Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(Dvi @ 2009 10 24, 14:08)
Va radau nuotrauką savo medžioklės laimikio.
White wonder

nu labai gražus... wub.gif

buvau šiand seniuose (Megoj), bet merginos turbūt jau bus anksčiau manęs apsilankiusios, smile.gif geriausius išsirinko biggrin.gif nes keli sudėti tokie jau pavargę; žiedkočiai susiraitę, žemės grynas vanduo...kažkaip suabejojau-nepirkau, ir kaina ne13-15, o 19,90lt
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 24, 15:22)
wub.gif  swoon.gif koks grozis thumbup.gif o kur cia taip pasiseke..ir uz kiek? ax.gif

Medžioklės plotai tie patys lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pardė Švedijoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kaina iš kojų verčianti. 65Lt blush2.gif A bet nusprendžiau, kad geriau vienas įspūdingas nei du paprastesni ax.gif Šiandien jau pasodinau. Pirmą. Labai norėčiau, kad pražydėtų Kalėdoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 24 spalio 2009 - 18:02
Dvi, ačiū už amarilį 4u.gif Tavo naujasis pirkinys nuostabus thumbup.gif

Ice tea, dėkoju mirksiukas.gif Prie mano sąrašo gali prirašyti:

"Pasadena"
"Blossom Peacock"
Atsakyti
As irgi is medziokles lotuliukas.gif Shetelige svoguniniams 40 proc. nuolaida. Sali visu graziausiu nuostabiausiu tulpiu, pardavineja Charizmos svogunus smile.gif

http://www.floralia....p;soort_id=9100
Prigriebiau viena smile.gif siaip 20 lituku, su nuolaida 12 lt. Gumbai kaip bulves biggrin.gif superiniai. Laukiu nesulaukiu ziedu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 10 24, 21:04)
As irgi is medziokles  lotuliukas.gif  Shetelige svoguniniams 40 proc. nuolaida. Sali visu graziausiu nuostabiausiu tulpiu, pardavineja Charizmos svogunus smile.gif

Prigriebiau viena smile.gif siaip 20 lituku, su nuolaida 12 lt. Gumbai kaip bulves biggrin.gif superiniai. Laukiu nesulaukiu ziedu  rolleyes.gif

Na ir pasisekė Tau thumbup.gif
Atsakyti
Jei pirmadienį rasiu, už tokią kainą aš irgi pirksiu doh.gif . O svogūnai ten buvo didžiuliai..
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 10 24, 14:12)
ten toks suminkstejimas kaip papuvimas kai emiau tai ir pradreskiau lengvai...o tai ta virsutini kairi aplupinet ar apatini kur su demem..,?

Tas suminkštėjimas tai ir yra puvinys. Išpjauk iki sveikos vietos, pabarstyk sutrinta medžio anglimi (tinka ir aktyvuotos anglies tabletės). Raudonlige sergančius gydyti irgi taip pat - išpjauti iki sveikos vietos ir pabarstyti medžio anglimi.
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 10 24, 21:04)
As irgi is medziokles  lotuliukas.gif  Shetelige svoguniniams 40 proc. nuolaida. Sali visu graziausiu nuostabiausiu tulpiu, pardavineja Charizmos svogunus smile.gif

Prigriebiau viena smile.gif siaip 20 lituku, su nuolaida 12 lt. Gumbai kaip bulves biggrin.gif superiniai. Laukiu nesulaukiu ziedu  rolleyes.gif

Charizma gražus wub.gif O kitokių buvo?
Atsakyti
ne, tik charizma - as buciau ir kitokiu emus uz tokia kaina, jeigu butu buve
Atsakyti
Štai pražydo mano baltas paprastas ( gal vardą atrastumėte? ax.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 25, 14:06)
Štai pražydo mano baltas paprastas ( gal vardą atrastumėte?  ax.gif )

user posted image

nejoks cia paprastas..... blink.gif tiesiog grazuolis... wub.gif wub.gif
gal sito vaikiuka priglaudziau.... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 10 25, 14:09)
nejoks cia paprastas..... blink.gif tiesiog grazuolis... wub.gif  wub.gif
gal sito vaikiuka priglaudziau.... bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif

Taip, šito drinks_cheers.gif
Atsakyti