Nugi geri pas jus senukai
Banginyje tik Red Lion, ir Snow White - bet paveikslelyje ant vazono nupiestas nepilnaviduris, toks paprastas baltas, tai dabar net nezinau, koks. O ir kainos - 19.99. Kazi, kodel pas jus Kaune po 14 lituku? Gal reikejo ta balta prigriebti? Banginyje dar ne sezonas - keturi vazoneliai stovi - ir milijonas orchideju...
O mano svogunai man atrodo raudonlige susirgo
QUOTE(daivasen @ 2009 10 24, 11:45)
Na ar kazkuo tikriausiai puviniu, pasiskaitinejau tai dabar jau taip atrodo....
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 08:26)
Nea
Dvi turbūt sumaišė ir vietoj jo man įdėjo Blossom Peacock
Gal kuri gavot mano Cybister Bogota
Labai norėčiau atgauti savo vaiką 
QUOTE(jediara @ 2009 10 22, 08:39)
Oi, miargai, kaip gerai, kad atsirinkot
QUOTE(Teska @ 2009 10 22, 11:20)
Aš irgi po medžioklės
O man White Wonder. Rūšis visiškai nauja, nuotraukos neradau net internete, tai teks palaukti kol pražydės.
Vsio, aš medžioklės sezoną uždarau, o tai jau vietų ant palangių nebent pas kaimynus tuoj bus
QUOTE(daivasen @ 2009 10 24, 10:45)
Normalūs svogūnai
QUOTE(daivasen @ 2009 10 24, 14:00)
Tai sakot kad viskas cia gerai as tik panikuoju.....o jei savo nuraminimui as juos zelionke nutepciau nepakenks gal?
Dar idesiu nuotrauku is arciau nufotografuotas
Dar idesiu nuotrauku is arciau nufotografuotas

kairėje pusėje esantį aš dar aplupinėčiau. Apačioje ten pas jį man nelabai gražu, kaip kokia žaizdelė. Aš dar pelenais apibarstyčiau.
Merginos, palyginkit foto su muminuko ir šita, kurią įkeliu. Man jie labai panašūs. Ko gero bus krikštynos
Papildyta:
Vardas - Apricot Beauty
Va radau nuotrauką savo medžioklės laimikio.
White wonder

ten toks suminkstejimas kaip papuvimas kai emiau tai ir pradreskiau lengvai...o tai ta virsutini kairi aplupinet ar apatini kur su demem..,?
QUOTE(Dvi @ 2009 10 24, 14:08)
QUOTE(Steputė @ 2009 10 23, 16:22)
Visada maniau, kad Lietuva švogerių, benamių kačių ir beveislių šunų kraštas. Pasirodo, dar ir prasčiokiškų amarilkų. Kokį apgailėtiną inventoriaus sąrašą čia paskelbėte. Skurdu. Jeigu ne paskutiniai DVI pirkiniai iš Švedijos, tai būtų beveik vien bobutiškos rūžavos amarilkos. XXI amžiuje ir Europoje - gėda, jei kas sužinos. O gal tik prisimetat ir tikrąsias vertybes slepiat nuo visuomenės? Nes jei tik tokius teturite, tai nėra ko sėdėti forume. Marš vaikams valgyti ruošti ir vyrams kojinių plauti.
Oi, vos nepamršau! Tas negimusių vaikų dalinijimasis - kažkas protu nesuvokiama, kažkas nesveiko, kraupaus.
Oi, vos nepamršau! Tas negimusių vaikų dalinijimasis - kažkas protu nesuvokiama, kažkas nesveiko, kraupaus.