Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 10 26, 15:58)
Vaziuoju dar pora nusipirksiu - viena sau, kita mamai smile.gif Vienam leisiu pamiegot, o kita sodinsiu

nenervuok , man charizma tooookia grazi ,kad negaliu O TU ERZINI doh.gif tongue.gif as irgi noriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 26, 09:01)
diasaja, niu, gal ir panašus mastau.gif dar vėliau vėl nufotkinsiu, dabar jau jis vazoj pas mane. iš viso dabar daug gėlių turiu tongue.gif astromerijų, rožių, gerberų, vilkdalgių thumbup.gif

Prisijunk http://www.supermama...showtopic=81438 mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Sakalauskiene,2009 10 26, 17:40]
O tu dar nebyri- nesiruoši į ligoninę bigsmile.gif tongue.gif wub.gif
[/quote]
Tai kad jauciuosi super,,,vis laukiu laukiu kol kas prasides,,o kaip nieko taip nieko biggrin.gif
[/quote]
tikriausiai bus berniukas ir vieną daiktą dar augina biggrin.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 26, 20:28)
tikriausiai bus berniukas ir vieną daiktą dar augina biggrin.gif  4u.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif

tai tada dar paaugink, Sakalauskiene, nebyrėk, reik gi tikrų vyrų su paaugintais... flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 10 26, 22:59)
lotuliukas.gif

tai tada dar paaugink, Sakalauskiene, nebyrėk, reik gi tikrų vyrų su paaugintais... flirt.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Sėkmės!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 26, 15:28)
blush2.gif  wub.gif Su palangėm labai gudriai sugalvojau- sodinu po kelis į vazonus ir skirtingais laikais- jau vieni eina gulti, tai kiti keliasi  tongue.gif Taip ir taupau  mirksiukas.gif Gyveni ir mokaisi  thumbup.gif  thumbup.gif

Ice tea, tai tu miegančius sodini? Ar pas tave jau taip išauklėti, kad prabunda pagal eilę? bigsmile.gif
Atsakyti
Aha, man irgi klausimas kilo smile.gif
Papildyta:
kita vertus, as irgi kartais miegancius sodinu, bet paskui juos laikau sausai ir tamsiai, kol prdeda ziedas list
Atsakyti
laba diena ,naujokė aš čia ,turiu du blush2.gif amarilius:baltą su rožiniais brūkšniukais ir bordinį ,baltas jau prieš tris metus pirktas ,žydėjau po pirkimo jau dukart ,bet tik kartą metuose,bet aišku mažiau žiedų sukrovė nei pirktas ,bet vistiek džiaugiuosi,o bordinis tai tik pernai prieš kalėdas pirktas,tai buvo su trimis žiedynkočiais ,ir iš viso buvo 14 žiedų,tik žiedynkočiai labai trumpi .amarilių tai auginu jau seniai ,bet kažkaip jie vis man traukiasi, traukiasi tie svogūnai ir pagaliau sunyksta ir vėl naujus perku...ir dabar po peržydėjimo išaugino vešlius lapus ir stovi ,kaip pabučiuoti ,svogūnai biski susitraukė,ir tie lapai tokie lyg šiek tiek gelstelėję,gyslutės tokios lyg ryškesnės ant jų,vasarą liejau dažnai ,dabar jau retai ,galvoju ,gal pradės gelst,bet lapų mažėja tik katino dėka lotuliukas.gif(apkramto juodai)stovi jie pas mane ant palangės ,gal reiktų dabar tuos lapus nupjaut ir visai nelaistyt ar net iš žemių iškast,nors niekada jų neiškasdavau,man kažkaip atrodė ,kad tada visai sudžius tas svogūnas.Kaip tas gėlytes priverst žydėt dabr ,gal ką patarsit? 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,ir dar klausimėlis ,kadangi tie svogūnai susitraukė ,tai ant jų yra tokių sudžiuvusių lukštų,ar juos reikia nuimt ,ar palikt? Ačiū už atsakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 27, 09:17)
laba diena ,naujokė aš čia ,turiu du blush2.gif  amarilius:baltą su rožiniais brūkšniukais ir bordinį ,baltas jau prieš tris metus pirktas ,žydėjau po pirkimo jau dukart ,bet tik kartą metuose,bet aišku mažiau žiedų sukrovė nei pirktas ,bet vistiek džiaugiuosi,o bordinis tai tik pernai prieš kalėdas pirktas,tai buvo su trimis žiedynkočiais ,ir iš viso buvo 14 žiedų,tik žiedynkočiai labai trumpi .amarilių tai auginu jau seniai ,bet kažkaip jie vis man traukiasi, traukiasi tie svogūnai ir pagaliau sunyksta ir vėl naujus perku...ir dabar po peržydėjimo išaugino vešlius lapus ir stovi ,kaip pabučiuoti ,svogūnai biski susitraukė,ir tie lapai tokie lyg šiek tiek gelstelėję,gyslutės tokios lyg ryškesnės ant jų,vasarą liejau dažnai ,dabar jau retai ,galvoju ,gal pradės gelst,bet lapų mažėja tik katino dėka lotuliukas.gif(apkramto juodai)stovi jie pas mane ant palangės ,gal reiktų dabar tuos lapus nupjaut ir visai nelaistyt  ar net iš žemių iškast,nors niekada jų neiškasdavau,man kažkaip atrodė ,kad tada visai sudžius tas svogūnas.Kaip tas gėlytes priverst žydėt dabr ,gal ką patarsit? 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,ir dar klausimėlis ,kadangi tie svogūnai susitraukė ,tai ant jų yra tokių sudžiuvusių lukštų,ar juos reikia nuimt ,ar palikt? Ačiū už atsakymus 4u.gif  4u.gif

o ar tręšiate?
Atsakyti
tręšiu trąšomis žydinčioms gėlėms ,bet gal nepakankamai,1-2 kartus per mėnesį,dabar jau kokį mėnesį nebetrešiu ir laistau visai mažai,po peržydėjimo ,persodinau į normalų gruntą ir pradėjau tręšt,tai lapų priaugino,nors kai leido žiedstiebius tai iš vis lapų nebuvo,ir dabar tie lapai stovi ir labai jau gelst nenori,gal blogai darau ,kad ant palangės stovi ,gal kišt kur tamsiau?
Atsakyti
amariliams yra butinos atostogos - iskasti ir pasodinti darze, vazonelyje nelaistomi palovyje, rusyje, isimti is zemiu ir menesiui padeti sausai ir vesiai, ir pan. Tada jie zydi ir nenyksta, o dar ir vaikeliu prigamina
Atsakyti
O aš vakar irgi nusipirkau CHARISMA doh.gif Beje mano shetelinginis Liberty žiedkotis išaugo gal apie 20cm, bet kažkoks jis man "iškrypęs", ar pas jus irgi tokie būna, ką padaryt kad jis tiesiai augtų g.gif
Atsakyti