Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 5

QUOTE(susidomejus @ 2009 11 02, 23:04)
Ar buvai kitai veido procedurai pas raganiuke?

Laukiu nesulaukiu kvietimo...Galiu ir nebesulaukti...
Man užtenka ir to veido masažo, kurį moku...Atjungiu klientą momentaliai...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 11 03, 00:14)
Cia vienas is judesiu  mirksiukas.gif  O kas liecia veido masazus, tai moku 3 rusiu ir manau, kad daugiau tikrai nesimokysiu, nes cia daugiau kosmetologiu darbas, o man to, ka moku "per akis" Nors del veido liposazo tai ir as nesupratau, ko ten ejau.. Is kitos puses, kaip sako, ka ismoksi,ant peciu nenesiosi  biggrin.gif

Taip, daugybe proceduru mes mokomes (einame i kursus turiu omeny) del 'popieriaus', del legalumu. As vat sugalvojau, noreciau tailandietisko pedu masazo diplomo...skamba graziai, vilioja. O judesius juk pacius galeciau is youtube ismokt...net be kursu. Bet, reikia legalaus popieriaus. Kitaip nedirbsi.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 03, 00:15)
As tai labai noriu dar kazka veido baigt: ta relaksacini ir chiromasaza

Jei nori, tai ir baigsi, o kad dabar nesusiklosto, tai matyt nelemta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 03, 00:27)

Del tavo sugebejimu, tai is vis tyliu mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai veido masazuose slypi didele jega.
Mano viena drauge nemegsta veido masazo ir niekad jo nesidaro. Gal ir niekada nesidare. Nenoriu but ikyri.
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2009 11 03, 00:30)
Taip, daugybe proceduru mes mokomes (einame i kursus turiu omeny) del 'popieriaus', del legalumu. As vat sugalvojau, noreciau tailandietisko pedu masazo diplomo...skamba graziai, vilioja. O judesius juk pacius galeciau is youtube ismokt...net be kursu. Bet, reikia legalaus popieriaus. Kitaip nedirbsi.

mirksiukas.gif

Mano popieriai ant sienos. tai klientai skaito, jiems idomu, ka baigus. You tube neparodysi ir ant sienos nepasikabinsi
Atsakyti
Kaip jus jauciate kada norite masazo?

Psichologiskai - emociskai? ar tiesiog fiziskai?

As manau tik fiziskai jauciu, tiesiog reikia tuojau pat ar bent ta pacia diena. Jauciu, kartais daug itampos ir toksinu susikaupusiu nugaroje...

Idomu kaip jums... g.gif
Atsakyti

O kaip suprast- nesulauki kvietimo? Pati neskambini?
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2009 11 03, 00:35)

As manau tik fiziskai jauciu, tiesiog reikia tuojau pat ar bent ta pacia diena. Jauciu, kartais daug itampos ir toksinu susikaupusiu nugaroje...

Idomu kaip jums... g.gif

Man po jogos jokio masazo nesinori jau antras menuo, nors jau nebelankau. Klientu padaugejo, ner laiko. Reiks gal koki gruodi vel uzsirasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 11 03, 00:35)

Idomu kaip jums... g.gif

As visada jauciu, kad noriu masazu, man ju per daug nebuna. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar negaliu 'atsigauti', tik ant ranku laikiau giminaiciu dvieju dienu mergyte...
ach, tokia mazyte, trapi, grazi...net baisu ja ir imti (turiu fobija naujagimiems, kad nesuspausciau rankytes, kojytes, labai baisu del galvytes, kiekvienas judesiukas gasdina)...taip ir jauciu, man laikas paciai leliu planuot.

Ar masazvot savo naujagimius, ir paskui kazkiek paaugusius vaikus?Kaip sekesi? mego jie?...ramuneliu silpnos konsentracijos aliejus labai gerai, pats saugiausias vaikams. As tik ir laukiu, kada galesiu savo masazuot (ne, ne, as nesilaukiu dar) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 11 03, 00:41)
Dar negaliu 'atsigauti', tik ant ranku laikiau giminaiciu dvieju dienu mergyte...
ach, tokia mazyte, trapi, grazi...net baisu ja ir imti (turiu fobija naujagimiems, kad nesuspausciau rankytes, kojytes, labai baisu del galvytes, kiekvienas judesiukas gasdina)...taip ir jauciu, man laikas paciai leliu planuot.

Ar masazvot savo naujagimius, ir paskui kazkiek paaugusius vaikus?Kaip sekesi? mego jie?...ramuneliu silpnos konsentracijos aliejus labai gerai, pats saugiausias vaikams. As tik ir laukiu, kada galesiu savo masazuot (ne, ne, as nesilaukiu dar)  ax.gif

Nebijok, naujagimiai ne tokie trapus, kaip atrodo. As tai bijojau savo vaikui nagus kirpt kad pirsto nenukirpciau lotuliukas.gif Bet nenukirpau, jeigu ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 03, 00:44)
Nebijok, naujagimiai ne tokie trapus, kaip atrodo. As tai bijojau savo vaikui nagus kirpt kad pirsto nenukirpciau  lotuliukas.gif Bet nenukirpau, jeigu ka wink.gif

Taip, as ta pati siandien girdejau! Kad jie tikrai yra stipresni nei atrodo... biggrin.gif matyt visiska tiesa...
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 11 02, 23:41)
Ar masazvot savo naujagimius, ir paskui kazkiek paaugusius vaikus?Kaip sekesi? mego jie?...ramuneliu silpnos konsentracijos aliejus labai gerai, pats saugiausias vaikams. As tik ir laukiu, kada galesiu savo masazuot (ne, ne, as nesilaukiu dar)  ax.gif

Savo visus vaikus masažavau ir mankštinau nuo kokių dviejų savaičių.
Atsakyti
Sveikos merginos

Kaip supratau masazu tema daug galite pasakyti. Noreciau patarimo. Baigiau masazo kursus, bet niekaip nesusirandu darbo. Na zinau kad reikia pradeti svam rate, po to lyg ir viskas rutuliojasi. Bet tas mano ratas kazkodel uzdaras ir niekaip neprasimusu.
Gal kas pasidalintu savo patirtim

Labai aciu uz nuosirduma
Atsakyti