Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(Mader @ 2009 10 26, 15:09)
nu va , as perskambinau 5 kaune Zalias stoteles, bet jie amariliu neturi  doh.gif  sake reikia laukti pavasario 4u.gif
o savanoriuose Schetlenge ar kaip ten ji vadinasi maciau likes vienas orandzinis kaina 18,5lt -20%

bet kaip įdomiai..pavasario g.gif , o kodėl kitiem centram, ar parduotuvėm nereik laukt pavasario mastau.gif

aš ir katik iš ten...vis tas pats oranžinis, vienintelis kabo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš čia nauja tai atsiprašau jei ne ten rašau. Padėkit. Ant mano fikuso lapų atsirado baltos dėmės. Kas tai? Ką daryti? Labai prašau padėkit. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 24, 14:08)
Va radau nuotrauką savo medžioklės laimikio.
White wonder
user posted image

Nerealus grozis wub.gif

Pas mano naujausiaji pirkini is zemiu lenda lapeliai. Pirmas vaikas mano namuose biggrin.gif Kada ji bus galima nuo mamos atskirti?
Atsakyti
QUOTE(Saulužė. @ 2009 10 26, 16:49)
Sveikos merginos, aš čia nauja tai atsiprašau jei ne ten rašau. Padėkit. Ant mano fikuso lapų atsirado baltos dėmės. Kas tai? Ką daryti? Labai prašau padėkit. Ačiū.

ieskok fikuso temos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 10 26, 15:46)
Aš ir šiandien susipirkau "Charisma" už 12,3 Lt. Ir Žalioje stoteleje mačiau "Charisma" ir "Royal velvet" po 20 Lt. "Charisma" nusipirkau su miniatiūriniu vaikeliu. thumbup.gif  tik nežinau ką daryti - sodinti ar leisti dar pamiegoti..
P.S. Gyvenu Vilniuje

Vaziuoju dar pora nusipirksiu - viena sau, kita mamai smile.gif Vienam leisiu pamiegot, o kita sodinsiu
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 10 26, 16:50)
ieskok fikuso temos  cool.gif

Kad ten nieks neatrašo. verysad.gif
Padėkit. unsure.gif
Atsakyti
Beda su fikusais - nieko jie nemegsta, nieks nepatinka, o ir ju gydymas letas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 10 26, 17:00)
Beda su fikusais - nieko jie nemegsta, nieks nepatinka, o ir ju gydymas letas smile.gif

Bet ar žino kas nuo ko tos baltos dėmės?
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 10 26, 15:50)
Pas mano naujausiaji pirkini is zemiu lenda lapeliai.

Pas kurį bigsmile.gif Man juk reikia VISKĄ registruoti blush2.gif

O atskirti neskubėk- pats pabėgs mirksiukas.gif Arba kai pamatysi, kad lengvai atsiskiria, tada ir atskirsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 26, 17:29)
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 26, 15:09)

O tu dar nebyri- nesiruoši į ligoninę bigsmile.gif tongue.gif wub.gif

Tai kad jauciuosi super,,,vis laukiu laukiu kol kas prasides,,o kaip nieko taip nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 10 26, 16:50)
Nerealus grozis  wub.gif

Pas mano naujausiaji pirkini is zemiu lenda lapeliai. Pirmas vaikas mano namuose  biggrin.gif Kada ji bus galima nuo mamos atskirti?

jei šio baltojo gražuolio, tai gal galima rezervuoti blush2.gif -labai tokio norėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 26, 16:19)
Pas kurį  bigsmile.gif Man juk reikia VISKĄ registruoti  blush2.gif

O atskirti neskubėk- pats pabėgs  mirksiukas.gif Arba kai pamatysi, kad lengvai atsiskiria, tada ir atskirsi  mirksiukas.gif

Vaikiukas auga pas neziniuka. Gal jau uz savaites ar dvieju zinosiu koks jis pas mane smile.gif Leidzia tris ziedstiebisu vienu metu. Laukiu nesulaukiu ziedu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 10 26, 16:50)
jei šio baltojo gražuolio, tai gal galima rezervuoti  blush2.gif  -labai tokio norėčiau  4u.gif

Neturiu as tokio graziuolio., bet labai noreciau wub.gif O vaikiuka augina neziniukas amarilis.
Atsakyti