Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 5

Blogai. Nukopijuok ka i cia arba man i az, gerai? Labai sudominai.

Merginos gal galit sugalvot grazius pavadinimus akmenu masazui ir masazui su sokoladu?
Atsakyti
Karstu akmenu masazas....manau graziai ir taip skamba.

sokoladui - kaltas malonumas, sokolado rojus, saldi svajone....

As pastebejau LT, kad visur labai megstama kuo imantriau uzsivadinti proeduras. Manau, kad ir kaip imantru, norisi kad butu aisku iskart apie ka cia ta procedura...Kazkaip cia anglijoj tokio dalyko nera.

Beje, baltai pavydziu, kad darai sias dvi proceduras...gal gali apie sokolado placiau?

4u.gif
Atsakyti
Yra grazus pavadinimas, o paskui vistiek isvardijama, kas i ta procedura ieina, tai viskas kaip ir aisku buna.

O sokolado masazas- tai vietoj masazinio aliejaus naudojama sokolado mase. Pats masazas relaksacinio tipo.
Atsakyti
o sokolado mase jau tokia pirkt buna ar pats susimaisai???
Atsakyti
Yra tokie milteliai pirkt, kur reikia praskiest vandeniu. Tik, kadangi skirti spa centrams, tai reikia pirkt visa kg ir brangiai kainuoja, apie 500 lt. Bet gal galima butu sau darant kazka susigalvot ir paciai. Sokoladas gaminamas siaip is kakavos milteliu, kakavos sviesto, cukraus, pieno milteliu, riesutu, visokiu chemikalu. Atmetus, kas odai nenaudinga galima kazkoki misini susimaisyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 30, 18:44)
Yra tokie milteliai pirkt, kur reikia praskiest vandeniu. Tik, kadangi skirti spa centrams, tai reikia pirkt visa kg ir brangiai kainuoja, apie 500 lt.  Bet gal galima butu sau darant kazka susigalvot ir paciai. Sokoladas gaminamas siaip is kakavos milteliu, kakavos sviesto, cukraus, pieno milteliu, riesutu, visokiu chemikalu. Atmetus, kas odai nenaudinga galima kazkoki misini susimaisyt smile.gif

As dar prie sokolada dar medaus-pieno proceduras darysiu(cia spec.milteliai su vandeniu maisomi), o sokolado jei nori namuose pasidaryti, tai reikia tu granuliu, kurios yra nesaldzios, bet skirtos karstam sokoladui gaminti, ju buna sokolado fabrikuose pirkti, bet kaina irgi nera maza.
O del tu pyragu, tai as nezinau, kas cia darosi, kad neikelia nuorodos. Reikia man paieskoti vel ju ir imesiu i AZ.
Papildyta:
Beja, jei kazkuri noresite sokolado, pieno-medaus miltelius, dumblius ar aliejus pirkti, tai galime per puse, tada tas kiekis ne toks baisus gaunasi ir kaina ne taip kandziojasi. As dabar su Biadroga pradesiu dirbti, ten visokio gerio yra.
Atsakyti
naura, saulyte, kam tu mane kankini. Noriu tu tavo pyragu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 30, 23:19)
naura, saulyte, kam tu mane kankini. Noriu tu tavo pyragu essen.gif

Nekankinu bigsmile.gif Idedu nuorodas, nukopink ir tada pabandyk atidaryti, nes kazkaip cia s tuo ikelimu ne kas blush2.gif
http://######/show-r...varskes-pyragas
http://######/show-r...kerinis-pyragas
Papildyta:
ne, nu , klausykit, cia is vis kazkoks bridas su tomis nuorodomis... Susidomejus, as tau i sype permesiu, ok? Nes cia kaip visiska nemoksa pasijutau.. blush2.gif
Atsakyti
Aciukas, kaip sekas? Gal kursus kokius susiplanavot idomius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 31 spalio 2009 - 11:22
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 31, 12:21)
Aciukas, kaip sekas? Gal kursus kokius susiplanavot idomius?

Kol kas ne, bet as asmeniskai, tai dar laaaaabai daug ko noreciau ismokti ax.gif Kartais pagalvoju, ar uzteks viso gyvenimo, kad ismokciau viska, kas mane domina . rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 31 spalio 2009 - 11:43
Tie relaksacinio veido masazo kursai vel neivyks, bet noreciau, dar noreciau veido chiromasazo kursus palankyt. Viskas butu siais metais smile.gif

Man irgi penkiu gyvenimu per maza mano norams wink.gif

Ar tie pyragai tau gerai gavosi?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 31, 12:45)
Tie relaksacinio veido masazo kursai vel neivyks, bet noreciau, dar noreciau veido chiromasazo kursus palankyt. Viskas butu siais metais smile.gif

Man irgi penkiu gyvenimu per maza mano norams wink.gif

Ar tie pyragai tau gerai gavosi?

Tai gal nelemta tau i tuos kursus eit, kad niekaip jie neivyksta? Gelejeivietoj manes eiti i liposazo-veido kursus, as labai retai kadaji naudoju, o ejau tik del to, kad graziai pripasakojo doh.gif O tame masaze mane domino tik 2 dalykai: kupros ir pagurklio naikinimas .. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 31 spalio 2009 - 13:05