Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (V tema)

ačiū už atsakymą,kišiu palovin savo gėlytes wub.gif ,tegu pailsi ax.gif ,o su lapais stovėjo pusė metų tai tikrai...gal pailsėję žydės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 27, 10:02)
ačiū už atsakymą,kišiu palovin savo gėlytes  wub.gif ,tegu pailsi ax.gif ,o su lapais stovėjo pusė metų tai tikrai...gal pailsėję žydės blush2.gif

Jei lapai dar žali, lai auga sau ramiai, nekišk į palovį ax.gif Gal pas tave jiems užteks tik ramybės, gal nereiks migdyti mirksiukas.gif

O aš šiandien važiuosiu į Senius- pirksiu žemės ir pailgus molinius vazonus (kad tilptų kokie 5 svogūnai), nes iki šiol augindavau plastmasiniuose (brangiai gautųsi 20 vazonų) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 spalio 2009 - 10:12
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 27, 10:11)
O aš šiandien važiuosiu į Senius-

blink.gif pirksi 20 molinių vazonų??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 25, 18:23)
o koks sitas? jis i mano bevardi labai panasus  blush2.gif
ir i sita panasus ar ne?

cia mano user posted image

gal į šitą panašus-Ludwig Dazzler? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 10 27, 10:14)
blink.gif pirksi 20 molinių vazonų??? blink.gif

Nea hihihi.gif hihihi.gif Pirksiu kokius 3-4 PAILGUS, kad nereiktų 20 apvalių mirksiukas.gif Nu žodž, į vieną pailgą vazoną sodinsiu po kelis svogūnus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 10 27, 10:14)
gal į šitą panašus-Ludwig Dazzler? blush2.gif

Mader lapai pailgi, o šito apvalaini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 27, 10:17)
Nea  hihihi.gif  hihihi.gif Pirksiu kokius 3-4 PAILGUS, kad nereiktų 20 apvalių 

karsta.gif
o aš galvojau, kad tau jau reik 20 pailgų vazonu...nooors, kai tokį kiekį amarilčikų augini thumbup.gif , tai nieko nuostabaus, kad greit reiks ir pailgų tokio kiekio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 27, 11:17)
Nea  hihihi.gif  hihihi.gif Pirksiu kokius 3-4 PAILGUS, kad nereiktų 20 apvalių  mirksiukas.gif Nu žodž, į vieną pailgą vazoną sodinsiu po kelis svogūnus  rolleyes.gif
Papildyta:

Mader lapai pailgi, o šito apvalaini  mirksiukas.gif

O tikėjausi gerą darbą nudirbti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 10 27, 10:20)
karsta.gif
o aš galvojau, kad tau jau reik 20 pailgų  vazonu...nooors, kai tokį kiekį amarilčikų augini thumbup.gif , tai nieko nuostabaus, kad greit reiks ir pailgų tokio kiekio biggrin.gif

Ne ne blink.gif Dar tiek greitu laiku nereiks hihihi.gif hihihi.gif Aš juk tik VIENĄ palamgę teturiu ax.gif O ant tos palangės dar turi tilpti ir kalijos, kurių į vieną vazoną nevalia sodinti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 10 27, 10:21)
O tikėjausi gerą darbą nudirbti blush2.gif

Spalva ir viduriukas tai IDENTIŠKI, tik dar dėl lapų formos reikia pasiknisti mirksiukas.gif Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 27, 11:23)
Ne ne  blink.gif Dar tiek greitu laiku nereiks  hihihi.gif  hihihi.gif Aš juk tik VIENĄ palamgę teturiu  ax.gif O ant tos palangės dar turi tilpti ir kalijos, kurių į vieną vazoną nevalia sodinti  doh.gif
Papildyta:

Spalva ir viduriukas tai IDENTIŠKI, tik dar dėl lapų formos reikia pasiknisti  mirksiukas.gif Šaunuolė thumbup.gif  thumbup.gif

pradėjau daryti foto albumėlį amarilių. Tai dabar visom kaišioju-gal šitas, o gal šitas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 27, 10:55)
Aš į molinius visą laiką sodinu. Ir kai nusiperku, persodinu ax.gif

Ir žydinčius persodinat?
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 10 27, 11:34)
Ir žydinčius persodinat?

Taip
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 27, 10:28)
pradėjau daryti foto albumėlį amarilių. Tai dabar visom kaišioju-gal šitas, o gal šitas. ax.gif

Gal gali mano ružavakraščiui kokią veislę atrasti bigsmile.gif Būčiau dėkinga blush2.gif
Atsakyti