Tuoj važiuosiu į paskaitas į Jeruzalę...Autike šalta...
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 16, 17:25)
Tuoj važiuosiu į paskaitas į Jeruzalę...Autike šalta...
Aha, man namo grizt toks susalelis pasitaike, vos i raga nesustirau
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 16, 17:24)
Pavezeciau jei Vilniuje butum

Sveikos
Ka tik su vaiku baigem kepti imbierinius sausainiukus, mano vyrai papuose eglute, kvepia Kaledomis
Siandien baigiau egzaminu maratona, tai lakstau kaip ant sparnu, liko tik 3 egzaminai sausio menesi, bet iki svenciu, tai galiu ilsetis nuo protines itampos
Ryt lekiu i darba, bet jauciu, kaip isejusi atostogu, nors darbu tikrai nemazai
Kaip jus uzsilaike? Dinge kazkur visos...

Ka tik su vaiku baigem kepti imbierinius sausainiukus, mano vyrai papuose eglute, kvepia Kaledomis

Kazko siandien jauciuos toookia pavargus. Jauciu ryt ilgai miegosiu
Mes dar nepuošiam eglutės...Ankstoka...
Mes irgi dar nepapuosem. Vis ner laiko, o per darbus kazkaip nesijaucia tu Kaledu ateinant... Zinot ka? Noriu i pirti. Labai. Va
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 18, 23:23)
Mes dar nepuošiam eglutės...Ankstoka...
Mes visais metais namuose puosdavome anksciau, bet dabar taip laiko neturiu, o vaikas jau kuris laikas zyzia, o per Kūčias vaziuojam pas tevus, tai ten ir puošiam. Bet jei namie nepasipuoštumėm prieš šventes, tai iš vis neliktų kada puošti

Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 19, 01:08)
Zinot ka? Noriu i pirti. Labai. Va
Kai atšąla orai, visada svajojame apie šiltus dalykus, atostogas Afrikoj, naują pūkinę antklodę, masažą karštais akmenimis ar pirtį

Na, aš išsitraukiau savo pūkinius patalus ir...persikrausčiau prie sūnaus kompo, nes, pasirodo, mane keletas dienų šaltis krėtė todėl, kad pučia pro langą miegamajame...O aš niekaip nesupratau...

QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 19, 22:37)
Na, aš išsitraukiau savo pūkinius patalus ir...persikrausčiau prie sūnaus kompo, nes, pasirodo, mane keletas dienų šaltis krėtė todėl, kad pučia pro langą miegamajame...O aš niekaip nesupratau... 

Mane siandien irgi visa diena krato, sedziu darbe i pleda isisukusi

Siandien buvau pirkt tikros mesos, lasiniu ir desru. Valio. Siandien pasidariau raugo, ryt bandysiu maisyt rugine duona
Gavau patarimu, kaip kept. paprasciausiai orkaitej, bet reikia zinot kai kurias plonybes, tai bandysiu. Nors turesiu normalios duonos. Pilvas yra musu gyvybe ir mirtis, ziurint, ka valgai

QUOTE(susidomejus @ 2009 12 19, 23:42)
Siandien buvau pirkt tikros mesos, lasiniu ir desru. Valio. Siandien pasidariau raugo, ryt bandysiu maisyt rugine duona
Gavau patarimu, kaip kept. paprasciausiai orkaitej, bet reikia zinot kai kurias plonybes, tai bandysiu. Nors turesiu normalios duonos. Pilvas yra musu gyvybe ir mirtis, ziurint, ka valgai