimato. O dėl svogūno siuntimo, tai aš nerizikuočiau dabar, nes žiedstiebiai ilgoki.  Nebent kas sutiktų pas save priglausti kol nužydės.

Jei ilgoki tada taip,neverta rizikuot... g.gif,nebent labai jau ipatingai ipakavus...
parasyk ry koks svogunu stovis,labai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 23, 21:05)
Jei ilgoki tada taip,neverta rizikuot... g.gif,nebent labai jau ipatingai ipakavus...
  parasyk ry koks svogunu stovis,labai smalsu ax.gif

Būtinai pioneer.gif
Atsakyti