Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

QUOTE(cunami @ 2009 10 27, 09:49)
O aš vakar irgi nusipirkau CHARISMA  doh.gif  Beje mano shetelinginis Liberty žiedkotis išaugo gal apie 20cm, bet kažkoks jis man "iškrypęs", ar pas jus irgi tokie būna, ką padaryt kad jis tiesiai augtų  g.gif

pasukiok vazoneli ir tikrai kreivas nebus
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 10 27, 09:52)
pasukiok vazoneli ir tikrai kreivas nebus

Aš jį sukioju, bet toks vaizdas kad dar labiau kreivėja unsure.gif Na nieko gali būt ir iškrypėlis-svarbu gražus būtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 27, 10:02)
Aš jį sukioju, bet toks vaizdas kad dar labiau kreivėja unsure.gif  Na nieko gali būt ir iškrypėlis-svarbu gražus būtų  hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 27, 09:49)
O aš vakar irgi nusipirkau CHARISMA  doh.gif  Beje mano shetelinginis Liberty žiedkotis išaugo gal apie 20cm, bet kažkoks jis man "iškrypęs", ar pas jus irgi tokie būna, ką padaryt kad jis tiesiai augtų  g.gif

Bandyk įsmeigti pagaliuką ir pririšti. Šiaip turėtų išsitiesti, juk visuomet lenkiasi į šviesos pusę.
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 27, 10:02)
Aš jį sukioju, bet toks vaizdas kad dar labiau kreivėja unsure.gif  Na nieko gali būt ir iškrypėlis-svarbu gražus būtų  hihihi.gif

Jeigu labai galingas žiedsriebis, tai gal pririšti reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 27, 10:19)
Jeigu labai galingas žiedsriebis, tai gal pririšti reikia? g.gif

Kol kas nėra labai galingas, bet jei neklausys tai aš jį pririšiu mirksiukas.gif Nors jis šiaip geras vaikas-jau antrą žiedstiebį leidžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 27, 10:27)
Kol kas nėra labai galingas, bet jei neklausys tai aš jį pririšiu  mirksiukas.gif  Nors jis šiaip geras vaikas-jau antrą žiedstiebį leidžia  thumbup.gif

Jei labai linksta židstiebis, tai gali ir iš vazono iškristi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 27, 00:37)
Ice tea, tai tu miegančius sodini? Ar pas tave jau taip išauklėti, kad prabunda pagal eilę? bigsmile.gif

Pirktinius, kurie mano akimis jau būna pailsėję (dažniausiai, kurie rodo bent menką gyvybę- lapukas, ar šiaip koks žaliukas) susodinu, bet nelaistau ir laikau vėsiau mirksiukas.gif Va vienus jau sukišau po operacijų- vakrgšiukai buvo be šaknų, tai pora iš 4-rių jau šaknytėm į žemes kabinasi thumbup.gif thumbup.gif Laistysiu tik kai pradės leisti žiedstiebį mirksiukas.gif
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 10 27, 07:13)
Aha, man irgi klausimas kilo smile.gif
Papildyta:
kita vertus, as irgi kartais miegancius sodinu, bet paskui juos laikau sausai ir tamsiai, kol prdeda ziedas list

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(zundyte @ 2009 10 27, 08:33)
dabar tie lapai stovi ir labai jau gelst nenori,gal blogai darau ,kad ant palangės stovi ,gal kišt kur tamsiau?

BŪTINA leisti amariliui gerą pusmetį paaugti vien su lapais, nes per lapus jie pasiima reikalingų medžiagų ir taip stiprėja svogūnas mirksiukas.gif Kiekvienas žiedstiebis nualina svogūną, o lapai jį sutvirtina mirksiukas.gif
QUOTE(diasaja @ 2009 10 27, 09:31)
tai gali ir iš vazono iškristi.  verysad.gif

Kaip ne kai kurių jau ir iškrito hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 spalio 2009 - 09:42
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 27, 10:39)
Pirktinius, kurie mano akimis jau būna pailsėję (dažniausiai, kurie rodo bent menką gyvybę- lapukas, ar šiaip koks žaliukas) susodinu, bet nelaistau ir laikau vėsiau  mirksiukas.gif  Va vienus jau sukišau po operacijų- vakrgšiukai buvo be šaknų, tai pora iš 4-rių jau šaknytėm į žemes kabinasi  thumbup.gif  thumbup.gif Laistysiu tik kai pradės leisti žiedstiebį  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

BŪTINA leisti amariliui gerą pusmetį paaugti vien su lapais, nes per lapus jie pasiima reikalingų medžiagų ir taip stiprėja svogūnas  mirksiukas.gif Kiekvienas žiedstiebis nualina svogūną, o lapai jį sutvirtina  mirksiukas.gif

Kaip ne kai kurių jau ir iškrito hihihi.gif  hihihi.gif

A-ha. Aišku. O aš jau nekantrauju. Norėjau iš rūsio traukti, iš miegelio budinti. Tai tegul dar miega. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 27, 09:44)
A-ha. Aišku. O aš jau nekantrauju. Norėjau iš rūsio traukti, iš miegelio budinti. Tai tegul dar miega. blush2.gif

Miegot turi apie 2-3 mėnesius mirksiukas.gif Nors kaip anoj temoj buvau užpulta, dabar pasitaisysiu blush2.gif - ne visi amariliai miega, todėl.... jei gelsta lapai, tada migdom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 spalio 2009 - 09:51
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 27, 10:39)
Kaip ne kai kurių jau ir iškrito hihihi.gif  hihihi.gif

Iš plastmasinių mano visi krisdavo, o šitas moliniam, pagal svorį nelabai jam pavyks nuversti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 27, 10:51)
Iš plastmasinių mano visi krisdavo, o šitas moliniam, pagal svorį nelabai jam pavyks nuversti  smile.gif

Aš į molinius visą laiką sodinu. Ir kai nusiperku, persodinu ax.gif
Atsakyti