Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

Nugi geri pas jus senukai sad.gif Banginyje tik Red Lion, ir Snow White - bet paveikslelyje ant vazono nupiestas nepilnaviduris, toks paprastas baltas, tai dabar net nezinau, koks. O ir kainos - 19.99. Kazi, kodel pas jus Kaune po 14 lituku? Gal reikejo ta balta prigriebti? Banginyje dar ne sezonas - keturi vazoneliai stovi - ir milijonas orchideju...
Atsakyti
O mano svogunai man atrodo raudonlige susirgo verysad.gif
Atsakyti
Na ar kazkuo tikriausiai puviniu, pasiskaitinejau tai dabar jau taip atrodo....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 10 24, 11:45)

g.gif Man tai jie atrodo normalūs, sveiki ir gražūs svogunėliai..
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 22, 08:26)
Nea  schmoll.gif Dvi turbūt sumaišė ir vietoj jo man įdėjo Blossom Peacock  unsure.gif Gal kuri gavot mano Cybister Bogota blink.gif Labai norėčiau atgauti savo vaiką  blush2.gif

QUOTE(jediara @ 2009 10 22, 08:39)
Tu gavai mano, o aš Tavo - mainykim  lotuliukas.gif  doh.gif

Oi, miargai, kaip gerai, kad atsirinkot blush2.gif Nugis dėliojau, dėliojau, o jau po to matyt blogai adresus surašiau blush2.gif Labai atsiprašau blush2.gif
QUOTE(Teska @ 2009 10 22, 11:20)
Kas eis į medžioklę tai ir naujienas tikiuos parašys GARSIAI  mirksiukas.gif

Aš irgi po medžioklės lotuliukas.gif lotuliukas.gif Diasajai pridėkit į sąrašą Elvas, Pink Nymph (rezervuota Dvi) lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir Benfica (rezervuota Dvi)
O man White Wonder. Rūšis visiškai nauja, nuotraukos neradau net internete, tai teks palaukti kol pražydės. ax.gif
Vsio, aš medžioklės sezoną uždarau, o tai jau vietų ant palangių nebent pas kaimynus tuoj bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 24 spalio 2009 - 12:37
QUOTE(daivasen @ 2009 10 24, 10:45)
user posted image

Normalūs svogūnai blink.gif Ir internetiniuose psl. nuotraukuose tokie. Jeigu būtų liga, tai tikrai nedėtų į internetą smile.gif
Atsakyti
Tai sakot kad viskas cia gerai as tik panikuoju.....o jei savo nuraminimui as juos zelionke nutepciau nepakenks gal?
Dar idesiu nuotrauku is arciau nufotografuotasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 10 24, 14:00)
Tai sakot kad viskas cia gerai as tik panikuoju.....o jei savo nuraminimui as juos zelionke nutepciau nepakenks gal?
Dar idesiu nuotrauku is arciau nufotografuotasuser posted image

kairėje pusėje esantį aš dar aplupinėčiau. Apačioje ten pas jį man nelabai gražu, kaip kokia žaizdelė. Aš dar pelenais apibarstyčiau.
Merginos, palyginkit foto su muminuko ir šita, kurią įkeliu. Man jie labai panašūs. Ko gero bus krikštynos thumbup.gif

Papildyta:
Vardas - Apricot Beauty wub.gif
Atsakyti
Va radau nuotrauką savo medžioklės laimikio.
White wonder
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 24 spalio 2009 - 14:11
ten toks suminkstejimas kaip papuvimas kai emiau tai ir pradreskiau lengvai...o tai ta virsutini kairi aplupinet ar apatini kur su demem..,?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 24, 14:08)
Va radau nuotrauką savo medžioklės laimikio.
White wonder
user posted image
user posted image

wub.gif swoon.gif koks grozis thumbup.gif o kur cia taip pasiseke..ir uz kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2009 10 23, 16:22)
Visada maniau, kad Lietuva švogerių, benamių kačių ir beveislių šunų kraštas. Pasirodo, dar ir prasčiokiškų amarilkų. Kokį apgailėtiną inventoriaus sąrašą čia paskelbėte. Skurdu. Jeigu ne paskutiniai DVI pirkiniai iš Švedijos, tai būtų beveik vien bobutiškos rūžavos amarilkos. XXI amžiuje ir Europoje - gėda, jei kas sužinos. O gal tik prisimetat ir tikrąsias vertybes slepiat nuo visuomenės? Nes jei tik tokius teturite, tai nėra ko sėdėti forume. Marš vaikams valgyti ruošti ir vyrams kojinių plauti.
Oi, vos nepamršau! Tas negimusių vaikų dalinijimasis - kažkas protu nesuvokiama, kažkas nesveiko, kraupaus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai parodyk savuosisu , nustebink mus tongue.gif lotuliukas.gif nustebenk gausa ar ivairove , o jau paskui skelk savo nuomone
Atsakyti